שאלה טכנית ,אנחנו בבעיה

Noga Lavie

New member
שוב

אין לי מושג מה קורה מאחורי הקלעים. הייתי בפורומים שנשלחו בו מסרים מאחורי הקלעים שגבלו בהטרדות מיניות ברמה פלילית, זו לא הייתה סיבה להתקיף כל גבר שלא ענה בדיוק כפי שהתאים לי. כך שלא ממש מעניין אותי מה מספרים לך אחרים על מסרים, זה לא מצדיק תגובות שלך בפורום הגלוי.

לרגע לא פיקפקתי שתקבלו הצעות לצלם חדרים. למרות שהבקשה צריכה להעשות בפורום בגלוי, אין שום סיבה שהצעת העזרה תגיע גם בפורום הגלוי. לא רק שאין סיבה, גם עדיף לטעמי שלא תעשה בה. זה לא משנה כהוא זה את העובדה שזו בקשה מהסוג שמעטים יכולים להענות לה, ודרך הכתיבה שלך אינה מעודדת את המעטים האלו.

אם אינכם בלחץ, אין לכם אפילו את ההצדקה הקלושה שלחץ מספק עבור דרך הכתיבה הזו.

סביון1

New member
עיזבי נוגה זה מקרה אבוד, וכל הויכוח הזה עקר

ולא יוסיף כלום גם למי שיכנסו בעתיד.
&nbsp

KallaGLP

New member
מי זה הסקתן? אני לא הסקתי שאתה בלחץ.

היחיד פה שמסיק מסקנות על אישיותם, מצבם ומניעיהם של גולשים אחרים זה אתה (ואפילו מתיימר לדעת איזה פחדים ומחשבות יש להם). למעשה, הדבר היחיד ש*אני* הסקתי הוא שאתה גולש חסר טאקט המשתלח בגולשים אחרים. אם אתה בלחץ או לא זו בכלל לא שאלה ששאלתי את עצמי גם כי זה לא רלוונטי לי וגם לא ענייני, אלא עניינך בלבד.

משתפרת

New member
" עזבו"

" עזבו זה דו שיח של חרשים שהקוראים פשוט לא מקשיבים ,מקובעים בעולמם ואינם מסוגלים להפתח לאחר"
הפוסל- במומו פוסל

liאת1

New member

KallaGLP

New member
אני לא יודעת כמה אימוצים יש באופן כללי,

אבל כאן בפורום הודעת האימוץ הטרי השבוע הייתה הראשונה מזה חודשים רבים, אם לא יותר מכך. פעם, לפני כמה שנים, הודעות כאלה היו כל שני וחמישי. אז ייתכן שקורים דברים *מחוץ לפורום* או מאחורי הקלעים, הרי לא כל העולם ואפילו לא רובו נמצאים ו/או משתתפים בפורום, אלא רק מיעוט קטן מכלל המאמצים. אבל בקרב המשתתפים הקבועים בפורום, שרובם כבר ותיקים ואימצו מזמן, אין או כמעט ואין מאמצים טריים שהילדים שלהם עדיין בגיל שבו ישנים במיטות תינוק, וזו הנקודה. כך שאין כל צורך ללכת לאמונות תפלות והזויות, ההסבר, הפלא ופלא, משעמם וטריוויאלי הרבה יותר.

למעלה