שאלה כללית לגבי ה- NOC

שוב תודה רבה מושבניק!

כאשר אנחנו הגשנו באתר היתה טבלה של מקצועות המזכים בניקוד. אני בודקת בשביל חברה וראיתי שהאתר השתנה. אבל עכשיו הכל ברור,שוב תודה מושבניק!

joe2b

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo124.gif סופרמן ../images/Emo124.gif

אם זכרוני לא מטעה אותי מהמפגש, זה יכול להיות מעניין ורלבנטי לגביכם, לא??

../images/Emo207.gif

חיפשתי בנוק ואין הכרה במקצוע של "גיבור על". האמנם שערי קנדה נעולים להגירה בפניהם של סופרמן, ספיידרמן, וונדר-וומן וכל החבורה?

joe2b

New member
רן, רן, מתי ראית לאחרונה סרט על גיבורי על?

אתה לא זוכר שיש להם "זהות סודית"??? ברור שאין NOC של "גיבור על", אבל אל תשכח שיש, למשל, NOC 7343 Shoe Repairers and Shoemakers - שזה בהחלט יכולה להיות הזהות הסודית של גיבור על. כמו שאומרים: "עם קצת יצירתיות..."

joe2b

New member
אז כמו שאמרתי, תפתח סנדלריה...

.... ותגיש ל-HRSDC מכתב שלא הצלחת לאתר אף סנדלר שיכול להכין 1,000,000 נעליים בשעה.......

ובכן:

תחת ההגדרה הכללית של הנוק יש פירוט. למשל נוק 5241 שהוא "מעצבים גרפיים ומאיירים", מופיעות האפשרויות הבאות: - מעצב פרסום - מעצב גרפי - מאייר - מאייר רפואי - מאייר מולטימדיה וכו'. אם יש לך מכתב שאומר "פלוני-אלמוני הועסק בחברתנו כמאייר רפואי", אז אתה יכול לרשום שיש לך נסיון תחת 5241. אני בספק אם קיים בכלל מצב ש"ה-כ-ל" תואם לכל הרשימה תחת נוק 5241. מה שלא ברור לי משאלתך (בין היתר...) זה מה עניין הלימודים לשאלה שלך. אם אתה בא בויזת סטודנט, מה זה משנה מה הNOC שלך? ומה העניין עם המעסיק? יש לך נסיון כמאייר מולטימדיה ואתה מוזמן ע"י מעסיק כמאייר רפואי? זה מה שאתה אומר? האם זה לצורך סעיף עבודה מובטחת ויזה של SW? אם כן, אז זה לא משנה בכלל. הוא יכול להתחייב להעסיק אותך גם בתור רב רקדנית אקזוטית. האם זה לצורך ויזת עבודה? אם כן, אז נראה לי שתהיה יותר בעייה. בכל מקרה אתה צריך לבחור - או סטודנט או ויזת עבודה.

למעלה