שאלה כללית: מה הקטע עם הבול ?

פנומן 72

New member
בואי נשאל אחרת

גמרת עכשיו קורס הנהלת חשבונות שלב 1 וקיבלת תעודה. את תתלי אותה על הקיר או תקפלי אותה יפה ותשימי בקלסר או אולי תגרסי אותה ? בול זה לא בדיוק תעודת פרופסורה. זה מעיד שמישהו כמוני כמוך קרא את המאמר שלך וחשב שהוא מאמר שווה לקריאה. המישהו הזה הוא גם לא פרופסור או איזה אוטוריטה בתחום שאת כתבת, כך שבמידה רבה מדובר על הערכת אדם אחד סובייקטיבי. ושוב, למען הסר ספק, אני לא נגד תופעת הבולים, ואני חושש שאנשים לא מבינים כל כך. אני פשוט מנסה להבין את הכמיהה לקבל בול. אם היו שואלים אותי מה עדיף קידום בלי בול או בול בלי קידום - הייתי מעדיף את הקידום. כי ממילא יום וחצי אחרי כבר אף אחד לא יזכור, והבול יהיה שם כעדות שאדם ספציפי בתפוז שקיבל הרשאה לחלק בולים חשב שהמאמר שלך נחמד. אם נניח היתה תחרות מאמרים והמאמר שלי היה זוכה מקום ראשון והייתי מקבל על זה בול הערכה - זה היה שווה ביותר וכדאי מאוד. אבל למה לרדוף אחרי הבולים ? תרדפו אחרי הקידום - זה בסדר. פעם ממילא לא היו בולים ותפוז תיפקד בסדר גמור...

shy-1

New member
טעותך הבסיסית היא, שאתה סבור שאנשים כמהים

לקבל בול, וההסבר האמיתי הוא: אנשים רוצים שיעריכו את כתיבתם, שיחשבו שהם כותבים היטב ומעניין ... הבול הוא רק ההוכחה לכך !

פנומן 72

New member
הבול הוא הוכחה שמישהו אחד העריך את כתיבתך

ושומה עליך שלא קראת את הודעתי האחרונה. חלוקת הבולים הוטלה על אדם אחד, ולכן כשאתה מקבל בול זה אומר שאותו אחד העריך אותך. וזה נחמד וזה בסדר. אבל כך גם צריך להתייחס לזה - לא כאל ניצחון באיזו תחרות, אלא על כך שמישהו בודד העריך את כתיבתי. נחמד. לא יותר מזה.

shy-1

New member
בדיוק, שכן אתה יכול להעריך את כתיבתך

עד שתחזורנה הפרות מהמרעה, מה שנחשב זה, האם אחרים מעריכים אותה. אתה יכול לטעון וטענת, שאינך מעריך את המעריך, כדי להחליט מי טוב או רע, אך זה עניין לספר אחר, שיצא בכריכה רכה לקראת שבוע הספר. יום טוב.

לי במקרה דווקא יש תעודות, והן לא על הקיר כי

ככה אני וככה חינכו אותי, שהעשיה נמדדת במעשים ולא בתעודות יפות על הקיר. אבל גם אני מתרגשת לקבל בול. למה? אני ילדותית? אולי. סה"כ אני אוספת פלסטיק צבעוני...

בול בעיניין של בולים

אין לי בלוג אבל מאוד מתעניין מי - בפועל - האנשים שבוחרים למי נותנים בול ואיזה בול? (שמות בבקשה) איך הם מחליטים - מי קורא ורואה כל רשומה ורשומה? האם יש אפשרות שרשומות יתפרסמו ואף אחד לא ראה אותן? איך מקבלים בול על צילום טוב? אמת ויציב(ה)

למעלה