שאלה: כמה זמן יימשך קירקס ביבי? תיאוריטית הוא יכול להימשך חודשים רבים, שכן אין מגבלת זמן לחקירה ראשית. הוא יכול לקרקס, ככל שהשופטים ייתנו לו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתם נהנים מהקירקס?
לא צורך אותו. לא מספיק מענין :). ממילא לא נהנה ממנו במיוחד. בעצם זה לא מדויק. אני די נהנה מהקרקס שסביב העדות עצמה. שומע את 'כתבי המשפט' כמו שהם מגדירים עצמם באולפנים, מדבררים את הנרטיב של עצמם לדעת, ולעתים ממש מתפקע מצחוק.

בסרטים מיוחדים שנערכו על-ידי צד כזה או אחר, לא אטרח לצפות. אולי ביום מן הימים, אם תחשוק נפשי בשילוב בין מדע בדיוני להומור, אשנה את דעתי ואצפה בסרט הזה או במשהו דומה. אבל כיום אני לא מרגיש עדיין את הצורך הזה.

boriska1

Well-known member
לא צורך אותו. לא מספיק מענין :). ממילא לא נהנה ממנו במיוחד. בעצם זה לא מדויק. אני די נהנה מהקרקס שסביב העדות עצמה. שומע את 'כתבי המשפט' כמו שהם מגדירים עצמם באולפנים, מדבררים את הנרטיב של עצמם לדעת, ולעתים ממש מתפקע מצחוק.

בסרטים מיוחדים שנערכו על-ידי צד כזה או אחר, לא אטרח לצפות. אולי ביום מן הימים, אם תחשוק נפשי בשילוב בין מדע בדיוני להומור, אשנה את דעתי ואצפה בסרט הזה או במשהו דומה. אבל כיום אני לא מרגיש עדיין את הצורך הזה.
תהיה עצוב אם ביי ייכנס לקלבוש?

Harrington

Well-known member
מנהל
באותה רמה שאהיה עצוב על כל ישראלי שייכנס לקלבוש ובוודאי כך ביחס לנשיאים וראשי ממשלה וכו'. אבל מעבר לכך, מדוע אני אמור להיות עצוב במיוחד? אני לא הבן שלו, לא אחיו הקטן, לא בן דוד שלו וגם לא חבר מפלגתו.

בכל מקרה כאמור מעלה (כמדומני, לא הסתכלתי באיזה שרשור אנחנו :)), זה פשוט לא עומד להתרחש. לא בדורנו, לא בתקופתנו, לא בגלגול הנוכחי של מר בנימין נתניהו או כל אחת ואחד מאיתנו.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
עושה רושם שהכתיבה שלך היא תחת השפעת סמים או אלכוהול.
הערה ניהולית:
נא לשמור על כבודם של הגולשות והגולשים האחרים בפורום.
תודה על שיתוף הפעולה (נא לא לראות בהערה זו הזמנה לדיון).

שבת שלום.

אבי בן 1231

Well-known member
חחחחחחחחחח ......................... זהו כבר גזרת את דינו של ראש ההמשלה שלך לקלבוש
ומה גזר הדין שקבעת לו 4 שעות או חמש שעות בקלבוש!!! :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
אין סיכוי שתזכה לחוות את היום הזה!!!

למעלה