שאלה (לא קשורה ללארפ)

אני מתנגדת!

אני לאאאאא!!! אוף איתכם!!! אין דרך להראות לכם את זה??? אולנדו נראה טוב *אך ורק* בפיאה... והייתי רק ב2 אתרים!!! אני לא פאנגירל! *פורצת בשטף של דמעות, נופלת על מיטתה המכוסת הסדיני לגולס, ומחבקת את הלגולס הממולא שלה* אני לא פנאטית!!!

נאוורעל

New member
יותר מבוגר.

לגולאס הוא בן 2931. ובאשר להערצה אלמותית, יש אלף הבדלים בין להקות נערים דלוחות לבין נסיך יעראופל. יש דברים שמותר להעריץ, ויש שלא. אישית, אני מוכנה להעביר את חיי פשוט בלהסתכל בו זז, ואין לי שום בעיה עם הערצה טוטאלית ומכורה כזה שווה את זה. אם לצטט אישה טובה אחת - "הוא כל כך יפה!!!" והוא כל כך יפה.

vergan

New member
יש מילה בשביל בנות כמוכן

GROUPIES! חחחחחחחח יאללה בנות תפסיקו לחלום זה לא כאילו אתם אי פעם תהיו אותו אפשר לחשוב שאנחנו הבנים מפנטזים על פמלה אנדרסון או משהו כזה שאין לנו סיכוי...טוב בעצם..לא משנה........

elanor

New member
אוף איתכם!!!../images/Emo46.gif

אנחנו ל א מערציות שלו!!!
סה"כ הקול שלו נישמע לי צעיר בשביל שחקן בן 30+ (כמו רוב השחקנים שם...) אז שאלתי!!! ואז כשמצאתי אתר שלו (זה לא קשה, כותבים "אורלנדו בלום" במנוע חיפוש וזה מוצא איזה 70 אתרים שלו...) היו גם פרטים עליו!! אז מה.. לא נקרא??! וחוצמזה, אני גם לא סובלת את הבקסטריט בויז (אוקי אוקי.. אהבתי אותם בכיתה ז´... אבל עברו 7 שנים מאז!!! ואהבתי אותם פחות משנה! וגם אז לא היו לי פוסטרים שלהם על הקירות!!!) אתם ממש רעים! ומה כשמדברים על אנשים שאנחנו מכירים זה ג אומר שאנחנו פאנטיקים שלהם?? וד"א, שרי רציתי להגיד לך באמת שהוא בן 2931 (היה כתוב באתר) אבל לא חשבתי שזה עקרוני... אז הנה אמרו
וזהו. אני לא יודעת איך עוד להגיד לכם שאנחנו לאאא פאנטיקיות שלו!!!!

Sern

New member
הממ...

משפטים כגון "Only the true Messiah denies his divinity" עולים לי בראש כרגע... אבל אני אשאיר את זה ככה.

elanor

New member
המשיח לא אמור להיות זקן??..

אז איך הוא יכול להיות כה אלוהי??!

די איתכם!!! די עם כולכם!!!

תראו כמה מקום בוזבז על הנושא המגוחך הזה!!! בסוף אני עוד אחשוב ש*אתם* הגרופיז- אתם שומרים את העץ מורם ומפותח!!! נץבץ לא העלתי אותו עכשיו... הוא כבר היה מורם

למעלה