שאלה לא שגרתית...

katykr

New member
שאלה לא שגרתית...

כולם שואלים כאן במה משתמשים ואיזה מוצרים טובים.. אני אשאל... במה אתם לא משתמשים? מה ניסיתם והתברר ככישלון? מה המוצר הכי גרוע שהשתמשתם בו?

plomphy

New member
מרכך

של קרליין 10 הכחול כהה- פשוט זוועתי!!!!!!!!!!!! וגם הקרם לחות לשיער של נטורל פורמולה תמיד השאיר לי מלא גושים לבנים, אבל שמעתי שהם השתפרו...

mandy

New member
דאודורנט של

לידי ספיד סטיק! הוא משאיר מלא לבנים!

plomphy

New member
נכון- זה ממש מעצבן

אבל הם טובים- הגנה מספקת... ועלק הדאורדורנט החדש "שלא משאיר לבן"!!!

MaYo0sH

New member
ליידי ספיק סטיק-

הוא באמת משאיר סימן לבן, אבל הוא הדאודורנט הכי טוב שיש בשוק ככה שאני מעדיפה אותו..

katykr

New member
אולי תהרגו אותי אבל..

פנטן פרו וי. הדבר הכי גרוע שאי פעם עבר על השיער שלי.

כל השמפויים שנוסו על בעלי-חיים

האד אנד שולדרס- שבלי קשר הם פשוט זוועתיים והיתה לי מהם נשירה, פנטן-סתם חרא של מוצר ובכלל כל המוצרים הנוראים האלה, שלרוב (בכל אופן לשיער שלי) הם פשוט נוראים!

MaYo0sH

New member
הוואי

סתם סדרת מוצרים גרועה.. שאף פעם לא עבדה ואף פעם לא תעבוד חוץ מזה אני חושבת שחברות טיפוח ישראליות (וחבל שכך..) הן די גרועות (פנינה רוזנבלום, קרליין ועוד..)

mandy

New member
לא נכון...

דווקא ז´נס קוסמטיקס היא חברה מעולה זה לא שאת סתם קונה את זה מהמדף בלי לדעת אם זה מתאים לך, יש יועצת יופי שעושה לך קודם כל טיפול פנים ומתאימה לסוג פנים שלך את המוצרים המתאימים...יש איכות! אבל נכון, פנינה רוזנבלום נראה סתם ג´יפה-כמו הצלליות!

תסלחי לי...

אבל היועצות יופי שעומדות בפארמים וכל זה שוות לתחת! הן סתם משחקות אותה מבינות ואומרות לך זה טוב זה טוב רק כדיי שתקני, הן רוצות למכור כמה שיותר. עצה שלי! אף פעם אל תתייחסי למה שהן אומרות, בשביל לראות ולדעת מה טוב לך ומה לא יש טסטרים בשביל זה בכל מקום. פשוט מאוד תבדקי עלייך עם טסטר ותראי עם זה טוב לך או לא.

mandy

New member
נכון! לא התכוונתי

ל"יועצות יופי" האלה שמחכות שישאלו אותן משהו ובעצם הן מעלות אבק ליד הסטנדים! התכוונתי למוצרי טיפוח ולא איפור של ז´נס קוסמטיקס, שזה בשיווק ישיר ז"א שמתאימים לך יועצת יופי שבאה אליך הביתה ומטפלת בך באופן אישי ואת מזמינה מה שמתאים לעור שלך וכו´...והן יותר מקצועניות.

למעלה