שאלה יומית בנושא פרסומות

אתי@

New member
אני מוסיפה לרשימת הפרסומות האהובות

גם את הפרסומות של אורנג´, שהן תמיד נעימות לעין ומעלות חיוך, גם כשלא ברור מה הם מנסים לפרסם...

Ronnie*

New member
אני לא רואה כמעט פרסומות

אם כבר אני רואה ערוץ 2, אני בד"כ מעבירה בפרסומות... אבל אני אוהבת את הילד עם החיוך הממזרי שמשחק עם השלט והורס את האוטו... וממש מתעבת את הפרסומת הישנה של יופלה, עם הלשון (זו הסיבה שלא טעמתי את זה עד עכשיו). הפרסומות לא ממש עובדות עלי, כי לרוב אני זוכרת את הפרסומת אבל לא ממש מקשרת למוצר (זה היה סלקום? פלאפון? אורנג´? ואיזו אבקת כביסה שייכת לאיזו פרסומת?)

שמופית

New member
גם אני לא אהבתי את הפרסומת עם

הלשון של יופלה (למרות שאני מתה על יופלה שטרודל
) אני מתה על הפרסומת שהיתה לפני כמה חודשים של מיוקטצ´ (המיונז עם הקטשופ) - פשוט מתה על השיר !!! (בומבה קוראים לו). ובגלובאלי מסכימה עם מה שכתבתן - נמאס כבר מהפרסומות לאבקות כביסה למיניהן. אני ממש לא מבדילה ביניהן... ומעדיפה פרסומות עם הומור או מרגשות (לדוגמא "פלאפון עד שיגמרו לך המילים" עם הקבצן).

אוסנת123

New member
תקע ושקע

ומה עם הפרסומת המקסימה של חברת חשמל - תקע ושקע. יקירי ואני מדקלמים אותה לפני השינה...

סיגל2

New member
כשאני כבר רואה פרסומות, כי אין לי

כוח לזפזפ אז אני מאד אוהבת את הפרסומת של במבה אוסם

פרסומות לאבקת כביסה ../images/Emo46.gif

תמיד זו איזו אישה שצריך להסביר לה (כי היא כמובן לא מבינה כלום, רק השפחה שעושה את הכביסה) איך הכדוריות (או השד-יודע-מה) פועלות. עכשיו - לפעמים המסביר (כמובן - גבר!) הוא הטיפוס ה"מדען" ואז זה כמובן אשכנזי עם עיגולדים, או שהמסביר הוא הטכנאי של המכונת כביסה (שהוא כמובן מזרחי). זוועה! פעם ניסיתי להחרים את אבקות הכביסה שעושות פרסומות כאלה, אבל עכשיו נראה לי שזה כולן, לא?

Ronnie*

New member
אבקות כביסה ושוביניזם...

אני נדהמתי לגלות לא מזמן, כשעשיתי כביסה ביד, שעל השקית של אבקת הכביסה (אני חושבת שזו שקית שלא השתנתה בחמישים השנים האחרונות) כתוב באותיות גדולות "כבסי ושטפי, אל תשרי". מילא בספרי בישול מתקופת סבתא שלי, אבל זה משהו שעדיין נמכר בימינו... די מדהים.

daldan

New member
פרסומות

הפרסומות שאני ממש לא אוהבת ואני מודה יש כאלה שממש מעצבנות אותי
:
הפרסומת של יופלה עם הלשון (ממש הגעיל אותי)
הפרסומות של "פאנטה בטירוף שלנו" - הם כאלה מגוחכים. בכלל פרסומות שבהם הילדים/ הנערים הם כאלה "קוליים אדישים " מעצבנות אותנו. כמו בפרסומת של שניצל עוףטוב ובפרסומות הישנות של פלאפון
לא אוהבת פרסומות שמשתמשים במיניות באופן מוגזם וחסר קשר למוצר. למשל הפרסומת למוצרי חשמל שהזוג מתחיל להתגפף בהתלהבות והורס את כל המוצרי חשמל. או הפרסומת למשקה הזה שצריך לנער אותו וטשטשו את הקטע שהבחורה מנערת את הבקבוק כאילו היא עושה משהו אחר. (אני אפילו לא זוכרת את שם המוצרים מה שמראה על החוסר אפקטיביות של הפרסומת)
וגם פרסומות שמגעילות אותי כמו הפרסומות של אלמקס. ויש עוד כמה ברשימה. פרסומות שאני אוהבת:
הפרסומת של הגורי לברדור עם הנייר טואלט.
הפרסומת של סנפורסט
הפרסומת של סלקום שהוא מציע לה נישואים. למרות שאת הפרסומת החדשה הנוספת שלהם עדיין לא הבנתי ( מודה לא התעמקתי בזה).
אהבתי מאד את הפרסומות של סלקום כשהם החליפו את הלוגו לכוכב. עם הילדה המתוקה שרואה את ההשתקפות של הכוכב במים ועם הזוג שיושב מתחת לעץ והוא מדליק לה את הכוכבים. יש בטוח עוד פרסומות אבל בקצת ההתחלפות והשינויים אני לא זוכרת כרגע. ואגב נוסטלגיה... כשהיינו ילדים בעידן הערוץ הראשון והיחיד , אם היה משהו שמאד אהבנו זה לראות את הפרסומות בקולנוע. אם היינו מפספסים או רואים סרט שלא היו בו פרסומות זה לא היה זה... היינו ממש מאוכזבים.

fila

New member
..............

אני נורא אהבתי פעם את הפרסומות של הסופר פארם: "summer sale" וגם השניה עם השיר של אנדראה בוצ´לי, כשהפנינים מתפזרות על הכביש... גם אני שונאת את הפרסומות לאבקות כביסה ובמוחד את זו של "קליה" (עם ההוא שאומר שהוא שומר ראש
) אני אוהבת את זו של פז´ו והסוף שלה, איך שהם מנענעים את הראש- גדול!

הילית*

New member
אגב קולנוע

זוכרים את הפרסומת עם הקרב על המילקי ? איזו הצלחה זאת היתה. אני זוכרת שבזמן הםפרסומת הסתובבה באולם בחורה עם עגלה ובתוכה מילקי ענק. פרסומת ענקית....

למעלה