שאלה לאלישע בנושא בניית אתר

pbracha

New member
שאלה לאלישע בנושא בניית אתר

אלישע שלום אני מעונינת לבנות אתר בעברית ואני מחפשת פלטפורמה לבניית אתרים, כמו באתר של גאוסיטי, אך בעברית האם ידוע לך על אתרים כאלה בעברית?? תודה ברכה

itu1

New member
פלטפורמה לאתר העברית

אמנם פנית לאלישע אך מקוה שלא יפריע למישהו כי אני עונה את יכולה להרשם בנענע והם מאפשרים ארוח אתר בנפח של 5 מגהבייט בברכה אריה

pbracha

New member
תודה על התשובה אך אני מחפשת

תודה על ההתיחסות אך אני מחפשת תבנית מוכנה של אתר שניתן רק ליצוק לתוכה את הדפים שהכנתי בWORD

itu1

New member
יש תשובה

לשאלתך קיימת תוכנה של מיקרוסופט ששמה microsoft publisher 2002 העובדת בגירסה עברית מלאה. בתוכנה זו קיימים פורמטים מוכנים של אתרי אינטרנט וכל מה שצריך לעשות זה לבחור את הפורמט הנראה לך ביותר לבצע פעולות "גזור והדבק" לקבצי וורד והתוכנה כבר בונה את הקישורים בין הדפים וכיו"ב. הבעיה היחידה שאינה תוכנה חופשית. אריה

michaliran

New member
ניתן להשתמש לאותה מטרה גם בתוכנת

frontpage 2002, שגם בה תבניות מוכנות של דפים ואתרים וניתן להעתיק מתוך קבצי וורד אל דפי האתר הנבנה. גם תוכנה זו אינה חופשית.

נאוה 2

New member
ממשק לבנית אתר

במורשת קימת פלטפורמה לבנית אתר. המליצו לי על הממשק ממשרד החינוך. שם הממשק הוא- TIK-TAK . לפי מיטב ידיעתי קימים הרבה בתי ספר שמשתמשים בממשק זה. יש להם תמיכה מעולה אבל......... העלות לחודש היא בין 60-100 דולר.

toy toy

New member
בניית אתר באמצעות וורד...

אלישע צרף לארכיון קובץ (שנבנה ע"י קארין מיבניאלי) המסביר איך לבנות אתר באמצעות הוורד- צעד אחר צעד- פשוט וקל שווה להסתכל.

noam778

New member
הטוב ביותר הוא ללמוד את הפקודות

ככה השנה יצא לי ללמד ילדים בכיתות ג´ בניית אתרים הילדים הם לא מחוננים ולא אורייני השפה האנגלית, יחד עם זאת הם בנו אתרים מקסימים שחלקם ניתן לראות באתר שלי, סה"כ הילדים למדו איתי ארבע שעות ברוטו שמתוכם הלימוד היה פחות משעה, ובשאר הזמן הילדים היתנסו בדקו ובנו את האתר. השיטה שלי היא מאוד פשוטה אבל בכלל לא פדגוגית... ע"י העתק והדבק.. לימדתי אותם איך נראות הפקודות.. מה צריך לשנות כדי להגיע לתוצר... מאיפה מתחילה פקודה ומאיפה מסתיימת.. (כדי להעתיק נכון). וזהו

toy toy

New member
למד גם אותנו...

הייתי שמחה לקבל תדריך קצר, אותו אוכל להעביר כמוך לילדים...

noam778

New member
בשמחה.. רבה לאנשים אשר יודעים

אשמח ללמד את כל מי שחפץ.. לאנשים אשר יודעים להשתמש בכפתור הימני של העכבר.. (להעתיק ולהדביק..) בניית אתר של תמונה או אנימציה.. קישור , כותרת, הוספת קובץ מוסיקה.. יכולה לקחת בין 5-10 דקות.. מתי ניפגשים? רוצה את מספר האיסיקיו? פגישה בצ´ט? יותר נוח באיסיקיו או אודיגו כי ניתן להדביק את הפקודות ואת מיד יכולה להעתיק בצט הזה של תפוז ולצערי צטים אחרים לא ניתן להדביק משפטים בבת אחת ולא ניתן להעתיק...

