שאלה לאירוח!

Noam Rik

New member
שאלה לאירוח! ../images/Emo124.gif

כתסריטאי, אני כותב כרגע סרט אנימציה תנכ"י, אותו אני אמור למסור לשפילברג עם הגעתו הצפוייה לישראל בקיץ, כשחקנית בסידרה "זינה" תוכלי לתת לי רעיונות לסצינות קרב, בסגנון העולם העתיק, מיוחדות ובעיקר מצחיקות, אותם אפשר לעשות באנימציה? מדובר בעיקר בקרב בין אחד שמנצח רבים, ההשראה שלי היא לסצינות באה בהחלט מזינה ומ "רובין הוד - גברים בטייץ" [או גאטקס] של מל ברוקס

shanyz

New member
מנצל"ש:)

תפוז עושה לי קצת בעיות אז אם לפעמים אני לא עונה או משהו, תבינו..:(

הודעה משני../images/Emo124.gif

התפוז הרקוב עושה לה בעיות, והיא רוצה למסור לכולם לילה טוב, ושהיא מצטערת שהיא לא יכולה להגיב... והיא גם שולחת את התמונה הזו

shanyz

New member
../images/Emo13.gif תודה אביבוש!

אני חושבת שעכשיו תפוז הפסיק להציק לי וזה מצליח להיכנס:) תודה רבה!!!

shanyz

New member
אמממ בעצם הוא לא הפסיק../images/Emo10.gif

ופה ושם זה לא פועל...

shanyz

New member
סססססססססססססססס שונאת את תפוז!

יאלה כולם עוברים למקום אחר???:))) נמאס לי מתפוז הזה....
בואו נפתח פורום במקום אחר.... בוואלה, בנענה, לא יודעת איפה:)

*neta*

New member
שאלות לאירוח

באנגלית בלבד, שכן אדריאן לא מבינה עברית (עדיין
). אנשים שמעדיפים לכתוב בעברית מסיבות שונות, השאלות יתורגמו ע"י שירי ו/או אני, אך יש לקחת בחשבון שאם יהיו הרבה שאלות בעברית ייתכן ולא נספיק לתרגם את כולם. כמו כן השאלות ירוכזו בשרשור האירוח שיפתח ביום ראשון.

shanyz

New member
שאלה לאירוח

how was the oditions to your character? what did you nee d to do in order to get the job? אממ תקנו לי את הטעויות בבקשה:) נראית לכם השאלה הזאת?

shanyz

New member
משהו ששמתי ../images/Emo23.gif אליו...

זה לא קשור לשאלות שיישאלו אבל סתם ... אמממ אני לא מבינה למה הפרק "דז'בו שוב פעם (חחהה תרגום צולע שלי..) הוא הפרק האחרון ולא ה-15 במארס..!!! זה כזה דפוק לשים את הפרק הזה... כאילו, 15 ומארס זה פרק שממש כאילו מתקשר להתחלה של העונה החמישית, אז מה קשור תקעו שם את הדז'בו הזה?!

במקור זה היה אמור להיות אחרי

The Way מתישהו, אבל בגלל התגובות ל-THE WAY ובגלל שהוא מכיל סרטונים מהפרק הזה הוא נדחה לסוף.

Salem

New member
../images/Emo41.gifאוקי... הודעה חשובה../images/Emo70.gif

אל תדביקו פה סתם שאלות
תדביקו שאלות שאתם רוצים שיתרגמו לכם, כדי שתוכלו לשאול בזמן הארוח. אין טעם לשאול עכשיו מראש. כי בזמן האירוח יהיה שרשור חדש. חוץ מזה, את הנושא - גם לכתוב באנגלית. ואם אפשר... תשמשו ב| הקוד | ו| סקוד | כדי ליישר את השאלות לשמאל שיהיה יותר נוח לקרוא.

shanyz

New member
לא הבנתי כלום ממה שרשמת...

מה קוד? מה סקוד? הא??? למה לא לכתוב פה את השאלות? !?!?

למעלה