שאלה טכנית - לא רקודי עם

avigal23

New member
תודה רבה...

אם מסתכלים בכרטיס האישי שלי רואים לאיזה פורומים אני גולשת,כשגלשתי לפורום תפוז משוב אז ראיתי שצבעו פעם אחת הסבירו,אבל בדרך שאצלי לא הייתה נכונה ,משום מה...אז ניסיתי,היום כאלה "סנובים" שאמרו שאחרים שלא יודעים שיסתדרו לבד. אני דווקא שאנשים ידעו מה שלא עזרו לי ,אני יעזור לאחרים. כשאנשים מגלים דברים חדשים וכל כך רוצים לדעת יך עושים את זה וכאילו טורקים להם את הדלת בפרצוף ואומרים לך או לכל אלה שלא מצליחים:"תסתדרו לבד כבר הסברנו המון פעמים ונמאס" וזה בברור שקר,אני לא יעשה את זה לאחרים בוא נקרא לזה: "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"-וכך עשיתי! הסבר ארוך לא?

נכון, זה גם מה שיצא לי

(תראי בפתרון החידה) ומה שזה יוצר-זה נותן "כאילו" קישור-שבעצם לא נמצא שם. אני מעוניינת ללמוד איך כותבים בצבע כחול - אבל בלי להטעות כאילו זה
קישור​

avigal23

New member
הצלחתי להעלות את התמונה!!!!!!!!!!!!

למעלה כתבתי לוחץ במקום לוחצים...עמכם הסליחה... בהצלחה...

avigal23

New member
לפי מה שאני יודעת אי אפשר לכתוב

בכחול בכותרת(נושא).למעלה^...

avigal23

New member
ועוד המלצה...

כלומר רמז או יותר להתקדם...אם יוצא לכם/ן כחול עם קו תחתון סימן שלמטה איפה שצריך לכתוב וגם שלושה פעמים וכל הבלאגן הזה יש טעות...

avigal23

New member
תוכל להראות לי דוגמת מסך?

אתה יודע איך עושים? ותראה לי מה אתה כותב שם למטה,ואוכל אולי לענות לך...אם אתה לא יודע איך עושים הנה הסבר : אתה לוחץ על PRINT SCREEN אחר כך הולך לצייר או תוכנה דומה ואז תשמור ותעלה את זה כאן בפורום...

למעלה