שאלה: כמה זמן יימשך קירקס ביבי? תיאוריטית הוא יכול להימשך חודשים רבים, שכן אין מגבלת זמן לחקירה ראשית. הוא יכול לקרקס, ככל שהשופטים ייתנו לו.

boriska1

Well-known member
"לחם וקירקס", קבע סופר רומי לפני 2.000 שנה. לא חשוב מה צורת המשטר, דיקטטורה, אוטוקראטיה, תיאוקראטיה, אוליגרכיה ועוד, זה הבסיס של שלטון. זה הניסיון ההיסטורי. ככל שיותר לחם, כך פחות קירקס וההפך. אבל שניהם צריכים לעמוד על מינימום מסויים. ככה זה.
שנת 2025 למניינם צפויה להיות קצת דלה בלחם. ביבי זקוק להרבה קירקס. היש קירקס טוב מעדות ראשית של חשוד בעבירות שוחד, שהוא גםראש ממשלה? זה קירקס חסר תקדים, שליט מכהן מקרקס.
והנה השאלה, כמה זמן לדעתכם יימשך הקירקס? יש הימורים?

וכזה...כאילו...אוסיף בשוליים, אחרי חקירה ראשית באה חקירה נגדית, זה יהיה קירקס אמיתי. יש למה לצפות

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
"לחם וקירקס", קבע סופר רומי לפני 2.000 שנה. לא חשוב מה צורת המשטר, דיקטטורה, אוטוקראטיה, תיאוקראטיה, אוליגרכיה ועוד, זה הבסיס של שלטון. זה הניסיון ההיסטורי. ככל שיותר לחם, כך פחות קירקס וההפך. אבל שניהם צריכים לעמוד על מינימום מסויים. ככה זה.
שנת 2025 למניינם צפויה להיות קצת דלה בלחם. ביבי זקוק להרבה קירקס. היש קירקס טוב מעדות ראשית של חשוד בעבירות שוחד, שהוא גםראש ממשלה? זה קירקס חסר תקדים, שליט מכהן מקרקס.

וכזה...כאילו...אוסיף בשוליים, אחרי חקירה ראשית באה חקירה נגדית, זה יהיה קירקס אמיתי. יש למה לצפות
הקרקס ימשך עד שיוכח לכאן ולכאן.

boriska1

Well-known member
הקרקס ימשך עד שיוכח לכאן ולכאן.
תקראי רק את הכותרת, לנאשם אין הגבלה פורמלית לעשות קירקס ככל שירצה. במובן השופטים יכולים להציב גבולות. אם את או אני היינו עומדים במצב כזה, השופטים היו מסלקים אותנו אחרי שלש שעות. היידה שרה !!!! היידה ביבי!!!!

פולגאר

Well-known member
תקראי רק את הכותרת, לנאשם אין הגבלה פורמלית לעשות קירקס ככל שירצה. במובן השופטים יכולים להציב גבולות. אם את או אני היינו עומדים במצב כזה, השופטים היו מסלקים אותנו אחרי שלש שעות. היידה שרה !!!! היידה ביבי!!!!
מצידי שיהפוך את ביהמ"ש לבימת הכנסת וינאם שם את כל נאומיו.
ככה זה שמדינה מטומטמת נותנת לקומץ הזויים להפריע לראש ממשלה במילוי תפקידו בזמן מלחמה במקום לקחת דוגמה מארה"ב שגם לא בזמן מלחמה סגרו את כל התיקים של הנשיא המיועד להיכנס בינואר.

Harrington

Well-known member
מנהל
תקראי רק את הכותרת, לנאשם אין הגבלה פורמלית לעשות קירקס ככל שירצה.
הוא לא צריך "הגבלה פורמלית". יש לו הגבלה אנושית. אדם שיש לו 1,001 דברים דחופים ואף חשובים יותר לעשות ומעבר לכך כמובן שלא נהנה מהמעמד הזה משום בחינה, ונדרש בניגוד לרצונו להיות במקום אחר, יקצר את שהותו שם ככל שניתן. אז כמובן שהוא לא יוותר על כך קליל ובצדק, שכן עתידו כרוך בזה. אבל הוא ממש לא צפוי להאריך את זה 'בשביל הכיף'. מה גם שאין בכך צורך. אם ירצה יוכל מידי יום ביומו לעשות חוכא ואטלולא מההליך ודי לשם כך בזמן שעומד לרשותו ללא עוררין או הארכות מיוחדות.

נערך לאחרונה ב:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
נתניהו מתנהג כנתניהו ולא כנאשם.

