שאלה (לא קשורה ללארפ)

elanor

New member
שאלה (לא קשורה ללארפ)

מישהו יודע אולי מה התאריך לידה של אורלנדו בלום? או סתם בן כמה הוא?... או אולי יודע רק איפה לבדוק? (לא באתר הרשמי של הסרט, לא כתוב שם את השנת לידה) למי שלא הבין עדיין - אורלנדו בלום זה לגולאס מהסרט החמוד הזה ´שר הטבעות´... מקווה שלמישהו יש תשובה...
נץבץ לא.. אני לא פאנטיקית של השחקן או אפילו סתם מעריצה. סתם מעניין בן כמה הוא - יש לו קול מאוד צעיר בשביל אלף בן מעל 900 שנה..

כן!

מעריכים שהוא בסביבות ה2000 שנה (לא זוכרת איפה קראתי את זה... טוענים שהוא וארוון פלוס מינוס באותו הגיל), לא בן 900
(מעניין אם אבא שלו היה מסכים אם הוא היה *רק* בן 900... הממ) 13.01.1977

elanor

New member
שני דברים...

א. אמרתי מעל 900 (לא ידעתי שזה אלפיים אבל גם לא רציתי להסתכן בלהגיד מעל 1700...) ב. כןכן.. מצאתי אתר מדהים עם מלא -אבל מלאאאאאאאא תמונות כ"כ שוות! (WOWאיזה גופה!!!!!! נראה לך שיש לו חברה?...
) והיה כתוב שם גם התאריך לידה שלו. ידעתי שהוא עדיין ילדון! (יחסית..)

אין לו חברה

והוא לא נראה כ"כ טוב בלי הפאה... אגב... לכל הקוראים... אני *לא* פנאטית של אורלנדו!!! כל מה שנאמר כאן מצאתי בכולה 2 אתרים הו היו תוספות על הפרופיל של לגולס בסרט!!! כן

elanor

New member
אמת... JOIN THE CLUB

סה"כ חיפשתי בן כמה הוא בגלל הקול שלו.. לא אשמתי שהיו שם גם תמונות פשוט מדהימות...
וד"א, הוא כן נראה מדהים בלי הפאה. אם את רוצה אני אשלח לך כמה תמונות ממש טובות שלו. וד"א, יכולות להיות שהוא גם סתם לא פוטוגני בתמונות "פריז" ובגלל זה בחלק מהתמונות הוא נראה לא משהו... קחי אותי לדוגמא: מצטלמת ממש טוב בוידיאו אבל בתמונות "פריז" - חלק מהן יוצאות טוב והשאר.. אמממם... בואי נגיד ס כ נ ה ל א נ ו ש ו ת !!

dianno

New member
בנות, בנות

הגישה המתגוננת ששוררת בעץ הזה (אני לא פנאתית) מביאה אותי לשתי מסקנות- יש לכן פוסטרים של הבקסטריט בויס בכל החדר, ואתן הולכות לראות את סר הטבעות הרבה הרבה פעמים (אני לא פנאתית, באמת, כן) :) סליחה סליחה, אני סתם נבזי, אבל זה התבקש

elanor

New member
הודעה אחרונה בנושא

כי הוא נטחן כבר יותר מדי... רק רציתי להראות לך (שרי) שהוא כן נראה ממש טוב בלי הפאה...

elanor

New member
שרי... נראה לי שאת פשוט אוהבת רק

"פריטי בויז" או משהו כזה. אני לא מבינה אותך! הוא ממש יפה! וחוצמזה שהוא בריטי מה שאומר שחייב להיות לו מבטא סקסי להחריד! (בטח בגלל זה הוא לא מדבר הרבה בסרט, שלא ישמעו את המבטא - אחרי הכל הוא אמור להיות אלף , לא בריטי...)

Gills

New member
אם לגולאס ואוורן באותו גיל

אז הוא בערך בן 2500, אבל אני די בטוחה שהוא יותר צעיר ממנה. ואתם כאלה fangirls! זה ממש עצוב.

למעלה