שאלה טקטית:

DJO

New member
+1

שיחק נכון את הפלופ. הוא פגע מאוד חזק ואין סיבה לא לעשות רירייז לקונטניויישן בט סטדנרטי. מצידנו לקחת את הקופה באותו הרגע. אם הוא היה רק משווה ואז היה נפתח קלאב נוסף זה היה חשוד ויכול להיות שהוא לא היה מקבל תשלום.

ראסטה2

New member
פוקר זה משחק של מיומנות

ללכת אול אין לפני הטורן וריבר ולקבל למשהו שחיכת זה מזל! לקנות קלף אם יבוא זכית אם לא יבוא נפלת וחסכת הרבה כסף זה מיומנות! ואם היה בא הצבע בטורן הגדולה של השחקן זה לא להראות בכלל שבא הצבע. שוב לדעתי המשחק בפלופ טעות כי כל זוג מעל ה6 שלו או A10 לוקח אותו פה אם לא נפתח לו קלף. אם הוא מחזיק A10 יש לו 58 אחוז אם זוג מעל 6 52 אחוז. ויכול להיות מאוד שהוא מחזיק גם סט. אז לשלם ולראות קלף ולא לעשות רירייז שאין לך בנתיים כלום ורק דרו במיוחד לאחד שעשה רירייז פרה פלופ

raphaelgav

New member
אני נוטה להסכים איתך.

במצב כזה עדיף לעשות קול ולראות עוד קלף. הבחור עשה רייז פרי פלופ, רייז בפלופ...סביר מאוד להניח שהוא דווקא! פגע בפלופ או שיש לי פוקט ביד. קונטיואיישן בט בפלופ כזה אם לא פגעת הוא מתכון לאסון... כך שעדיף לראות עוד קלף. א-ב-ל במצב כזה, שיש לך ביד את הנט פלש דרוו, עוד טרן וריבר שצריכים לבוא, אם הוא הולך אול אין בפלופ אני בדר"כ עושה קול.הסיכויים שלך לא רעים... אבל בכלליות, אם הוא לא הלך אול אין, לך עדיין אין יד משהו, כולה 6 6, עדיך לשלם בסובלנות ולקוות לפגוע...אם לא פגעת בטרן והרייז שלו לא יותר מידי גבוה, לעשות קול גם בריבר. אז אם עדיין לא פגעת בפלש, אס, או 6, אין מה לחשוב בכלל...להעיף את היד.

b.o.b

New member
אמרת בעצמך

שאם הוא עושה אוליין בפלופ אתה כנראה משווה.. ז"א שאתה מוכן להגיע לאוליין בפלופ עם היד שיש לך, אז תנצל את המצב יותר. הסיכוי שהוא פגע בפלופ הזה הוא מאוד נמוך(בעיקר כשאתה עם הנאטס פלאש דרואו) המצב הכי ריאלי שלו "לפגוע" בפלופ זה בעצם להיות עם אובר פייר(כמו במקרה שהיה) בוא נשים אותו על אובר פייר שכנראה יהיה KK--- כי אתה עם אחד האסים, אז בעצם האס הוא גם וואט מבחינתך, אם אתה מתחשב בכל הדברים האלו - שהם ריאלים לחלוטין אתה מוביל עליו בפלופ. (%52 - 48% או משהו בסביבות - זניח אבל נכון). בגלל זה אני כן חושב שצריך להיות אגרסיבים בכזה פלופ, כמובן שיש אפשרות סבירה שהוא פגע בסט, אבל אתה חייב להסכים שאובר פייר יותר הגיוני במקרה הזה. הוא זורק טווח אדיר של ידיים ברגע שאתה עושה לו רירייז לCbet , לא זרק? אתה עדיין בקווין פליפ.

