שאלה לאלישע בנושא בניית אתר

Elishabb

New member
שלום ברכה...

מנסיוני אני יודע שהכלי הפשוט ביותר לבניית דפי מידע לתלמידים מביה"ס יסודי הוא מעבד התמלילים וורד. מאחר והתלמידים לומדים להכיר את הכלי לצורך עיבוד תמלילים, הדבר חוסך את הצורך ללמד כלי נוסף וסביבה חדשה. במאגר הקבצים העלתה בזמנו קארין מדריך לבוני אתרים בוורד. המדריך נמצא במדור מחשבים. אני מצרף קישור לקובץ. אני חייב לציין שהמדריך מהווה פתיחה לנושא ויש עוד נושאים להכיר בתחום. אשמח לענות על שאלות ספציפיות לאחר שתעייני במסמך ותתחילי להתנסות. אלישע

pbracha

New member
תודה רבה....../images/Emo142.gif

אלישע, תודה , אבדוק את הקישור ואתחיל לעבוד, תודה על הנכונות ועל התמיכה. ברכה

karin a

New member
בניית אתרים

לנועם , אלישע ולכל שאר מבקשי העזרה !!!! ראשית אני מצדדת באלישע , אכן פשוט וקל לבנות בוורד. גם כי הסביבה מוכרת למורות ולתלמידים . התוכנה עשירה ונותנת מענה לכל העיצובים האפשריים בייחוד בשילוב של תוכנת גרפיקה. לעומת זאת מידע אישי וניסיון .... פרונט פייג´, xml css asp java הינם מדהימים , אך קשים להפעלה ואינם נחוצים ברוב המקרים לאתרים בית ספריים . וכאשר רוצים לבנות אתר שיש בו קצת יותר פונקציות מאשר פונטים וקישורים כדאי ורצוי להשתמש בוורד . טוב כמו שכבר נכתב כתבתי תוכנית קצרה וחביבה למעוניינים לכתוב בוורד. שולחת לכם קישור אל האתר אליו הכנסתי את המדריך . לכל מי שזקוק לעזרה - שיכתוב בפורום . ודרך אגב לכל מי שמכיר את אתר יבנאלי כולו מההתחלה ועד הסוף נבנה בוורד !!!!!

למעלה