שאלה כללית: מה הקטע עם הבול ?

פנומן 72

New member
שאלה כללית: מה הקטע עם הבול ?

שמתי לב שהרבה אנשים כמהים לבול. אני מבין את רעיון הקידומים, את הרצון להיחשף לכמה שיותר קוראים וזה לגיטימי לחלוטין. אבל מה הקטע עם הבול ? למה כ"כ בלוגרים מוודאים שיהיה להם בול, שהבול לא יעלם פתאום, שתמיד יהיה שם. ואני שואל - מה הקטע ? האם אתם מתייחסים לבול הזה כמו אותות מלחמה ששמים על המדים ? למה הבול כ"כ חשוב ? מסקרן אותי.

wranger

New member
לדעתי זו מזכרת

מהפעם ההיא שהבלוג שלי התנוסס בעמוד ראשי וקיבלתי מלא כניסות ותגובות.

wranger

New member
אולי, אבל זו דעתי -

אני חושב שהשאיפה היא לקידום, כלומר לחשיפה והכרה, והבול הוא סמל מוחשי יותר לקידום של הרשומה שלך. הרי הקידום הוא זמני ובסופו של דבר היא תוסר מהעמוד הראשי, אבל הבול נשאר.

newKiticat

New member
אני אגיד לך

שאני משתדלת לעשות צילום מסך כשאני בעמוד הראשי. וזה בעיני הרבה יותר מגניב. והפעם הראשונה שקיבלתי את זה כל הבית רעד מאושר. כאילו שמישהו שם לב אליי במרחב הזה... יש משהו בזה.

שאלה טובה

מבחינתי כל המשמעות של הבול הוא בזה שקודמתי ושהבלוג נחשף לעוד קוראים. גם אם רשומה שלי הייתה מקודמת אבל לא מקבלת בול (כפי שהיה עד לא מזמן עם קידומים בעמוד הראשי של תפוז) הייתי שמחה על עצם הקידום בלי קשר לבול.

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

לי זה תמיד נראה כמו המדליות של ה-וטרנים ... שלא יהיו אי הבנות לרגע, אני מאוד מוחמא וטוב לי לקבל בול, אבל לא ברורה לי הכמיהה הזו והרדיפה אחרי הבולים.

זה ממכר

New member
אגב אני זוכר את ימים עברו

שבהם אנחנו דאגנו לשים לעצמנו בולים. משם בעצם זה הגיע שהמנהלים שמים לנו בול רישמי משלהם. בעבר אנו יצרנו את הבולים שלנו וכל פעם שקודמנו הוספנו את זה.

פנומן 72

New member
וזה שהבול נשאר - מה זה נותן ?

זה כמו ספח כרטיס הטיסה שנשאר לך ביד שמזכיר לך שפעם היית בחו"ל... נו אז ?

פנומן 72

New member
יש לי

רגע ... רגע... אני מבין לאן אתה חותר. זאת אומרת הבול הוא כדי להראות לכולם: "תראו ! בשנת 2002 כתבתי מאמר שהגיע לראשי ? יש לי אפילו תעודה המעידה על כך !!" זו הכוונה .?

shy-1

New member
האמן לי, שאתה יכול להחליף את שטייניץ ברגע ../images/Emo13.gif

כיוונתי, שזו אכן אחת התשובות לתמיהתך.

לשונאי10

New member
זו פשוט הרגשה טובה

שיש בול שמנציח את פרסום הרשומה בדף הבית. הרגשה נחמדה, זה הכול.

עץ אם יפול לבד ביער יעשה רעש?

זה אותו דבר. אנשים צריכים הכרה על מעשיהם. זה חלק ממה שמניע אותם קדימה להמשיך וליצור ולעשות. גם מי שעיקר עשייתו בסתר צריך מידי פעם בפעם חיזו חיובי. בעבר היתה ניירת. ניירת היא הוכחה מוחשית שאפשר להחזיק ביד שעשית משהו, פרסמת, העריכו אותך. היום הכל דיגיטלי וירטואלי. היום זה כאן מחר זה כבר לא כאן. מחקו, המחשב שווק או סגרו את תפוז (חמסה חמסה). הבול הקבוע נותן סוג של תעודה שהיית ועשית. כשאני רציתי להפנות מישהו לבלוג שלי כדי לעשות רושם הפנתי לרשומה שהיא בחירת העורך שידעו שהייתי ועשיתי. זה יותר קל מלשלוח תמונה של הראשי של אז. אותי יותר מעניין מה ישאר אחרינו כמורשת לדורות הבאים. האם כל הוירטואליות הזו תשאיר משהו לדורות הבאים לקרוא ולראות. ההסטוריונים של עוד חמישים שנה מה הם יוכלו ללמוד עלינו אם הכל בעולם וירטואלי ללא ממשות מוחשית וללא שמירה אמיתית.

למעלה