שאלה לא רצינית לשעת לילה......

kisses

New member
כביסה בחיים לא חשבתי שאני יעשה

כביסה; בבית אצל ההורים זה היה הדבר הכי שנוא עלי והיום אין לי שום בעיה עם זה ואני אפילו די נהנת מזה.

dili

New member
בחיים לא...

אמרתי שבחיים לא יתפסו אותי עולה לספינת הפיראט בלונה פארק!! ובאמת הייתי מאוד עקבית תקופה ארוכה, עד שלפני 4 שנים בערך, הלכתי עם בעלי ליום כיף בלונה פארק והחלטתי להראות לו איזו אישה קולית יש לו!! עליתי, כמעט התפגרתי והיום אני חוזרת ואומרת...על גופתי המתה אעלה שוב לפירט!!

dili

New member
מאזוכיסטיות! ../images/Emo8.gif

איך אפשר לאהוב את זה? אני...שחישובים זה לא הצד החזק שלי, חישבתי שאם אשב בקצה ארגיש את זה פחות! (אמרתי שאני לא טובה בחישובים?) ישבתי לי שם, מנסה לתפוס את הלב שבכל עליה וירידה קפץ פעם למצח ופעם לבהונות! בחיי שהרגשתי את כל האיברים הפנימיים יוצאים במחול סוער...אחרי שירדנו מהמתקן הייתי צריכה לאסוף את עצמי (תרתי משמע!) היום אני מסתפקת בלהתנדנד בנדנדה שבגן המשחקים השכונתי

Ronnie*

New member
מפחיד... אמא´לה...

אני תמיד מתחרטת כשאני עולה לדברים האלה.

jess ועוד

New member
אני קרועה על השטויות האלו

במיוחד על המטורפים באנג´י רכבות מהירות כיסאות נופלים הכל הולך אבל עכשיו ... אני לא מרשה לניר לנסוע ליד גני התערוכה כדי לא לעשות לי חשק ומי יעלה אישה בחודש שמיני על איזה שהוא מתקן ????

אתי, יש מתקן שאת מפחדת לעלות עליו ?

תמיד חשבתי שלא יכול להיות כזה, אבל באיטליה עליתי על מן כסא שמחובר לעמוד, ואז הכסא יורד במהירות עצומה בצורה אנכית למטה, ממש כמו ליפול.. אומנם בצורה פומבית אני מכחישה את זה (לא להרוס את המוניטין האמיץ שלי), אבל אחר כך מצאתי את עצמי מתחמקת מלעלות עליו עוד פעם ..

אתי@

New member
מביך להודות ../images/Emo9.gif אבל רכבת הרים

מפחידה אותי יותר מספינת פיראטים

רז2

New member
גם אני גם אני

הפחד הגדול שלי הוא כל מיני רכבות הרים. יום אחד היינו ביורודיסני, היה כיף, עברנו ממתקן למתקן, עד שהגענו למתקן לא ברור, שמשום מה חשבתי זו הדמיה...... כל הדרך, גם אחרי ששמעתי את הצרחות, גם אחרי שבעלי אמר שלא נראה לו שזו הדמיה, אלא "הדבר האמיתי" אני סירבתי להאמין, בסוף כבר לא היה לי נעים לבקש לצאת..... אלו היו הדקות המזעזעות ביותר בחיי!!!!! יצאתי משם בהלם גמור לאחר שנוריתי מתוך טיל, ועפתי בתוך רכבת הרים, כשעיני עצומות ואני צורחת... רעדתי אחר כך איזו חצי שעה.

jess ועוד

New member
מתקן מדהים

המסע לירח בפעם הראשונה ביורודיסני עליתי עליו 27 פעמים.. עד שהחזיקו אותי והודיעו לי שיש עוד מתקנים

שמופית

New member
אוי ואבוי !!!! זו הרכבת הרים בחושך

איזה דבר מפחיד זה !!!! הייתי בטוחה שאני אוטוטו מתה !!! זה היה הדבר הראשון שתמיר לקח אותי אליו ביורודיסני, ואחרי זה כבר הכל היה נראה סתמי.

Ronnie*

New member
Space Mountain?

אני כמעט כמעט נתתי לאורי לשכנע אותי לעלות לזה, כבר עמדנו בתור, ואז היתה תקלה והיינו צריכים לרדת... אחר כך איבדתי את האומץ והוא הלך לבד. אני חושבת שזה היה סימן מלמעלה, כי לא הייתי שורדת את זה...

שמופית

New member
כן !!! הספייס מאונטיין !!!

תמיר היה לפני כמה שנים עם חברים ביורודיסני והוא אומר שהם חרשו על המתקן הזה... לי הספיקה פעם אחת כדי להבין שאני לא אעמוד בזה עוד פעם...

מה שלא רציתי לעולם...

אף פעם לא תיארתי לעצמי שאני אתחן באולם ועם כ-350 מוזמנים. בסוף זה קרה... רציתי להתחתן בכנסייה בשימלה לבנה עם שובל ארוך לצעוד במסדרונות הארוכים וכומר שיקדש אותנו ושינגנו לי בעוגב... מה לעשות שיש לי גם בעל וצריכים להתחשב ברצונותיו.

שרונס

New member
לעשן...../images/Emo120.gif../images/Emo120.gif../images/Emo120.gif

כשהייתי קטנה תמיד נגעלתי מאנשים עם סיגריות והצהרתי שאת זה אני לא אעשה בחיים! וממש לא הבנתי מה יכול להיות כל-כך מושך ומהנה בהרגל המסריח הזה. להפתעתי הגדולה, מצאתי את עצמי מחדש בתור מעשנת די כבדה (חצי קופסה ביום+++) במשך כחמש שנים! ודים ואני היינו מחסלים סיגריות ללא הכר ונהנים מכל שניה! לשמחתי הגדולה, הצלחנו להגמל לפני כחמישה חודשים. ההדחקה שלי של געגועי לסיגריות כל-כך גדולה, שאני אפילו לא מצליחה לזכור את עצמי מעשנת. מדי פעם אני חולמת שאני מעשנת לי בהנאה סיגריה! שרון.

יעלי9

New member
הוידאו?../images/Emo80.gif

אני שחשבתי את עצמי לטיפוס מתעניין ומבין עניין, שתמיד לא הבנתי למה אמא שלי נמנעת ממכשירי אלקטרונים עם הרבה כפתורים, מוצאת את עצמי אומרת -"תפעיל אתה את הוידאו, אני לא מבינה בזה כלום." לצערי הרשימה ארוכה: אופה הלחם
מכונת האספרסו
הDVD|טי-וי| מערכת הסטראו
הרי בעבודה אני מפעילה מכשירים עם לא פחות כפתורים, אז למה בבית העברתי את הכל לתחום שלו?? מי היה מאמין... כנראה שאני מאותגרת פמינסטית

למעלה