שאלה לבוחרי קדימה . תשובה עניינית .

ריאליסט

New member
אני בטוח

שעומרי שרון קשור למפלגת קדימה. אני גם בטוח שכל השלומי עוזים,האלפרונים,הפייגלינים,החזנים וכד.-קשורים מאד לליכוד. אז ההבדל אפסי...

עכשיו תשווה

מה ההשפעה של פייגלין וחזן (אפילו ביחד. מי סופר אותם?) בליכוד לבין עמרי שרון (שסופר את כולם) בקדימה. שלומי עוז הוא איש של עמרי שרון (שגם פקד את אלפרון ואנשי ג'ואריש). זה לא חדש. שלומי עוז מתגאה היום (לפחות בפריימריז שהיו לראשות הליכוד) שהוא סוס טרויאני בליכוד, שהוא עובד בשביל עמרי. אז לומר שהוא מאוד קשור לליכוד? חלש ...

JOSEF272

New member
לא רציני לאמר שעמרי לא מעורב

זה ממש לשים את הראש באדמה ולהגיד הכל טוב. עמרי שרון מרכיב את הרשימה עם אבא שלו. עמרי שרון ניסה עם שלומי עוז להתערב בליכוד שסילבן יבחר. מה גם שהוא עדיין חבר כנסת של קדימה. אז לבא ולאמר שעמרי לא מעורב במפלגה בצורה פומלית. זה ממש לא רציני.

קישקאשת

New member
תראה ככה הוא מבין את העניין למען

האמת גם נקודת המבט שלך מביא מספיק הרהורים ולכן שרון צריך להתנער מדרכי בנו בפומבית , אחרת זה יחזור אליו כבומרנג. לעות זה אם יצא פומבי ויצהיר שבנו עומרי שגה זה רק יוסיף לו נקודות. שאני אומר להתנער אני לא מתכוון שיגדף את בנו ,כמובן , זה עדיין בנו .

קישקאשת

New member
תשובה כנה,והכוונה שלו .............

היתה שלו להשוות בנהם מבחינת הרשעה לשאלה הקודמת ,ככה שהשאלה עדיין עומדת פתוחה , האם שרון התנהג בצורה כנה כשאר הלבין את פניה של בלומנטל למרות שעדיין לא היה מובן על מה מדובר ולא נחרץ דינה לעומת זאת שזה הגיע לבנו הוא היה סלחני מאד(בלשון המעטה) ? התשובה שלי זה התיחסות אבא לבן ולכן רצוי שלא יהיו מצבים כאלה בפוליטיקה אך בגלל זה הוא היה צריך להתנהג בצורה הרבה יותר חריפה או מאידך להתנצל לפני בלומנטל . כמו שאני מכיר את שרון להתנצל זה גבול אדום אז הוא פשוט שגה וצחוק הגורל פגע בבנו . אסור משפחות בפוליטיקה .

קישקאשת

New member
יש רבים שנמצאים במצב של בלומנטל:

צחי , רה"מ עצמו וכו'(הראו תמונה מלאה בערוץ הראשון) ועדיין לא קיבלתי תשובה בעניין עומרי , למה הוא לא נהג כך גם כמו שנהג בבלומנטל? (בזמנו זה היה ראוי ,אבל,ראוי דין אחד לכולם(כולל בני משפחה))

mean girl 16

New member
אבל התשובה ברורה לך.

הוא בנו, הוא גר איתו אפילו, איך הוא ינהג בו כמו בבלומנטל? זה יהיה לא אנושי לחלוטין. זאת גם תהיה צביעות גדולה. הרי הכסף נאסף עבורו ורק עבורו.

תשובה מפי בוחר קדימה הכנסו!! והגיבו

כאשר אנו רוצים להיות יפי נפש ולהתלונן כמו אוהדים של קבוצה אלופה כבר כמה שנים או לסירוגין פשוט לומר לא לא לא לא לא . אנו צריכים ךקחת בחשבון את כל התמונה , והיא שאנו נמצאים גם במצב מדיני וגם פוליטי נוראאאאאא קשה. כשיש שלטון נשיאותי אז יש לו ראש שקט לפעול לפי המנדט שקיבל ולא לאכול מופלטות ולהרגיע את חברי הקואליציה כל הזמן. אך אם נשאל על מה קורה לפני הבחירות מכיוונו של עומרי אז בואו נהיה אמיתיים ועם יד על הלב תגידו לי 1. האם היה ראש ממשלה שלא עבר על חוק מימון מפלגות? 2. האם אפשר להיות ראש מפלגה או ראש ממשלה מבלי לסתום כמה חורים עם מסטיק 3. והאם במצבנו הכו רעוע אנו מעדיפים ראש ממשלה חזק כזה שאיתו אנו מוכנים לצאת לקרב ומאמינים לו או אחד שתוקעים לו מזלגות במותניים ולוקח אותנו לאבדון. זה נקרא סדרי עדיפיות!!!!!!!

קישקאשת

New member
זה נקרא איבוד המידות והשפיות לצערי

אתה אומר משהו חסר תקדים וזה בעצם מה שמאפין כרגע בכל מקרה את בוחרי קדימה . אני מקווה שיתעוררו בזמן .

trigotrigo

New member
ענייני, לדעתי

זה מאוד משנה אם יש קלון או אין קלון, בכך נבדלים מאיתנו חברי הכנסת, שחסינותם מקנה להם חופש פעולה קצת יותר רחב. איך אני מסתדר? בכל אליה יש קוץ, אי אפשר לבר בלי תבן, אז אני מצביע למי שאני תומך בו (לא משנה - שרון/נתניהו/פרץ וכו') גם אם לא כל חברי המפלגה שלו טליתות שכולן תכלת. לכל מפלגה יש סיבות לא לבחור בה, החוכמה היא להצביע לפי מה שכן באיזון עם מה שלא.

למעלה