השינוי שנעשה באנשים ידידי משנה את
ההגדרות כמובן . לקרוא לעצמם אנשי שמאל ? מפני שההגדרה אותה משייכים אנשי קדימה כמוני לדוגמא אינה מוגדרת ע"פ תפיסת עולם שמאלנית או ימנית , היא מוגדרת כמרכז "שפוי" (למרות שאיני אוהב להשתמש במילה שפוי מפני שכולם שפויים בעיניי , מלבד אלה הפורצים כל גבול חוקי!!!) . הראייה הכוללת של המצב הביאה רבים ואותי בינהם להביט אל המצב הפוליטי חברתי כלכלי מדיני וכו'.. ולהחליט כי הגיע הזמן לבצע שינוי מהותי בהלכי הרוח במדינה . לשינוי המהותי הזה אני מייחל ואני סבור כמו רבים אחרים כי מי שיביא את השינוי הנ"ל תהיה מפלגת קדימה , האם הדבר מקובל או לא בעיני אחרים ? האמת ששאת התשובה לכך נידע רק לאחר הבחירות . שם נצטרך לקבל כל הכרעה שלהעם לטוב ולרע ( מבחינתינו כמובן כל אחד ע"פ השקפתו ) . אגב , לעניין הדתיים ואלה שמגדירים עצמם ככאלה , מהרע בלשמור מסורת ולהתאימה לאלף השלישי ? האם הדרך הפנאטית בה מגדירים אחדים את אמונתם יאה יותר מאשר דרכו של האחר ? האם זה עושה אותם טובים יותר או פחות ? ממש לא כפי שהדבר בבחירות יוכרע כך בעניין הדת , בסופם של החיים אני מאמין נדע , עד אז "כולנו צודקים" !! אגב , יש כאן אחת המתיימרת להיות דתיה , אתה יודע בגין היותה כזאת "אשת ימין דתיה " היא מרשה לעצמה לאמר דברי בלע כאלה המשווים את חיילי צה"ל ואתשוטרי ישראל לנאצים , לקלגסים הלבושים שחור כדבריה , את אשר קרה בעמונה לקשה יותר משעברו היהודים באושוויץ !!! האם לזה פיללנו כשדיברנו על דת , או חוסר הסכמה ?!! אתה יודע ידידי , אלה הביאו לא אחת למלחמות אחים ולחורבן בית , אני חושש לעתידינו לא בגלל אוייבינו להם תמיד נוכל , אני חושש בעיקר לאלה מבית "האחים" שמאמינים שהם ורק הם "דובריו" של אלוהים עלי אדמות לצערי !!!