מה יותר פשוט?
ובכן, הרבה יותר פשוט לא להציע לאנשים שאין מושג מי הם ומה הם להכנס אליך הביתה ולצלם אותו. *זה* הדבר הפשוט ביותר.
עם זאת, קיימים אנשים שאינם נוקטים בשיטה הפשוטה, שהם מלאי אמון באנשים, ומוכנים לעזור. רק מה, התנועה בפורום אינה גבוהה, ולכן צריך סבלנות. כאשר אתה אינך מחכה בנימוס שאנשים יעשו את הדבר שאינו פשוט, וכועס שאין מי שמוכן להתנדב לתת לך (אדם לא מוכר) לא רק להכנס אליו הביתה, אלא גם לצלם אותו כך שיכסה את אמצעי הבטחון של הבית, המעטים המוכנים לכך ושיש להם חדר מתאים ושנמצאים באזור גיאוגרפי מתאים, נרתעים.
כפי שקאלה כתבה, גם אני איני מתגוררת בארץ ואין לי חדר תינוק זמין, אך גם אם הייתי מתגוררת בצפון ישראל והיה בביתי חדר תינוק העונה לדרישות שמעמידים בפניך (שהן אכן מגוחכות, רק שהתמרמרות עליהן אינה מקדמת אותך בדיוק כמו התמרמרמרות על חוסר נכונות לעזרה), וגם אם הייתי מוכנה לחרוג ממנהגי לתת לאדם לא מוכר להכנס אלי הביתה ולצלם, סגנון התגובות שלך היה גורם לי לחזור בי מנכונותי.
אני מניחה שכתיבת מילים אלו הן לריק, כי כבר בעבר לא נראה היה שאתה מוכן להקשיב לסיבותיהם/הסבריהם של אחרים, ולהבין שחוסר נכונות אחרים לתת לך את מה שאתה רוצה אינו אומר שהם אוטונטית רשעים מרושעים הרוצים להתנכל לך.לכן, אני כותבת זאת עבור אחרים שיכנסו בעתיד , יזדקקו לעזרה ויהיו מוכנים ללמוד המטעויות שלך.