karin a

New member
לנועם העקשן

נועם אתה ע ק ש ן !!! למה להעתיק פקודה בלי להבין אותה בכלל ? החשוב ביותר בנושא הזה הוא להבין את משמעות הפקודות ואולי אחר כך מורות שירצו להתקדם יוכלו לשבץ פקודות ג´אווה וסקריפטים ... חוץ מזה כבר אמרתי לך , תן לי את האתר שלך מזופזפ ואני אטפל בו להנאתי האישית בלבד !!! ביי ונשתמע

noam778

New member
קארין A יקירתי

אין זמן להבין... המטרה היא לעשות ויפה ומהר... כמו שכתבתי אף ילד לא הבין את הפקודה.. כמו שאף ילד בן ארבע לא מבין ממה מורכב אבן לגו שאיתה הוא בונה.. ככה הילדים הבינו כי פקודה מסויימת מבצעת משהו ופקודה אחרת מבצעת משהו אחר.. כל מה שהם עשו הוא זיהוי הפקודה... שינוי קל ומובן של שם הקובץ.. וזהו.. אמרתי כבר שהלימוד הוא לא פדגוגי... אבל בגדול הוא גרם להם להבין.. 1. שמחשב פועל על פי תיכנון ופקודות תיכנות. 2. שיש דבר כזה שנקרא קבצים שונים וספריות. 3. לשמור. 4. לנצל ידע של אתרים אחרים.. ולהתאים אותם לצרכים שלהם. ודבר נוסף.. תבדקי שהתאריך במנב"ס בין המחציות נכון כי זה יכול לגרום לבעיות.. כן... ודבר נוסף...היה ילד אחד חמוד ומקסים שבנה את האתר כמו עץ כלומר הכניס את התמונות במיבנה של עץ.. נראה אותך עושה זאת עם הוורד...וגודל הקובץ פחות מ - 2K (המהירות היא התשובה ברשת) קובץ קטן הוא קובץ מהיר.. אשמח להראות לך את מה שהם עשו

karin a

New member
לנועם

וואו, אם מישהו חושב שרק אני מבינה את מה שנועם אורמ אז הוא טועה כי גם אני לא מבינה . מה הקשר בין התוכנה לבניית אתרים לבין גודל האתר. הגודל נקבע על פי הקבצים המשובצים בדף וניתן להקטינו בעזרת תוכנות גרפיות . שלח לי את אתרי התלמידים ואני אעצב אתר בוורד קטן יותר !!! ובקשר למנבסון - אולי תסביר את עצמך יותר? כיצד לעדכן את המחציות. דורשת הסבר ומהיר !!! תודה קארין

arinat

New member
בניית אתר בWORD

קארין.אני איתך, תומכת בדברייך. הממשק נוח מאד למורות ולכל מי שרוצה לבנות מטלה מתוקשבת בלי להתעמק בבניית אתרים ובשפת HTML. גם לבניית אתר בית ספרי גדול זהו ממשק נוח ופשוט. יש לו חסרונות כמו לכל כלי, אבל מעולה לבנייה מהירה, וכידוע לכולם, אף אחד לא משלם לנו את הזמן המושקע בבניית אתר בית ספרי. אז מי שרוצה להשתעשע בHTML ,בFRONT PAGE ובתוכנות אחרות שישתעשע.

mml

New member
בניית אתרים

לנועם שלום! אני דוקא מעונינת ללמוד מהמקור. האם תוכל להפנות אותי למדריכים ברשת בנושא? בתודה, mml

נ ו ע ם

New member
ברכה...

בניית אתר בסיסי זו מלאכה פשוטה ומאוד קלה! עם מעט מאוד השקעת מאמץ אבל ממש מעט את יכולה ללמוד את שפת html ותאמיני לי שתוך שעתיים-שלוש את כבר מתחילה ללמוד לבנות בצורה בסיסית! ושיהיה בהצלחה... נועם.

pbracha

New member
תודה לכולם../images/Emo51.gif

תודה על ההיענות אבדוק את כל האפשרויות שהצעתם

למעלה