שאלה חשובה....

kapit5

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif איזו א-כ-ז-ב-ה

אוף באמת גמילה קשה,ממש קריז. דורית באמת ביום ראשון לפנות בוקר אפשר ליפתוח שישרשור חוויות מהאין הופעה
-רעיון ניפלא. כל אלה שתיכננו להגיע מוזמנות לספר מה הן עשו במקום. אבל בואו ניתנחם בידיעה שכל יום מקרב אותנו להוצאת דיסק כשלפני זה יוצאו סינגלים לרדיו,בטח תהיה כתבה באיזה עיתון, הופעות נורמליות,וידאו קליפים וכו' וכו'.אה-ושכחתי את הדבר הכי כייפי וזה המיפגש עם הפורום אז למרות האכזבה הדי קשה יש למה לצפות.

talytal

New member
מאוד מאוד מבאס ../images/Emo10.gif

ועוד עם כל התכנונים השונים והמגוונים להופעה הספציפית הזו... אבל יהיו עוד הופעות, ובקרוב. ובתקווה שהזמן הזה שנוסף, ייתן הזדמנות להוסיף עוד שירים... מי יודע, אולי בכל זאת נזכה לשמוע שירים מקוריים חדשים בהופעות הבאות? ג'קו אמר בראיון ב-Y בעשר ש-11 שירים לאלבום החדש כבר גמורים. ככל שהוא מתקדם בעבודה על האלבום, אני חושבת שהסיכוי לשמוע חומרים ממנו עולה...

דורית41

New member
וזה בתוך הורידים...זה זורם בך....

אמרתי לחלק מהבנות שאם זה לא היה מבאס זה היה מצחיק... אתן חושבות שאולי ההופעה פרי דמיוננו הקודח?אפילו שכנענו את ג'קו שיש הופעה ב13/1 בגהה מרב שהאמנו בזה. כולם ידעו חוץ מבעל המועדון.... ובואו נדמיין את הסיטואציה ,שמגיע הפורום בהמוניו (וידוע לי על הרבה שהתכוונו להגיע לראשונה), וגם ג'קו וורד והמאבטח הג'באר מגיעים בשעה היעודה......(אז מקסימום...היינו מקיימים את מופע הפורום באופן הכי ספונטני שניתן להעלות על הדעת.-גם זה לטובה).
איך הילה אומרת?על כל אירוע צריך להסתכל מהזוית החיובית שלו...

hela19

New member
היי ערב חם../images/Emo186.gifחיוכים בנות..ג'קו..

מה הבעיה, בואו נתארגן ונסדר לו הופעה בשבילנו.. ג'קו רוצה להופיע, אנחנו אוהבות לראות אותו..אז ששמישהי תנדב את הבית, וג'קו יבוא..
.. סתם...אל דאגה..הוא יופיע, אם לא השבוע אז בעוד שבוע..מה הלחץ..חיכינו לו שלושה חודשים..מהם עוד מספר ימים.. ובכלל, מה קורה עם החזרות ל"פסטיגל", הפורום???.... קטעים לקרוא באמצע הלילה, את הויכוחים על השירים..ומי יעשה מבחן פיתוח קול??? טוב, חמודות ..נכנסתי לא מזמן, לאחר שקיבלתי את הידיעה על הגהה.. אל דאגה, יהיה טוב..
בבי, .. ה י ל ה

דורית41

New member
פסטיגל הפורום....הצחקתני הילה

הוא פסטיבל פנטזיה...תרתי משמע...(.לגבי השבוע) וכשהוא יתקיים הוא יהיה פסטיגל הממלכה האבודה(נדמה לי שכך קראו לפסטיגל של שנה שעברה??)

moon line

New member
חחחח למה הממלכה האבודה?

כי הלך עלינו ? מסר נשלח אליך בברכה

דורית41

New member
כתבתי לך קודם תשובה...(מוני)

ואין לי מושג לאן שרשרתי...עכשיו גם התשובה אבודה. הממלכה אבודה כי-"אני מאבד אותך=אנחנו אבודות,לא?)

למעלה