פרסומות
הפרסומות שאני ממש לא אוהבת ואני מודה יש כאלה שממש מעצבנות אותי
:
הפרסומת של יופלה עם הלשון (ממש הגעיל אותי)
הפרסומות של "פאנטה בטירוף שלנו" - הם כאלה מגוחכים. בכלל פרסומות שבהם הילדים/ הנערים הם כאלה "קוליים אדישים " מעצבנות אותנו. כמו בפרסומת של שניצל עוףטוב ובפרסומות הישנות של פלאפון
לא אוהבת פרסומות שמשתמשים במיניות באופן מוגזם וחסר קשר למוצר. למשל הפרסומת למוצרי חשמל שהזוג מתחיל להתגפף בהתלהבות והורס את כל המוצרי חשמל. או הפרסומת למשקה הזה שצריך לנער אותו וטשטשו את הקטע שהבחורה מנערת את הבקבוק כאילו היא עושה משהו אחר. (אני אפילו לא זוכרת את שם המוצרים מה שמראה על החוסר אפקטיביות של הפרסומת)
וגם פרסומות שמגעילות אותי כמו הפרסומות של אלמקס. ויש עוד כמה ברשימה. פרסומות שאני אוהבת:
הפרסומת של הגורי לברדור עם הנייר טואלט.
הפרסומת של סנפורסט
הפרסומת של סלקום שהוא מציע לה נישואים. למרות שאת הפרסומת החדשה הנוספת שלהם עדיין לא הבנתי ( מודה לא התעמקתי בזה).
אהבתי מאד את הפרסומות של סלקום כשהם החליפו את הלוגו לכוכב. עם הילדה המתוקה שרואה את ההשתקפות של הכוכב במים ועם הזוג שיושב מתחת לעץ והוא מדליק לה את הכוכבים. יש בטוח עוד פרסומות אבל בקצת ההתחלפות והשינויים אני לא זוכרת כרגע. ואגב נוסטלגיה... כשהיינו ילדים בעידן הערוץ הראשון והיחיד , אם היה משהו שמאד אהבנו זה לראות את הפרסומות בקולנוע. אם היינו מפספסים או רואים סרט שלא היו בו פרסומות זה לא היה זה... היינו ממש מאוכזבים.