Harrington

Well-known member
מנהל

כמה זמן יימשך קירקס ביבי?​

תלוי בתשקורת. מבחינתי הוא כבר הסתיים. לפי שעה בכל אופן. יען כי היום הראשון לעדות היה מעניין קצת, וזהו. כל השאר זה שגרה. זה שנאשם מעיד על האירועים שבגינם הוא מואשם, לא מעניין במיוחד. בוודאי לא למי שלא מתעמק יותר מדי ב'קרקס הגדול', יעני בכל עניין משפט נתניהו. נזכיר שהמשפט הזה נמשך מידי ביום ביומו (פלוס מינוס) גם בשנה האחרונה, אלא שהתקשורת הממסדית פחות דיווחה על כך, אולי בגלל שרוב עדי התביעה אישרו בדבריהם דווקא את עמדות ההגנה :cool:.

היום הבא המעניין יהיה יום תחילת החקירה הנגדית. אמנם גם שם להגדיר את זה כ'מענין' זה רק בגלל הרעש שהתשקורת תעשה מזה. בתכל'ס גם זה יהיה בס"ה יום בו יתחיל שלב נוסף שיימשך זמן רב.

בשורה התחתונה אם ב"קרקס ביבי" כבודו מכוון לכך שראש הממשלה הנבחר עומד בעצמו על דוכן העדים, בגדול אפשר לצפות לכ3-4 חודשים (תלוי גם בדחיות שתהיינה באמצע ו/או בימי הרצף השבועיים) לעדות כולה, כלומר העדות הראשית והחקירה הנגדית. אחריהן אגב קיים סיכוי (במקרה הזה יותר מסביר) לחקירה חוזרת, אבל זאת פר הגדרה קצרה יותר כמובן.

boriska1

Well-known member
תלוי בתשקורת. מבחינתי הוא כבר הסתיים. לפי שעה בכל אופן. יען כי היום הראשון לעדות היה מעניין קצת, וזהו. כל השאר זה שגרה. זה שנאשם מעיד על האירועים שבגינם הוא מואשם, לא מעניין במיוחד. בוודאי לא למי שלא מתעמק יותר מדי ב'קרקס הגדול', יעני בכל עניין משפט נתניהו. נזכיר שהמשפט הזה נמשך מידי ביום ביומו (פלוס מינוס) גם בשנה האחרונה, אלא שהתקשורת הממסדית פחות דיווחה על כך, אולי בגלל שרוב עדי התביעה אישרו בדבריהם דווקא את עמדות ההגנה :cool:.

היום הבא המעניין יהיה יום תחילת החקירה הנגדית. אמנם גם שם להגדיר את זה כ'מענין' זה רק בגלל הרעש שהתשקורת תעשה מזה. בתכל'ס גם זה יהיה בס"ה יום בו יתחיל שלב נוסף שיימשך זמן רב.

בשורה התחתונה אם ב"קרקס ביבי" כבודו מכוון לכך שראש הממשלה הנבחר עומד בעצמו על דוכן העדים, בגדול אפשר לצפות לכ3-4 חודשים (תלוי גם בדחיות שתהיינה באמצע ו/או בימי הרצף השבועיים) לעדות כולה, כלומר העדות הראשית והחקירה הנגדית. אחריהן אגב קיים סיכוי (במקרה הזה יותר מסביר) לחקירה חוזרת, אבל זאת פר הגדרה קצרה יותר כמובן.
לא כבוד מנהל הפורום, אני מתכוון לביבי הנאשם בעבירות חמורות, שמנצל את תפקידו הנוסף לחמוק מעונש. בסוף ייכנס לקלבוש.
בברכת היידה שרה

Harrington

Well-known member
מנהל
לא כבוד מנהל הפורום
אלא אם כן אציין במפורש אחרת, כל דברי ותגובותי כאן יהיו תחת הכובע של גולש מן המנין, לא תחת כובע מנהל הפורום וללא כל קשר לענייני הנהלה.
אני מתכוון לביבי הנאשם בעבירות חמורות
אל תספר לאף אחד, אבל העבירות בהם נאשם ראש הממשלה לא כל כך "חמורות". כלומר אשמת השוחד כמובן כן, אבל עליה אנחנו כבר יודעים מה בית המשפט חושב. העבירה שנותרה? רחוקה מאוד מלהיות "חמורה" במיוחד.
שמנצל את תפקידו הנוסף לחמוק מעונש.
לא לכך התייחסת למעלה, אבל אולי. אם וכאשר תרחיב ותסביר אוכל להתייחס.
בסוף ייכנס לקלבוש.
קבל ספוילר:
="נתניהו לא צפוי להיכנס לקלבוש."
(אא"כ יערוך סיור במקום במסגרת תפקידו). פשוט לא עומד לקרות. אגב גם לא אם יורשע בכל סעיפי האישום שנותרו (לא פורמלית אבל מעשית) נגדו.
בברכת היידה שרה
אכי"ר.

