הדקות זה אלו שנקראו , והעבות אלו שטרם נקראומדוע יש כותרות באותיות עבות וכותרות באותיות דקות?
כותרות באותיות עבות מסמנת נושא שלא קראת או שיש בו תגובות חדשות.מדוע יש כותרות באותיות עבות וכותרות באותיות דקות?
האותיות בדרך כלל אינן משתנות בעוביין אם אני קוראת את ההודעה או לא!!הדקות זה אלו שנקראו , והעבות אלו שטרם נקראו
אם את סתם פותחת את השרשור זה לא נחשב. אם תלחצי על ההתראות (סימן הפעמון בפס הכתום למעלה) כשהן מופיעות בצורת מספרים באדום, זה יפעיל את ה"קראתי".האותיות בדרך כלל אינן משתנות בעוביין אם אני קוראת את ההודעה או לא!!
אין שום מספרים בפעמון וזה נשאר עבה כמו שהיהאם את סתם פותחת את השרשור זה לא נחשב. אם תלחצי על ההתראות (סימן הפעמון בפס הכתום למעלה) כשהן מופיעות בצורת מספרים באדום, זה יפעיל את ה"קראתי".
כן.... אחד הדברים המעצבנים הוא שכדי לראות דף פורום באמת מעודכן לא מספיק פשוט להיכנס אליו אלא את צריכה דבר ראשון לעשות ריפרש לדף. אז, אם יש תגובות חדשות, תראי את המספרים על הפעמון.אין שום מספרים בפעמון וזה נשאר עבה כמו שהיה
כן.... אחד הדברים המעצבנים הוא שכדי לראות דף פורום באמת מעודכן לא מספיק פשוט להיכנס אליו אלא את צריכה דבר ראשון לעשות ריפרש לדף. אז, אם יש תגובות חדשות, תראי את המספרים על הפעמון.
הנושא לא תמיד מחשיב הודעות שנקראו, במיוחד כאשר בנושא יש ענפי עץ מסועפים. יש לסמן פורום כנקרא.הדלקתי את המחשב עכשו וגם עשיתי רענון ועדיין אין שום מספר על הפעמון והכותרת היא באותיות עבות .
(יש כאן כותרות אחרות שהן באותיות דקות יותר, ואיני יודעת איך זה)
סליחה, מזה "פורום ברשימת מעקב", איפה מסמנים פורום מסוים בתור שכזה ואיך "לסמן פורום כנקרא"?
קרא בנושאסליחה, מזה "פורום ברשימת מעקב", איפה מסמנים פורום מסוים בתור שכזה ואיך "לסמן פורום כנקרא"?
אם פתחתי נושא - O.K, מתוך רשימת הפעמון - הוא לא הופך לאותיות דקות, עד שלא רעננתי את הדף. זה קורה מפני שאין בנמצא כפתור מעבר מההודעה לפורום, אלא רק חזרה לאחור, מה שמחזיר אותי למצב של לפני פתיחת ההודעה. אני מבין מדוע פתיחת נושא, מכל רשימה שהיא, אינה הופכת אותו אוטומטית ומיידית לאותיות דקות. זה משום שהנושא נפתח בדף חדש והודעות ההמשך, הסמויות מהעין, נצפות רק בו. אבל אחרי הקריאה, כשרוצים לחזור לפורום, צריך לעשות סיבוב מיותר.
ובכן, אני לא חוזר לאחור ולא מרענן שומכלום. אני לוחץ על כניסה מחודשת לפורום. עושה לי את כל העבודה.
הייתי מצפה מתכנה חדשה, שתהיה חכמה וידידותית למשתמש, לפחות כמו הישנה, אבל בשום פנים ואופן לא יותר טיפשה. אוי, כמה שהתבדיתי...
דגל, אני כבר לא מופתע מכלום.סליחה, מזה "פורום ברשימת מעקב", איפה מסמנים פורום מסוים בתור שכזה ואיך "לסמן פורום כנקרא"?
אם פתחתי נושא - O.K, מתוך רשימת הפעמון - הוא לא הופך לאותיות דקות, עד שלא רעננתי את הדף. זה קורה מפני שאין בנמצא כפתור מעבר מההודעה לפורום, אלא רק חזרה לאחור, מה שמחזיר אותי למצב של לפני פתיחת ההודעה. אני מבין מדוע פתיחת נושא, מכל רשימה שהיא, אינה הופכת אותו אוטומטית ומיידית לאותיות דקות. זה משום שהנושא נפתח בדף חדש והודעות ההמשך, הסמויות מהעין, נצפות רק בו. אבל אחרי הקריאה, כשרוצים לחזור לפורום, צריך לעשות סיבוב מיותר.
ובכן, אני לא חוזר לאחור ולא מרענן שומכלום. אני לוחץ על כניסה מחודשת לפורום. עושה לי את כל העבודה.
