שאלה טכנית

guinan

New member
שאלה טכנית

אם שני שכנים שלי מכים אותי מול השוטרים . מה קורה פה מבחינתי ? השוטרים לקחו אותנו למשטרה אתמול ראיתי שהשוטרים חקרו אותם ומלאו דוח . אני הגשתי תלונה בפני החוקר . עזבתי את המשטרה והם היו שם עדיין . ועוד שאלה קטנה . השוטר ניסה להוציא דוח שיחות יוצאות מהסלולרי . והוא גם החתים אותי על דוח שרשום בו רק הטלפונים שלי מבלי להסביר לי למה אני חותם . (לפי ההתנהגות שלו הוא לא הצליח מי יודע מה ). במקרה הזה אם הוא יכול לעשות זאת ? ומה לעשות זאת במקרה הזה ?

תשובה

ברמה הטכנית אתה הגעת להתלונן על מי שנקט כנגדך באלימות. לא ציינת אם גם אתה נחקרת באזרה? שכן ייתכן והשכנים טענו שאתה תקפת אותם? לא ציינת אם שוחררת בתנאים? לא ציינת אם נערך ביניכם עימות? לגבי פעולת החקירה תפרט בבקשה מה נטען על-ידך או השכנים לגבי הטלפון? מי התקשר למי? ומה הרקע לתקיפה? ועוד?

guinan

New member
אני אפרט

הם ניתקו לנו חשמל והזמנתי משטרה . השוטרים אמרו שאני צריך לבוא לחקירה בגלל שזה לא פעם ראשונה שזה קורה ושהוא הזעיר אותי להפסיק להתקשר אליהם (כלומר הם טוענים שאני מתקשר אליהם ) . השוטר רצה להוציא רשימת שיחות יוצאות מהסלולרי שלי (האם משפטית זה אפשרי ללא צו בית משפט ?) . השוטר גם חתם אותי על מסמך כולשהו שבו הקיף למעלה עיקוב ובו רשום שני משפרי הטלפון שלי בכתב יד מבלי להסביר לי על מה אני חותם . שני השכנים הכו אותי מכות מול השוטר , כלומר השוטר ראה שהם תקפו אותי . אם היה עימות בינינו זה רק בפני השוטרים בעת התקיפה . הם יודעים שאיני מעוניין לראותם . לא נחקרתי תחת אזהרה . ושוחררתי ללא תנאים מגבילים .

תשובה

אתה עוכבת ולא ברור לי למה אם מעמדך הינו כפי שציינת מתלונן בלבד ולא נחקרת כחשוד ובאזהרה. מהנתונים שמסרת לגבי הסטטוס שלך השוטר לא היה רשאי לעיין בפירוט השיחות היוצאות שלך בלא קבלת הסכמתך לחלופין הוא היה צריך להציג לך צו שופט.

למעלה