אבי בן 1231

Well-known member

תגובותי היחידות להשמצות הפרועות שלך נגד ראש הממשלה שלך הן אלה ...................
1734036076526.png 1734036084346.png 2000X לפחות!!
כל מילה מיותרת!!!!

ריקי זו אני

Well-known member
הרבה מידי ראשים תלויים באופן ישיר במשפט הזה...
ואני לא מתכוונת ל'אי קידום' או 'הזזה הצידה' או לקצון - הביתה.
נתחיל בחוקרים זוטרים במחלקת החקירות במשטרת ישראל...
אלה ברובם הגדול מאוד יפוטרו אחרי שיקבלו שימטע מול מפקדיהם הזוטרים...
החוקרים הבכירים יותר... אלה שפקדו על מעצרי שווא, על הטיפול בנשים זקנות,
וכל מי שקשור לחקירותם של האלוביצ'ים ילכו לשנים לכלא...זוטרי הפרקליטות
יעופו כמו זבובים מהחלון... ומאחר ואלה שכירים ברמת שכר נמוכה...
יחפשו לעצמם עבודה בתחומים אחרים... הבכירים? הרבה הרבה שנות מאסר...
ד.א. זה המצב בצה"ל ובשב"כ... ממש כך !!!

Harrington

Well-known member
מנהל
נתחיל בחוקרים זוטרים במחלקת החקירות במשטרת ישראל...
אלה ברובם הגדול מאוד יפוטרו אחרי שיקבלו שימטע מול מפקדיהם הזוטרים...
החוקרים הבכירים יותר... אלה שפקדו על מעצרי שווא, על הטיפול בנשים זקנות,
וכל מי שקשור לחקירותם של האלוביצ'ים ילכו לשנים לכלא...זוטרי הפרקליטות
יעופו כמו זבובים מהחלון...
ואוו, הלוואי והייתה לי את האופטימיות שלך. חוששני שאף אחד, לא בכיר ולא זוטר, לא ישלם מחיר על מה שעשה למדינה עם כל ההליך הזה שנקרא משפט נתניהו. כבר היום הרי יש לך מספיק חומר כדי לגרום לראשים להתגלגל. תסתכלי למשל על העובדה שהיועמ"ש לא נתן אישור מוקדם וכתוב לחקירת ראש הממשלה כפי שדורש החוק והמשטרה בכל זאת חקרה, בניגוד לכל דין. זה ידוע כבר שנה בערך. ראית איזשהו ראש מתגלגל במסדרונות אגף החקירות של משטרת ישראל בשל כך? כי אמנם הרבה זמן לא הייתי שם, אבל אני לא ראיתי :).

ריקי זו אני

Well-known member
ברור שלא ראית..., עוד הרבה דברים שהיו פה ולא ראית...
למשל - הסתה כולל קריאות ברורות לרצח ...
למשל הפרעה לסדר ציבורי...
למשל חסימת נמל תעופה...
למשל סרבנות... ועוד ועוד ועוד...
אז ? העסק ברור. חברי הכנסת 'שלנו' מ פ ח ד י ם...
השרים שלנו מ פ ח ד י ם...
הרי השופטים כבר קבעו שהכל שפיט...
הרי השופטים האלה מחליטים ורק הם מה סביר... וכמה.
השב"כ הראה לנו ועדיין מראה לנו איך מלעימים בני אדם בישראל - באופן 'חוקי'

והם באמצע... כמו לולינים שמהלכים על חבל
אבל...
די ברור לדיפסטייט שאלו הם הרגעים האחרונים שלהם... במקומות שלהם...
כי אם ביום 21/1/25 הנשיא טראמפ יחזיר לזמביש את חשבון הבנק שלו ולאחרים...
ומצד שני יחתום על צו דומה לפצ"רית - ברור מה שיקרה כאן...
גם השופטים (שלא מראים לנו שהם כאלה חכמים מורמים מעם) יעשו טעות שתוגדר כפשרה...
בית המשפט העליון יקבל פרצוף אחר... ועוד חסר להם
שהשר לביטחון לאומי יקבל אומץ ויעשה שריר... ואז יתברר
שכולם חזקים כמו בשאר... שעה לפני מנוסתו...

boriska1

Well-known member
כן ריקי. בסוף כולם יהיו היידה ביבי והיידה שרה. זה נכון.

boriska1

Well-known member
כן. קראתי. מצחיק... ורק עוד שאלה: אתם נהנים מהקירקס? אני נההנה לקרוא אותכם. ועכשיו , באדיבותו של סופרמן, מיודעינו, אני צופה ב"תיקי ביבי", חינם ובלי להתקין VNP. גם מצחיק.
חבל שאין לי סיגריה טורקית ושוקולד בלגי תוצרת טורקיה

למעלה