שאלה כללית

tkuihehr

New member
שאלה כללית

אוקיי, אז יש ט' באב, מה זה אומר? שאין מחר סינגלס והמקור? ושאין מחרתיים את המצעד? דווקא על הימים השווים זה היה צריך ליפול? אה, ושלא תגידו שאני עוכר ישראל או לא יהודי, אז הנה: כאב
על בתי המקדש שנפלו, או וואטאבר, אני רוצה גלגלצ!

limors2

Active member
מצד אחד אני מקווה שיהיה כרגיל../images/Emo54.gif

אבל מצד שני- אני בספק אם אמשלי תשמח שאני שומעת מוזיקה בתשעה באב
מי רוצה לצום על משהו שקרה לפני מלא שנים, אם בכלל

RJlake

New member
משום מה אני בכלל לא זוכרת מה קורה

בתשעה באב.. אם חנויות פתוחות ואם יש שידורים וכל מני כאלה

tkuihehr

New member
שידורים עצובים

ושירים שקטים בגלגלצ, מקווה שלא נורא מדי,...

limors2

Active member
נראלי שיש דברים ממש משעממים../images/Emo54.gif

בטלווזיה, אבל לא ממש זוכרת...

tkuihehr

New member
ככה זה אצלנו במדינה

כשבין היום הכי שמח ליום הכי עצוב עוברת בערך דקה... זה אירוני [יותר מכל מה שיש בשיר של אלאניס]

אין סיכוי אחרי היום שהם ישדרו כרגיל

גם בלי ט' באב. מצטערת אבל השידורים יהיו מתונים ולא שמחים כל כך,השדרנים ישדרו כנראה מוזיקה שקטה.

tkuihehr

New member
כן, לזה התכוונתי

ברור שלא ישחירו את הרדיו בגלל זה. אבל בלי השמחה של הדר מרקס, אתם יודעים, בעייתי... סביר להניח שהיא בכל זאת תשדר בשעות האלה, אני אולי אהיה פה, ואשמח אם ייפתח עוד שרשור סינגלס למרות שזה לא ממש סינגלס. יכול להיות נחמד [במיוחד שאין מה לראות בטלוויזיה]

כשהדר משדרת בכאלה שידורים

היא משדרת בכזאת כנות..לא יודעת אני אוהבת להאזין גם כשקצת עצוב.

tkuihehr

New member
אם אני באווירה אז כן

אבל אם לא, אני אעדיף לסגור את הרדיו ולעבור לעשות משהו אחר, שלא מצריך צער וכאב... ואני לא אוהב לשמוע את הדר מרקס משדרת שידורים עצובים [ויש לה כאלה], אבל יפה לה שהיא יודעת לעשות את זה, להיות מגה שמחה, אבל גם לדעת להפריד ולהיות רצינית וקשובה למצב...

RJlake

New member
../images/Emo45.gif להקשיב להדר או לכל שדרן

אחר לצורך העניין מעביר שידור בצורה עכורה ויבשה זה אחד הדברים המדכאים ואני מעדיפה פשוט לכבות ולשים דיסק במקום

RJlake

New member
אני רואה שלמחוק זה הפתרון להכל

שיהיה לבריאות

גלעד2211

New member
אפשר גם למחוק את זה

רק שלא תבינו אותי לא נכון כמו שאתם לא מתנצלים למשל על "שירשורים טיפשיים הקשורים לגלגל"צ" לכם מותר לשלול את דעותיי על ימין ושמאל ולקרוא להם טיפשיים? אז אני חושב שזה טיפשי לבקש ביום כזה שירים גם אני יכול להשתמש במונח טיפשי. ומוסלמי זה הגדרה קיצונית לקיצוני כי הם הקיצוניים שבקיצוניים. ואתם לא הבנתם אותי בכלל אני לא השוותי אתכם למוסלמים השוותי רק את חוזרת האובססיה הקיצונית שלכם לחוזקת האובססיה הקיצונית שלהם. אמרתי שזה לא ראוי לבקש בקשה שכזאת ביום כזה. אתם יכולים לשמוע גם טראנס בבית שלכם אבל לא שזה ישודר ברדיו שהרבה <לצערי> מאזינים לו. כמו שאני מצפה מכל תחנה אזורית אחרת ועם אני שומע תחנה אזורית למרות שאין כאלה שמשדרת מוזיקה שמחה ביום שכזה אני מחרים אותה לכמה זמן או מתריס נגד זה בפורום של אותה תחנה. ואני מניח שגלגל"צ יהיו מספיק הגונים כדי לא לשדר שירים כאלה למרות שאני בספק להגינותם לאור שדידת האזרח הקטן אבל במקרה הזה נראה לי שהם יהיו בסדר. זה הכל שלא תחשבו שהשוותי מישהו למוסלמים החלאות האלה שטובחים בנו על ימין ושמאל <מקווה שכאן זה בסדר לגנות אותם בגינויים כאלה לא כמו שהיה בשירשור על השוואת שרון להיטלר בגלל ההתנתקות>.

limors2

Active member
לא פיתרון להכל, אבל במקרים מסוימים

עדיף שכן...

limors2

Active member
פשרה, והודעה/אזהרה כללית../images/Emo54.gif

החלטתי בכל זאת למחוק את כמה מההודעות שנכתבו פה, כי שרשורי מריבה מעכירים את האווירה בפורום, ואין סיבה שהם יתקיימו. הודעות שכל מטרתן היא לחרחר מריבות ולתקוף חבר פורום או קבוצה מהם ימחקו. לכל אחד יש זכות לדיעות האישיות שלו, ולכל אחד יש זכות לבטא אותן. אם למישהו יש בעיה עם הדיעות של גולש מסוים בפורום, הוא מוזמן לפנות אליו במסרים. אם למישהו יש בעיה עם חברי הפורום, הוא מוזמן לטייל בפורומים אחרים
לילה טוב

למעלה