שאלה לאושרית

in god we trust

New member
תראי

אם את תתעקשי לומר את המילה האחרונה אז אני כבר מודיע לך שאני מוותר מראש ,אבל לסיכום דברי: לא כדאי לשים את כל הביצים בסל אחד, אפילו כשהמצב נראה מבטיח כי בחיים יש הפתעות. בהצלחה.

החיים מלאים הפתעות, זה בטוח

ולא ממש התכוונתי להתעקש על המילה האחרונה או משהו כזה. רק ניסיתי להסביר את עצמי טוב יותר. אתה צודק בזה שלא כדאי לשים את כל הביצים בסל אחד, אבל מצד שני, גם לא כדאי לקפוץ גבוה מדי ולנסות לעשות יותר מדי בבת אחת. זה כל מה שניסיתי להגיד, מצטערת אם השתמע מזה משהו אחר.

רם, שני נסיונות זה כלום

אני מכיר מישהו שהתקבל רק בנסיון השישי, בעצם כבר כתבתי על זה כאן. כנ"ל גם לגבי הפסיכומטרי - שלושה נסיונות זה לא הרבה, ויש סיכוי סביר שתשפר מעבר ל-740. יש עדיין סיכוי שתתקבל, ואני מקווה בשבילך שאכן תתקבל. אבל במקרה הגרוע שלא, כדאי לך מאד לשפר את הציון באנגלית - 84 זה לא ציון גבוה, לא לצורך קבלה לרפואה. לא נראה לי שקשה להוציא 95 פלוס באנגלית, וזה יעזור לך מאד. בעצם אם עכשיו אתה גבולי, רק שיפור של 10 נקודות ויותר באנגלית עשוי להספיק כדי לאפשר לך לעבור את הרף. בכל מקרה גמאני חושב שלא כדאי לך להתחיל ללמוד סתם בשביל להתחיל ללמוד, אלא אם כן יש סיכוי שתרצה להמשיך במה שתתחיל ללמוד. קבלה ע"ס לימודים אקדמיים חלקיים בעייתית מאד, בטכניון מקבלים רק ממוצע של תואר ראשון, בירושלים תצטרך לחכות שנתיים כי הם לא יחכו לציוני השנה הראשונה, ורק בת"א תוכל להתקבל על סמך ממוצע שנה א' בלי להפסיד שנה נוספת. אבל תזדקק לממוצע גבוה עד מטורף, עם פסיכומטרי 740. ובכלל צריך לקוות שלא תצטרך להתעסק בכל זה ותתקבל כבר השנה. אל תתייאש עדיין.

kontsy

New member
שני נסיונות זה כל מה שנותנים בב"ש

אם הגעת לראיונות פעמיים ולא עברת אתה פסול...

למעלה