דגלמנגל
Well-known member
לאחרונה התפתח באג חדש:סליחה, מזה "פורום ברשימת מעקב", איפה מסמנים פורום מסוים בתור שכזה ואיך "לסמן פורום כנקרא"?
אם פתחתי נושא - O.K, מתוך רשימת הפעמון - הוא לא הופך לאותיות דקות, עד שלא רעננתי את הדף. זה קורה מפני שאין בנמצא כפתור מעבר מההודעה לפורום, אלא רק חזרה לאחור, מה שמחזיר אותי למצב של לפני פתיחת ההודעה. אני מבין מדוע פתיחת נושא, מכל רשימה שהיא, אינה הופכת אותו אוטומטית ומיידית לאותיות דקות. זה משום שהנושא נפתח בדף חדש והודעות ההמשך, הסמויות מהעין, נצפות רק בו. אבל אחרי הקריאה, כשרוצים לחזור לפורום, צריך לעשות סיבוב מיותר.
ובכן, אני לא חוזר לאחור ולא מרענן שומכלום. אני לוחץ על כניסה מחודשת לפורום. עושה לי את כל העבודה.
הייתי מצפה מתכנה חדשה, שתהיה חכמה וידידותית למשתמש, לפחות כמו הישנה, אבל בשום פנים ואופן לא יותר טיפשה. אוי, כמה שהתבדיתי...
כניסה מחודשת לפורום וריענון לא הופכים את האותיות השמנות לדקות, כלומר למצב שאחרי קריאה. כנ"ל גם אם מבצעים יציאה וכניסה מחדש. בשלב קודם היה משתנה אחרי סגירה ופתיחה של הדפדפן. לא עוד. עכשו הוא נותר, בעקשנות, כזה שלפני קריאה, גם כשסוגרים את הדפדפן ופותחים אותו מחדש. נראה כאילו מישהו עובד על שיפור התוכנה ו...לא בדיוק יודע מה הוא עושה.
נערך לאחרונה ב: