שאלה לא רצינית לשעת לילה......

shelycat

New member
שאלה לא רצינית לשעת לילה......

מה הדברים שאמרתם עליהם "אותי לא יתפסו עושה את זה בחיים?" או "על גופתי המתה" ושכאלה ובסוף "נתפסתם" על חם עושים אותם או סתם דברים שחשבתם שבחיים לא תעשו ועשיתם? תשובות רציניות והיתוליות כאחד יתקבלו בברכה (לא הכל צריך להיות כבד, לא?).

../images/Emo6.gif להתחתן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עם טקס רבנות אורתודוקסי ועם שמלת כלה נפוחה נוצצת

Ronnie*

New member
בהחלט, החתונה -

עם 400 אורחים (ולא 50 כמו שהייתי מעדיפה) ואוכל בשרי ולא צמחוני (אני צמחונית אדוקה). מה לעשות, התפשרתי למען החתן ולמען ההורים (שלו, כמובן
).

Ronnie*

New member
מרגיז, לא?

לי היה די קשה עם זה. אבל החתן קניבל, והוא חשב שהאורחים מאוד יתאכזבו... שלא לדבר על ההורים שלו.

כן, גם לי אמרו את זה:

"אנשים לא אוכלים כל היום כשהם יודעים שיש חתונה בערב ובסוף לא יהיה להם מה לאכול ?" "אנשים יגידו שרציתם לעשות חתונה זולה וחסכתם על חשבון האוכל שלהם!" מה שכן, דאגתי שיהיו מנות צמחוניות מיוחדות לכל מי שצמחוני (למרות שאמרו לי שפסטה זה מספיק). הזמנו 10 מנות כאלה ויש בערך 5 צמחונים .. (צמחונים הם אוכלוסיה די נדירה, אה ?)

שמופית

New member
אני התחשבתי גם בצמחונים....

היתה מנת דגים, היו מלא תוספות וסלטים.... מה צריך מעבר לזה ? חתונה, במיוחד בערב, צריכה להיות בשרית לדעתי.

Ronnie*

New member
אני לא אוכלת דגים...

וכך גם כל מי שלא אוכל בשר מסיבות אידיאולוגיות. ואף פעם אין לי מה לאכול בחתונות... אבל זה בגלל שאני בעייתית עם אוכל, לא רק צמחונית.

שמופית

New member
אין יותר בעייתי מתמיר באוכל ../images/Emo5.gif

וגם האחים שלו יחד איתו, ובחתונה היינו חייבים להתחשב בעובדה הזו, ולכן היה גם חומוס ותפו"א... אלה מאכלים שגם מי שלא אוהב כלום - אוכל... (לפחות האחים של תמיר)...

תמיד אני אוכלת בחתונות רק את

התוספות (והקינוחים ..), אז החלטתי שבחתונה שלי זה לא יהיה. מי שצמחוני, יהיה לו מה לאכול.

Ronnie*

New member
איזו מנה צמחונית יש לכם?

אצלנו דווקא לא היה משהו ספציפי, אבל השתדלתי במנות הראשונות ובתוספות ללכת לכיוון הצמחוני (רביולי, טמפורה וכו´). אני תמיד אוכלת בחתונות לחמניה עם חומוס, בעיקר... לפעמים הם עושים טובה ונותנים איזה טבעול מיובש.

אתי@

New member
בישול... אף פעם לא חשבתי שאני אתפוס

את תפקיד ה"שף" של הבית. בישול תמיד נראה לי כמו משהו שרק עקרות בית משועממות עושות, ואני, פמיניסטית שכמותי, לעולם לא אבשל...
היום אני דווקא מבשלת ונהנית מזה, ובכלל לא רואה את הבישול כתפקיד שפוגע בי כאישה משוחררת... אני גם משוחררת וגם מבשלת

kisses

New member
אני דווקא תמיד אהבתי לבשל

והיום אני עוד יותר. זה כל כך כיף לראות ולשמוע מאלון איך שהוא מתלהב בפני כולם שהאוכל של אשתו יותר טעים מהאוכל של אמא שלו.

אתי@

New member
וואו ../images/Emo45.gif הגעת להישג מרשים וכמעט

בלתי אפשרי
עוד לא שמעתי על גבר שאוהב את האוכל של אישתו יותר מהאוכל של אמא שלו...
ועוד בשנה הראשונה של הנישואין... מילא אחרי 20 שנה... כל הכבוד

למעלה