הייתי מצפה מתכנה חדשה, שתהיה חכמה וידידותית למשתמש, לפחות כמו הישנה, אבל בשום פנים ואופן לא יותר טיפשה. אוי, כמה שהתבדיתי...
בדף של הפורום עם רשימת הנושאים, לא בתוך נושאתודה, קראתי, אבל דברים שרואים אצלך לא רואים אצלי.
למשל, בדף נושאים כללי, אני מוצא את זה:
צפה בקובץ המצורף 653
בדף נושא בודד שנפתח, אני מוצא את אלה:
צפה בקובץ המצורף 655
צפה בקובץ המצורף 655 צפה בקובץ המצורף 656
שני לחצנים בעברית אני רואה רק בחלומות
פקיסטן ומיקרוסופט מזכיר לי, שפעם, כשהיתה לי בעיה בהגדרת המחשב, התקשרתי אל מרכז העזרה של מיקרוסופט. פה, בישראל. אפ'חד לא ענה לי, למרות שזה היה בשעות העבודה שלהם. אמה מה? הם תיזזו את השיחה ל-אי שם בהודו. ענתה לי תומכת שלהם, תחילה בהודית ואח"כ באנגלית. באנגלית הרצוצה שלי, הסברתי לה, שכשאני צריך רופא, הוא צריך לדבר בשפה שלי. בסופו של דבר שאלתי ילד של השכנים. הוא בא, לחץ פה, לחץ שם, שינה הגדרה, הכל הסתדר.דגל, אני כבר לא מופתע מכלום.
כאשר מיקרוסופט יצאה עם חלונות-10 היא שיחררה גם דפדפן חדש לגמרי, אדג'. אפשר היה לצפות שמיקרוסופט האדירה תביא משהו מיוחד, מלוטש, תחרותי, אבל בפועל זאת הייתה חתיכת תוכנה שהם כנראה מצאו בזבל, טיפלו בה חבורת שיכורים ממרכז הפיתוח בפקיסטן, ואישר אותה להפצה מישהו ששונא את מיקרוסופט ואת הלקוחות שלה.
וכל זה, להזכירך, דפדפן פשוט שכל מתכנת מתחיל יכול לכתוב תוך שבוע! (אפשר לקנות את המנוע מחברה אחרת). לקח להם שנתיים לשחרר עידכון שהצליח לשמור על הנדסת האנוש האיומה של EDGE ואחוז אפסי של משתמשים.
אבל צריך לשמור על אופטימיות - תפוז זה לא מיקרוסופט, התלונות מגיעות אליהם (למיקרוסופט לא), והלקוחות הם ישראלים (צרחנים) ולא אמריקאים מנומסים, כך שהלחץ יקדם את הנושא עם הזמן, ועד השיפורים המיוחלים יש לנו חתולים להרגיע אותנו.
נכון. באיזשהו מקום לחצתי על צפה ואז נשאלתי אם לסמן את כל הפורום ככזה שנצפה. חשבתי: יש ס"ה 2 דפים, אז מה כבר יכול לקרות? אישרתי. ואז, כמו שאלישבע אומרת, הכל הפך לכזה שנקרא - מה שפתחתי וגם מה שלא פתחתי.בדף של הפורום עם רשימת הנושאים, לא בתוך נושא
לחצת על "צפה" וזה הוחלף ל בטל צפייה (Unwatch)
הפורום נמצא ברשימת "במעקב ⬇ " - "פורומים במעקב" למעלה בקישורי הניווט
צפה בקובץ המצורף 657
רשימה של נושאים נצפים/במעקב, כאשר לוחצים את אותו לחצןנכון. באיזשהו מקום לחצתי על צפה ואז נשאלתי אם לסמן את כל הפורום ככזה שנצפה. חשבתי: יש ס"ה 2 דפים, אז מה כבר יכול לקרות? אישרתי. ואז, כמו שאלישבע אומרת, הכל הפך לכזה שנקרא - מה שפתחתי וגם מה שלא פתחתי.
והשאלה הבאה, ברשותך: מה עושה לחיצה על "Watched Threads"? הרי ברור שבחירה באפשרות זו, תוציא לי את הפורום כולו מהמעקב ולא נראה לי שאפשר לסמן גם וגם. אבל אם כבר חופרים, אז בוא נגיע עד לסלע הקשה.
צפה
בתוך נושאחן חןרשימה של נושאים נצפים/במעקב, כאשר לוחצים את אותו לחצןצפה
בתוך נושא
ברירת המחדל זה אוטומטית להכניס למעקב כל תוכן שמגיבים בו
אין בעיה של "גם וגם", אלו רשימות שונות, אחת לניהול התראות/דוא"לים על רשימת מעקב של נושאים והשני על פורומים שלמים
לגבי הכל הפך לנקרא, לחצת גם על "סמן כנקרא" וזה נמצא ליד ואף גם דורש אישור נוסף
ואגב דע שאם עושים מעקב אחר משתמש, המשתמש מקבל התראהעל כך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.