שאלה לאירוח!

smgfan

New member
עד פעם, איך תארגנו את זה??

מנהלי הפורום, זה בצ'אט או בפורום?? איך תארגנו שלא יהיה בלאגן שלם עם כל השאלות?? צריך שיהיה סדר, לא?

Salem

New member
זה יהיה שרשור אחד עם כל השאלות

ואדיריאן תענה על שאלות מהשרשור. לא יהיה צ'אט.

shanyz

New member
ועוד משהו....שלא כל כך קשור

להודעה הזאת אז עדיין:) ראיתי עכשיו את התמונות מהמפגש פורום הארחון שלכם בסוכות:)))) איזה חמודים! אבל..היו כמה שלא הכרתי.. אממ איזה 2 בנות שלא רשמתן את השם שלהן אז לא ידעתי מי הן... בתמונה קבוצתית כזאת שלתמונה קוראים נראה לי "חברי הפורום" אז יש איזה 2 בצד ימין שלא ידעתי מי הן. ו....מי זה עידן? (מצטערת שאני לא יודעת
) למה הרבה אחרים לא היו? מה עם נטע, שירן,מיכלי, דפי, ברודי, אביב וכ'ו....?

Salem

New member
לא לכתוב פה את השאלות

כי דזה לא שרשור השאלות! יהיה שרשור שאלות ביום ראשון ועליו - ורק עליו אדיראן תענה.
זה עם הקוד והסקודץץץ​

ברודי

New member
שני, בקצרה...

קוד זה כדי להכניס HTML זה בדיוק כמו תחילת הדגשה וסוף הדגשה... בעעע רק עם HTML. ואנגלית כותבים משמאל לימין בשביל זה צריך HTML שמים תגית | הקוד| ובסוף- | סקוד| יש לך אותם למטה ליד ההדגשה באמצע עושים כזה דבר- | הקוד| <p align="left" > ברודי לשלטון < /p> | סקוד| (שמתי רווחים כדי שתיראי איך זה נראה) ואם לא טעיתי זה אמור לצאת ככה-
<p align="left"> ברודי לשלטון </p>​
מצד שני, יש מצב שזה לא יפעל...

ברודי

New member
בשוק בהלם והמומה!!

לא צריך HTML?! האם זה אני חיה באשליות שהעולם מושתת על HTML בגלל שזה הדבר היחיד שאני יודעת?!
חיחיחי​

ברודי

New member
אני נפגעתי...

שני קבלי תיקון. (מרגישה ממש מטומטמת.) פשוט תקעי- | הקוד| ברודי כבר לא כ"כ לשילטון. | סקוד| ויעשה לך באוטומט צד שמאל.
ברודי כבר לא כ"כ לשילטון.​
כל החיים שלי חייתי באשליות שזה HTML דאמיט. רגע גילוי נדיר...

shanyz

New member
../images/Emo13.gif תודה רבה על ההסברים

אבל אני גם לא יודעת מה זה HTML חחה..:) בקיצר כדי שזה יכתוב לי את זה בצד שמאל ולא ימין? טוב נו, אני לא מבינה בזה:) אני אכתוב כמו שאני יודעת וזהו...:)

ברודי

New member
לאאא נו זה פשוט

אני סיבכתי את זה כמו פוסטמה. תיראי. כמו שיש הדגש ככמה יש לכתוב בצד שמאל פשוט שמים- | הקוד| כאן כותבים את השאלה באנגלית | סקוד| וזהו!

shanyz

New member
אוקי נרהא לי שהבנתי:) אני אנסה

אבל לא הבנתי בשביל מה זה כל כך חשוב שזה יהיה רשום כאילו בצד שמאל? אוף אני לא מצליחה:(

Dafi the Mighty

New member
וואי! קוד מגניב!

עכשיו אני יודעת מה הוא אומר... <font color=blue> מגניב! <font\>

paramedic

New member
היי@@@@@

שמעתי שהולכת להיות פה שחקנית מהסדרה!! יפה יפה!!

*neta*

New member
אני נתקלתי בנו גם בדף הראשי

של תפוז (שם זה רנדומלי), ומחר, תפוז אנשים מודיע, ישלח לכל הפורומים (700+) הודעה על האירוח שלנו

למעלה