שאלה טקטית:

בועז בר1

New member
שאלה טקטית:

מחזיק ביד 25$ סמול\ביג 0.25-0.5 אני עם AC 6C . רייז קטן לפני הפלופ של היריב אני משווה(2$) פלופ 3C10C 6H המצב:סיכוי לפלאש,מידל פייר,אס קיקר. הבחור עושה רייז,אני רי-רייז.הוא אול אין. משווים?

2המרפא

New member
אלא אם אתה נגד סט זה אתה מוביל.

ומאוד קשה לשים מישהו על סט. גם אם אתה נגד סט יש לך 8 אאוטים ואחרי הרי רייז אתה מחויב להשוות. לדעתי זה קול לא הכי נעים אבל גם לא כזה קשה.

בועז בר1

New member
ההמשך...

הבחור עם זוג KK ביד. טרן 3H ריבר KS הוא עם פול אני עם כלום. וכך הלכו להם 25$. אבל ההתחלה טובה ואני מרוצה :)

בועז בר1

New member
שאלה נוספת יותר כללית:

קלפים מחוברים מאותו צבע,בינוניים (6-7\7-8\8-9\9-10) איך צריך לשחק אותם לפני הפלופ? ז"א עד איזה גבול של העלאה יש לשחק איתם? אני מניח שהתשובה היא לא חד משמעית כי יש כ"כ הרבה סגנונות...

Caro Kan

New member
מעמדה מוקדמת - פולד אפילו עם KQs

מעמדה מאוחרת רייז. מידל פוזישן - תלוי בשולחן ובמצב הרוח. כשאתה מאוד דיפ אפשר לשחק יותר loose. אני אישית משווה איתם רק רייזים נמוכים.

DJO

New member
באינטרנט ההעלאה הסטנדרטית היא 3-4BB

זו לא העלאה נמוכה. יחסית למשחקים לייב זה נמוך אבל אינטרנט זה הסטנדרט.

2המרפא

New member
אלא אם הוא נגד A10 הוא עדיין מוביל.

תעשה חישוב של אאוטים, 2 שישיות, 3 אסים, 9 תלתנים. סך הכל 15 אאוטים מה שאומר שהוא מוביל.

Caro Kan

New member
משווים.

אתה על 14 אאווטים מול זוג גבוה משלך. גם נגד סט אתה עומד לא רע, וביחד עם הכסף שכבר בקופה כדאי להשוות - נניח שהוא הימר 2 על קופה של 4 ואתה עשית רייז ל-8. נשארת עם 15 דולר שאתה צריך להשקיע כדי לקבל 50. עם 9 אאווטים אתה זוכה בסיבוב אחד מתוך שלושה וההשוואה כדאית.

Caro Kan

New member
תיקון -

"נשארת עם 15 דולר שאתה צריך להשקיע כדי לקבל 35."

DJO

New member
כפי ששוחק משווים, אבל

1. בעקרון חשוב מאוד להיכנס עם הקנייה המקסימלית, אתה רוצה להיות עם 50 דולר בשולחן כזה, ככה על הידיים הגדולות שלך אתה תקבל תשלום מקסימלי. אם אתה לא מרגיש נוח להיות עם 50 דולר בשולחן, וזה בהחלט סכום לא נמוך, זו לא הרמה שאתה צריך לשחק בה. רבע חצי זו רמה גבוהה מאוד, אם כבר ניצחת רמות יותר נמוכות אז סבבה, אבל אני בספק. 2. הייתי זורק לפני, נגד שחקן אחד בעקרון לא שווה לשלם עם אס סוטיד, בטח שיש לך רק 50BB.

ראסטה2

New member
הרי רייז שלך לדעתי בפלופ טעות!

עשה רייז תשלם לו. אתה עדין לא חזק! אין לך סיבה לעשות את הרירייז שעשית. למרות כל ההאוטים. מספיק הבנאדם מחזיק A10 או זוג מעל ה6 שלך והוא טוב עליך.. לדעתי הרירייז שלך היה טעות. עכשיו בקשר לאולאין שלו אין לך ברירה אתה חייב לשלם יש לך האוטים יפים. יבוא יבוא לא יבוא לא יבוא פה זה נכנס המזל יכלת להפוך את זה למיומנות אם היית רק משלם לו והיה נפתח לך הצבע :) לפעם הבאה

b.o.b

New member
אמרת דברים כל כך הפוכים

"פה נכנס המזל יכלת להפוך את זה למיומנות אם היית רק משלם והיה נפתח צבע"? איך אתה הופך את זה למיומנות? כשאתה מחכה לפגוע בדרואו זו מיומנות? להפך, הוא שיחק בדיוק כמו שצריך כשבפלופ(פריפלופ לא הייתי נכנס מלכתחילה) יש לך יד כזאת אתה חייב לעשות רירייז כי יש לך פולד אקוויטי אדיר עם היד הזאת, אמרת שאם היה לו זוג שש ומעלה הוא טוב עליו? מצויין, שחקן טוב כנראה היה מוותר על כל זוג עד קינגים אחרי רירייז כזה, בנוסף שחקן עם אס וקיקר חלש היה שוקל ותלוי בשחקן אבל יש סיכוי סביר שהוא היה זורק, אז בעצם הוא גורם ברירייז הזה ליריב לזרוק טווח ידיים מאוד רחב שכרגע מנצח אותו וזו... מיומנות.

b.o.b

New member
כמובן שהתבלבלתי עם הפלופ

הייתי משוכנע שהיה אס בפלופ, אז אני אתקן, הכוונה שהוא יזרוק כל זוג עד עשר(ולא עד אס כמו שרשמתי בהודעה המקורית). אבל הרעיון הוא אותו רעיון, לגרום לו לזרוק ידיים בינוניות אבל שחזקות מהמצב שלו בפלופ, ובמידה והוא מקבל השוואה או רירייז יש לו עוד המון אווטים, אבל כאשר הוא מבצע רירייז הוא מנצל את האווטים שלו בתור פולד אקוויטי ולא רק בתור הDRAW האפשרי.

למעלה