שאלה כללית

Karma Killer

New member
../images/Emo32.gifשאלה שאלה שאלה ../images/Emo13.gif

הבנתי שאביב גפן והדורבנים שיחררו שירים חדשים לרדיו? איזה שיר אביב בחר לשחרחר מהאלבום האחרון? ואיך קוראים לשיר של הדורבנים...? ו..בכלל..בגלל המצב האחרון אין לי מושג מי הוציא שירים חדשים חוץ משמעון של קרן ו"ביחד" של אמדורסקי ששניהם מצויינים, אז אם מישהו יכול לתת לי שמות של חדשים אני אשמח

tkuihehr

New member
נדמה לי ש

אין זמן תחת השמש הוא החדש של אביב, שלדעתי הרבה פחות טוב מהקודמים, ולדעת אחרים השיר החלש של הדיסק המצויין... והדורבנים, קובי לוי? אני פשוט לא מוצא רשימה של השירים מהדיסק העתידי, ואני לא יודע את השם המדוייק...

RJlake

New member
שעם הזמן יצא לרדיו לא אהבתי אותו

אבל אחרי שקניתי את הדיסק ממש אהבתי את השיר הזה.... הייתי רוצה שהוא יוציא או את אלפי אנשים או את העולם התחתון של האהבה

tkuihehr

New member
האמת?לא נראה לי שייצא עוד סינגל

יצאו כבר חמישה. ועד כמה שכולם טובים, אחד אחד, לא נראה לי שייצא עוד... תני לשיר הזה קצת זמן להחרש, נדבר עוד איזה חודש-חודשיים, אולי אביב באמת יוציא שיר נוסף לרדיו...

RJlake

New member
כן אני יודעת אני לא חושבת

שהוא יוציא עוד וחבל
ונראה לי שייקח זמן עד שנשמע ממנו משהו חדש בגלל הפרוייקט של נינט טייב

tkuihehr

New member
כלבה!

עצרה את אביב!!! אבל אביב מוציא דיסק כל שנה, ויש לו חומר לעוד 5 דיסקים. עכשיו נצטרך לחכות שנתיים לאלבום הבא שלו? [ודווקא קיבלתי תיאבון בעקבות הדיסק המוצלח הזה].....

RJlake

New member
נכון!../images/Emo123.gif

למרות שאהבתי את השיר החדש שלה שזה בעצם שלו אז אני מוותרת לה
וגם אני ממש קיבלתי תאבון לשמוע עוד אביב בעקבות הדיסק..עכשיו גם שירים ישנים שלו שלא אהבתי בהתחלה נשמעים לי מעולים!

tkuihehr

New member
כן ,זה קורה

אני תמיד אהבתי את אביב [אבל בטח גם בעקבות איזה שיר ראשון ששמעתי, לא?] באלבום החדש, כל השירים שווים, למעשה, רוב השירים של אביב גפן מכל הזמנים שווים את השמיעה...

אצלי דווקא הפוך...../images/Emo19.gif

אחרי שקניתי פחות אהבתי. הגרסה המקורית, בצרפתית הרבה יותר יפה! ואני חושב שהעולם התחתון של האבה הוא השיר החלש ביותר באלבום! אלפי אנשים באמת מדהים.
ושיוציא גם את את הכלב ואני.

RJlake

New member
../images/Emo2.gif אני ממש אוהבת את העולם התחתון

של האהבה! ודווקא את הכלב ואני פחות... והגרסה המקורית באמת יותר יפה אבל הגרסה המקורית של כל שיר תמיד יותר יפה

RJlake

New member
הלו

אביב הוציא את "אין זמן מתחת לשמש" והדורבנים הוציאו את "כל מה שרצית" או בשמו הפורמי - עציץ
אממ יש את החדש של נינט טייב-"כשאתה כאן" שלפי דעתי ממש טוב ולא עולה עוד משו כרגע אבל באופן כללי

tkuihehr

New member
מרגיז אותי שהם קוראים לו ישראלי חדש

הוא לא חדש!!! אתם מריצים אותו כבר איזה חודש וחצי, חוצמזה שהוא רץ בקליפים ב24 כבר מלפני שנה... מבחינתי הוא לא חדש ואני כבר לא אוהב אותו

RJlake

New member
זהו גם אני הופתעתי היום...אבל

בגלל שהדיסק שלו יוצא רק עכשיו והסינגל יצא מזמן אז הם משמיעים אותו שוב בתדירות גבוהה יותר עם האות של החדש בשביל לקדם את הדסיק או משו... הם עשו את אותו הדבר עם הדיסק החדש של ארקדי דוכין והשיר שלו את ואני(או אני ואת לא זוכרת
)

tkuihehr

New member
כן נכון

גם אני חשבתי על הדוגמה הזאת
הם עשו את זה גם לסיון שביט עם "ללב שלי אין בית" [שהיה כבר לפני חצי שנה ,שיר הנושא של "אהבה זה כואב"] ממש לפני חודשיים, כשוניל יצא

למעלה