ראסטה2

New member
בוב בוא נעשה דבר כזה

אני מוכן ללכת איתך 20 פעמים עם הפלופ הזה אני אחזיק קינגים אתה A6 ואפשרות לרצף כמו הפלופ! מי שמנצח מתוך ה20 פעמים מרוויח 2000 שקל.. מוכן ללכת על זה?

b.o.b

New member
חחח,

אתה מבין שזה כמו להגיד לי, בוא תקח אתה 66 ואני KQs ונריץ את זה 20 פעמים, אתה מבין שאנחנו מדברים על קויין פליפ. תריץ את זה בפוקר סטוב. לגבי הגישות, אני מסכים לחלוטין שאפשר לשחק את היד הזאת בכמה דרכים וזה בהחלט מה שיפה בפוקר. אני חושב שהפלופ מספיק טוב בשביל לשחק על כל הקופה, או שהוא יפרוש או שכל הכסף ייכנס פנימה. ד"א אני משחק מאוד מאוד TAG וככה אני רואה את זה, אבל אין פה לשנייה אחת, אחד שצודק ב100% ואחד שטועה. אני פשוט לא חושב שדחיפה כאן היא הימור יותר גדול מאשר להשוות ולראות את הטרן, אבל כל אחד ונקודת המבט שלו.

ראסטה2

New member
זה ממש לא אותו דבר..

ממש ממש ממש לא אותו דבר! לדעתי אתה יותר שחקן של מזל. שיש לך אפשרות לקנות ולראות אם בא מאשר להכניס הכל ואפשרות של להכפיל או להפסיד הכל. מאשר לראות טורן להפסיד קצת או במקרה שיבוא הצבע למקסם זכיה.

b.o.b

New member
כמו שאמרתי,

אני משחק פוקר מאוד טייט-אגרסיב, לפעמים אני מתחרפן מעצמי במצבים שאני זהיר מדי, במקרה זה כבר הסברתי למה הייתי דוחף ולמה הייתי עושה רירייז. אז להגיד שאני "שחקן של מזל" הניתוח אישיות שלך לא כל כך מוצלח, לפני כמה חודשים העלתי כאן טבלה של אחוזים של "איך אני רץ" כשהכסף בפנים, המזל דווקא לא לטובתי, היכולת דווקא כן. אין לי כוונה להתווכח פה יותר מדי, אתה מסכים עם הניתוח שלי? מעולה. אתה לא מסכים? נהדר, אני תמיד שמח לשמוע עוד דעות. דבר שני, אני אשמח לשמוע למה זה לא אותו דבר, מה ההבדל בין 50% 50% בפלופ הזה ל50% 50% בסיטואציה אחרת?

ראסטה2

New member
כי אתה מדבר על כניסה לפני קלפי הקהילה

אתה מדבר על מלכה קינג מול 66 לפני שנפתח משו בכלל.. תעשה אול אין בפלופ של 2 4 9 עם מלכה קינג מול 66.. יש לך שני אוברים לא?

ראסטה2

New member
קיצר בוא נסגור את הנושא הזה בזה

שיש סוגי שחקנים חלקם משחקים כך וחלקם משחקים כך.. נאחל לכולם בהצלחה בדרך שלהם וזהו!

מסכים איתך

יש גם את האופציה שהוא יעשה פולד וזו עוד דרך לקחת את היד ואם לא יש המון אאוטים לדעתי מהלך נכון לדחוף בסיטואציה הזו

raphaelgav

New member
חבר, שני צדדים לכל מטבע...

אתה נוקט את הגישה האגרסיבית, אני את הדפנסיבית. וכן, אני מוכן לעשות קול אם הוא עושה אול אין, אבל אני עושה את הקול הזה רק על הפלופ. אם המשכנו לטרן ועדיין לא פגעתי, הסיכויים שלי השתנו משמעותית. אז אני לא עושה קול לאול אין. ואגב במצב כזה אין שום סיבה לא לשם אותו על AA גם...ואז אתה בצרות. לי אישית היה עובר ישר בראש כל זוג מ 10 ומעלה...כך שיתכן שיש לו טריפ 10, פוקט גק-מלכה-מלך, או שהוא דומיננטי עלייך עם אסים. הגישה שלך אומרת לנסות להפחיד אותו ולהיות אגרסיבי...רוה הסיכויים הם שזה לא יעבוד אם יש לו אחד מהקלפים שצויינו, הוא יעשה קול או ילך אול אין. הגישה היותר זהירה ( שאני מאמין בה) טוענת שכרגע, על הפלופ, הוא מוביל עלייך. עדיף לשלם קצת וללכת לטרן מאשר ישר אול אין. אבל שוב, שני צדדים לכל מטבע, זה מה שיפה במשחק הזה.

shaywh

New member
למה הוא מוביל? כי הוא עשה סיבט?

