שאלה לבוחרי קדימה . תשובה עניינית .

nosharon

New member
שאלה לבוחרי קדימה . תשובה עניינית .

איך אתם מסתדרים אם רה"מ , מנהיג מפלגתכם, שבנו סרח ומנהל את המפלגה שלכם בעוד שבלומנטל סרחה פחות ועדיין לא הורשעה והוא הלבין את פניה על טוהר מידות ? הערה ראשונה : אל תזכירו לי לא את בלומנטל ולא את חזן נגד שניהם מתנהל עדיין משפט בנו של רה"מ הורשע ! הערה שניה : זה באמת לא משנה אם יש קלון או לא בשני המצבים האדם גנב שלטון . למנהל הפורום מקווה שלא תמחוק , אני חושב שזה צריך להיות שאלה ראשית ועניינית ותשובות ענייניות .

קישקאשת

New member
שאלה מעניינת , דוגרי

צריך להעיף את כולם עומרי שרון בראשם ,חבל, שבנו לא מבין את זה לבד ובסוף הוא יבין את זה מאוחר מדיי ולא עוזב לבד ! זכויתיו של שרון גדולות וחשבות חבל שהקשקן הזה לא מתעופף לו החוצה. אותו הדבר במקה של בלומנטל ,וחזן שימצאו את הדרך . האנשים האלה הורסים את המפלגות ואת המנהיגים . לנתניהו ,שרון ופרס יש עוד הרבה מה לתת חבל שהם לא מנקים במהירות את העברינים. לפי הבנתי נתניהו ינסה לעשות זאת מחר נראה מה היה ? שיהיה לו בהצלחה . אני פשוט שונא עבריינים . נקווה ששרון יסכיל גם .

שאלה דומה -למסורתיים שביינכם

איך אתם מסתדרים עם אוריאל רייכמן המייסד של מפלגת שינוי?

חייב לציין לטובה

חייב לציין לטובה שזה פורום פתוח, במפלגת שינוי קיבלתי הודעה על שהתגובה צריכה לקבל אישור.

קישקאשת

New member
תודה שעזרתן לי ירד לי האסימון :)

שנאה זה הדבר הגרוע ביותר וטוב שהם רק מיעוט . אחד הגושלים רשם "הם מתחרים באחוז החסימה " אז שיהיה לו בהצלחה. לאחוז החסימה כמובן :)

אשמח להגיב :)

עמרי שרון לא קשור היום למפלה בשום צורה פורמלית. לגבי קשרים עם אנשי מרכז - הוא אדם פרטי וכל מי שחבר שלו בוחר לעשות זאת על סמך דעתו והבחירה החופשית. אם נתיחס לצד המשפטי של העניין - עמרי שרון שגה. יש כאן משהו לא תקין. אם תשאל אותי כמה זה משפיע על הציבור, אז התשובה ברורה - לא טוב להם עם זה. זה קצת מציק בבטן. אבל, חשוב להם יותר לדעת מה אנשי המפלגה יביאו בתחומים שונים.. ויותר מכך - מהן התוצאות שהם מביאים איתם! ולא מה משקל חברי המרכז בכל מפלגה ואיך השיטה עובדת.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=65928&c=6856&sc=0&ssc=0 שאלת איך מסתדרים עם ראש הממשלה שהלבין את פניה של בלומנטל. אבל, ביקשת שלא נתיחס לבלומנטל.. אז איך אני אמור להשיב?! :)

אתה באמת מאמין בפסקה הראשונה שכתבת?

אם הייתי משתמש בניק הנאיבי שלי, הייתי אומר שאתה יותר תמים ממני ... בעצם, אולי לא בצורה פורמלית (מחביאים אותו כמו את שלישית שחד (שמעון, חיים ודליה)), אז נשאל בצורה שונה: אתה מאמין שהוא לא מושך בחוטים מאחורי הקלעים במפלגה? שעל פיו יקום ויפול דבר?

mean girl 16

New member
נכון

אריק ועומרי יושבים ביחד להרכיב את הרשימה. הוא עוזר בקמפיין ובהתארגנות והכל. הוא פשוט מאחורי הקלעים.

ריאליסט

New member
אני לא תומך ב"קדימה",

אבל זו צביעות-הרי בנו של רה"מ הואשם ,ולא רה"מ עצמו. אז חוץ מהעובדה שעומרי שרון הוא פושע,שצריך לשלם את המחיר,כל השאר הם ספקולציות. אשר לפרס,רמון ואיציק-אין לראות בהם מקשה אחת! פרס-הלך ל"קדימה" פשוט כדי לנקום בעמיר פרץ ובמפלגת העבודה.זה ברור.שיפסיד לפרץ אפילו הוא לא האמין,ובכך שהוא סוחב (כרגע) כ-3 מנדטים מהעבודה לקדימה,הוא נוקם.פרס נעשה לעת זקנתו אינטרסנט-זה כבר לא חדש. דליה איציק-לא היה לה שום עתיד במפלגת העבודה.אין לה שם כל גייסות.היא עברה ל"קדימה" בתאום עם פרס,רק בשביל המקום בכנסת. אבל מה להלין על חיים רמון? הוא הרי טען כבר מזמן שיש צורך ב"מפץ גדול".הוא אמר מזמן שאם תקום מפלגה כזאת הוא יעבור אליה ממפלגת העבודה.

הגם אתה, ברוטוס?

הגם את חושב ש (ציטוט): "עמרי שרון לא קשור היום למפלגה בשום צורה פורמלית"? למשפט הזה התייחסתי. הסיבות של שפרס-איציק-רמון אולי שונות, זה פחות חשוב, אבל יש עובדה אחת - הם מוחבאים ביחד (לא המפלגה) עם עמרי.

למעלה