שאלה חשובה

• פותח הנושא a_goa
  • פורסם בתאריך

a_goa

New member
שאלה חשובה

שלום לכל החברים קוראים לי אבי ואני בן 21,שוקל 83 גובה 1.83 ואני במכון כבר שנתיים מאז שאני בכון גדלתי מאוד,פיתחתי מספיק שרירים אבל הבעיה שלי היא אחוז השומן שיש לי....אין לי בטן שטוחה ואני ממש ממש רוצה שתהיה כזאת אני הולך כל יום למכון אבל כבר לא מרים משקולות , רק פעמיים בשבוע ככה אני מרים משקולות וכל שאר האימונים זה ריצה ובטן אני משתדל לאכול נכון אבל זה מאוד קשה כי אני בצבא גם יש לכם איזה עצה איך אני יכול להוריד משקל יותר מהר ורציתי לדעת אם אני עושה נכון לגבי האימונים שלי..? אבי

שומן

על מנת להוריד שומן אתה צריך ל: 1. לבצע פעילות ארובית (ריצה, אופניים, שחיה וכו´) 2. לחזק את השרירים בגופך 3. לדאוג למאזן קלורי שלילי המלצתי: 1. בצע 3 אימונים ארובים עד שעה (בהתאם ליכולת), 3 פעמים בשבוע 2. בצע לפחות שני אימוני משקולות בשבוע (עבודה על כל שרירי הגוף) - גוון בתוכניות אימון. אין צורך לבצע כל כך הרבה אימוני בטן הם לא יגרמו לבטן שטוחה (כנס למאמר בפורום בטן שטוחה ו"קוביות") 3. תזונה, הקפד לא לאכול שטויות, חשוב שתנסה לאכול מעט פחות ממה שאתה אוכל כיום. לצערי אין קיצורי דרך ואין אפשרות להוריד שומן במהירות. בהצלחה

revivo20

New member
לרמי....

כדי להגיע למאזן קלורי שלילי כמה קלוריות אני צריך ליצרוך ביום? עם זה שאני עושה הרבה ספורט (חשוב לי מאוד להוריד שומן במיוחד באזור הבטן)

זה תלוי

קשה לי לומר לך במדויק, זה תלוי בהרבה גורמים כגון - קצב חילוף חומרים, משקל, גובה, גיל וכו´ המלצתי היא לאכול בכ-10 אחוז פחות מהכמויות שאתה אוכל היום.

למעלה