אתם שמים את היריב על יד כי הוא הלך אול אין אבל מדברים על להשוות כאילו שידעתם שזה יבוא. אתה לא יודע בפלופ מזה שמישהו פתח ואח"כ עשה סיבט שהוא מוביל עליך. פשוט לא. לשים אותו על אסים או משהו דומה בגלל האול אין אח"כ זאת לא חוכמה גדולה. מי ששיחק את היד לא כתב עמדות וגודל השולחן שזה חבל אבל בפלופ של 10 גבוה יש המון ידיים שפספסו ונשארו עם אובר קארדס שיכולים לפגוע אח"כ וחבל.

b.o.b

New member
מסכים ב100%, הגעת בזמן :)

בכל מקרה ראסטה, התכוונתי שגם המצב שמתואר כאן הוא 50 50 וגם המצב של KQs מול 66 פריפלופ הוא 50 50.

eilat11

New member
לדעתי מהלך של העלאה רצינית בלופ

הוא EV+. 90% מהפעמים אנחנו ניהיה 50-50 (עם הובלה קטנה לצד שלנו), עכשיו- אחרי הסיבט כמו שהבחור פה מעלי אמר, לא בטוח בכלל שלשחקן השני יש משהו יותר מאס גבוהה, רייז בפלופ הוא הכרחי כי לדעתי לפחות 1 ל-3 מהמקרים הזוג 6 יוביל לבדו על מה שיש ליריב והוא יזרוק לרייז, אז גם 30-40% מהפעמים ניקח את הקופה הזאת ללא שום קויין פליפ ואול אין בפלופ מה שהופך את המהלך של רייז בפלופ לEV+. תורת דואן, שחקו אגרסיבי עם דראו חזק.... ככה הפסדתי את כל כספי בקאש באינטרנט בחוסר מזל וטילט

חוץ מאסים ועשיריות

וגם אסים לא הייתי משווה כל כך מהר אל תשכח שזה כולה זוג יש הרבה ידיים שלוקחות אובר פייר סט זוגיים וכדומה לכן רוב הסיכויים הם שהוא היה מצליח לגנוב את הקופה

2המרפא

New member
"לקנות קלף אם יבוא זכית זה מיומנות" רציני?

כי וואלה ידידי אם התכוונת לזה ברצינות אין לי ממש מושג מה להגיד לך. אתה כן מודע לאסטרטגיות ולעובדה שהבנאדם בעצמו יכול לדחוף אם הפלאש דראו שלו עצמו כי הוא מקבל פה פולד אקוויטי, עוד אופציה שהוא יושב עם נגיד AK והוא מניח שרוב הסיכויים שהפלופ הזה לא פגע באף אחד אז הוא ממשיך עם ההימור שלו. ונגיד אתה רודף אחרי הצבע ושילמת בפלופ, ושילמת בטרן וזה לא הגיע אז הפסדת את הכל לבנאדם שיש סיכוי טוב שישב עם יד פחות טובה נכון? ועוד משהו שחשוב שתדע אם הוא היה פוגע בצבע או באס או ב10 אחרי שהוא שילם בפלופ אתה חושב שהוא היה מקבל תשלום אחר כך? כי אתה צריך להיות די מטומטם לשלם לבנאדם שזה די שקוף שרץ לצבע ופגע בו בטרן ובריבר אז כן לפעמים מהמרים ככה זה פוקר.

שיחקת בסדר גמור

אולי חוץ מההשוואה לפני הפלופ... משווים בשמחה, אתה משחק עם 50BB שזה די שורט סטאק. קרוב לוודאי שמדובר בהטלת מטבע, אבל עם כל הכסף שבקופה אתה מחויב...

למעלה