שאלה- לא קשורה לנושא הפורום

בולי27

New member
אין שום נחמה למוות של כלב בדיוק

כמו שנאבד ילד
והכי גרוע אם עשית את זה במו ידיך.....
ממש עצוב לי

ולכן השאלה הנשאלת../images/Emo12.gif

איך לעזעזל שוכחים ועוד למעלה מיממה? הסיפור עצמו מזעזעזעעזעזעזעזעזעזעזעז ! הקב"ה ישמור וישמור חזק עלינו , טפו טפו שלא נדע.

meravido

New member
את האמת להגיד לך?

אין מילים מנחמות וכלב חדש זה לא הכלב שהלך לבלי שוב. לי היתה כלבה שגידלתי אותה יחד עם אמא שלה, כלומר מאז שנולדה. אהבתי את הכלבה הזו בצורה בלתי רגילה. סלחתי לה על הכל (היא היתה פינוקי כזו בגלל שגדלה עם אמא שלה). יום אחד חזרתי הביתה מהעבודה ומצאתי את הכלבה האמא מתה (גרנו בקרוואן באותה עת ולא היה להן מקום בתוך הבית אז קשרנו אותם בחוץ והיא כנראה שברה לעצמה את המפרקת בנסיון להשתחרר או שהוכשה ע"י נחש). שנה אחרי חזרנו הביתה מההורים שלי ביום שישי בערב. אני הייתי בהריון בחודש רביעי/חמישי. ומצאתי אותה תלויה מעל המלונה שלה. אני כותבת את זה ודמעות עולות לי בעיניים. אני הייתי על סף התמוטטות עצבים. בכיתי במשך יומיים רצוף וחודשים הייתי מרגישה כאילו היא ישנה ליד המיטה שלי (כמו שתמיד עשתה). אחרי שקצת התאוששתי אמרתי לבעלי שאני לא רוצה שום חיה יותר בבית לא כלב ואפילו לא דג או נמלה. לא רוצה חיות! כמובן שזה הזיז לו את ה... השמאלית. ואחרי חצי שנה בערך הוא הביא גורת רועה גרמני. היא נחמדה ואני לא אזיק לה ואני אפילו לפעמים מטפלת בה (בעיקר כשהוא לא נמצא) אבל היא לא תתפוס את מקומה של בילי המקסימה שלי שכ"כ אהבתי ופשוט חסמתי אותה מלהכנס לליבי. תגיד לה שהיא תתגבר על זה עם הזמן אבל שום דבר חוץ מזה לא ינחם אותה.

גם לי יש ../images/Emo107.gif וקוראים לה בילי

היא בת 12 היום והיא אצלי מגיל חודשיים. לפני כ-8 שנים היא הלכה לנו לאיבוד, ואני לא יכולה לתאר לכם במילים את מה שהרגשתי. לא הפסקתי לבכות 24 שעות (שזה הזמן שעבר עד שמצאנו אותה) ואני לא רוצה לחשוב בכלל מה יהיה כשהיא תלך לנו
פשוט תגיד לה שאתה משתתף בכאבה

arem12

New member
יש לי כלבה ושלושה ילדים

(שוב פנינה) ועם כל האמפטיה שחשתי אליה, אני לא מסוגלת לחשוב על מקרה מצער אחר שקרה לפני למעלה משנה,,,, ילדה בת 6!!!!!!!! נשכחה באוטובוס ולפני שנתיים ילד נשכח במכונית של הוריו כשהם יצאו לבילוי בכנרת,,, אז תגידו, כן, זה רק כלב, אבל תסלחו לי מאוד, כלב זה גם נפש ועם כל הכבוד, גם הכלבה שנשכחה (או לא שמו לב, לכלב שנראה הרבה יותר גדול מעכבר) הייתה נפש ורק לחשוב על הצורה שמתה,,,, אם זה היה ילד שבמקרה "רק" נכנס לאוטו ולא שמו לב, לא היו קולטים אחרי זמן קצר שהילד איננו? ואם היו שוכחים את הילד והילד חלילה היה נפטר, כבר היו מקימים ועידת חקירה וכאלו ומכניסים את ההורה לכלא,,,, אההההההה, סליחה שכחתי,זה "רק" כלב,,,,

למעלה