שאלה לבנות (גם הבנים יכולים לענות)

רחלי228

New member
שאלה לבנות (גם הבנים יכולים לענות)

התחלת לצאת עם בחור שעונה לחלק מציפיותייך... ניראה כמו שאת אוהבת התקשורת טובה הוא מתאמץ ללמוד אותך אחרי שבועיים של "סיפתח" הוא מקבל מכתב פיטורין מהעבודה. ומבקש ממך לתמוך בו (בעיקר נפשית) ואת, בעצם מה שאת מחפשת הוא קצת FUN לחיים, לא להיות פסיכולוגית של עוד גבר אומלל.... איך היית נוהגת??????? מסיימת מערכת, נשארת לתת תמיכה????

נימשון

New member
אם עד עכשיו היה לי טוב איתו

אז אני נשארת ותומכת בגדול! זוגיות היא לטוב ולרע כיף להיות ביחד כשהכל הולך בקלות ועושים רק FUN אבל החיים גם טומנים לנו מכשולים וקשיים וזוגיות אמיתית היא כזו בה נמצאים גם כשקשה ופחות משעשע.

משבר

אני חושבת שהזוגיות נמדדת דווקא ברגעי משבר, לא אותיר "חייל" פצוע בשדה הקרב ואטיל עליו סנקציות ומרות. בתקופת האינתיפאדה פוטרו המון אנשים בגלל צמצומים בחברות, אין זה אומר שהאדם הפך לפחות טוב. במיוחד אם הוא אמביציוני ולוחמני הוא ימצא משהו אחר. אין ספק שאעזור לו בכך ואף אפעיל את קשריי בנדון.

sigal38

New member
זוגיות זה.........

לדעת לקבל ויותר חשוב לדעת לתת........ אם את חושבת שהוא שווה את המאמץ,תזרמי. תלמדי להקשיב.לא תמיד צריך להעיר לפעמים סוד הקסם הוא רק להקשיב בהצלחה........

Taz39

New member
"פסיכולוגית של גבר אומלל "

חבל שאת רואה את הגבר שלך בתור אומלל...כי פיטרו אותו מהעבודה...אם את מחפשת קצת FUN בחיים אולי זוגיות לא מתאימה לך בשלב זה של החיים... חושב שכל מי שלא יתמוך בבן זוגו בשלב זה לא ראוי לשום דבר... ברור שתומך...עוזר...מרים את המורל...עושה הכל על מנת לשמר את מה שהתחלנו... טאז - תמיכה 24 שעות...

רחלי228

New member
טאז...אל תיקח את דברי למקום קיצוני

וכן, הוא אומלל. אינו יודע לנתב את דרכיו. מוטרד מתשלום המזונות המקרב, מתשלום שכ"ד המתדפק על הדלת ואין לו מושג מה הוא עושה.... אני מחפשת זוגיות של FUN, כי את הנושאים הכבדים בחיי, אני מנתבת לבד, לבד כבר 14 שנים...כלכלה, גידול הילדים, פרנסה... מעולם לא העזתי להתלות" על אדם נוסף. אז או.קיי, להעלות את המורל, סבבה.....מה קורה אם את כל חיצי התסכול והרעל הוא מפנה למקום הכי קרוב אליו היום - אל בת זוגו? במקום לנתב את האנרגיה המדהימה הזו לחיפוש עבודה מאסיבי??? או לחילופין, קצת לשבת עם עצמו ולהחליט מה בעצם הוא רוצה.... לא נעים להיות במקום בו התסכולים מופנים ישירות אלי, בלי שאהיה קשורה כלל בנושאים הפיננסים שלו... וכולה אנחנו רק בתחילת היחסים, במקום של בניה, חיזורים, הכרות...

Taz39

New member
אני עונה על מה שכתבת...

אינני נביא היודע את כל הסיפור על כל צדדיו..את מקבלת תשובות על מה שכתבת נטו... זה מה שיצא לי...בכל מקרה ...לא נוטש ספינה טובעת מנסה לנתב את הדברים למקומות חיוביים...עזרה במציאת עבודה...תמיכה מוראלית...וכו את ידעת לאן שנכנסת מראש...הדברים לא התגלו כרעם ביום בהיר... על הבעיות סביר להניח שידעת...והמשכת עם הקשר... טאז - לא קיצוני...

MaYcHuK

New member
היי רחלי .

זוגיות = לתת ולקבל. כשאת משתמשת בביטויים "פסיכולוגית של עוד גבר אומלל " - צר לי הוא לא גבר אומלל . זה בן זוגך שנמצא כרגע במצב שהוא לא ביקש. זה די מראה לי את ההתייחסות שלך אליו . עוד גבר? אומלל? אם זה מה שאת מרגישה מה את עושה איתו לעזאזל? הוא מתאמץ ללמוד אותך, הוא עונה על רוב צפיותייך, והוא סך הכול ביקש ובאופן מאוד הגיוני לתמוך בו . אני בטוחה שאם לך היה קורה אותו הדבר הוא היה שם בשבילך. אני אומרת תבחני טוב טוב את המערכת יחסים הזו , את רוצה פאן לחיים? קחי לך בובה - מצטערת על הבוטות אבל ככה זה נשמע הוא טוב לסקס, טוב לשעשוע את נשארת איתו , מתחילים קשיים של מערכת יחסים אמיתית את בורחת והופכת אותו לאומלל. זה השלב שמערכת יחסים מקבלת עומק , ואם זה לא מתאים לך קחי את הרגליים ולכי . אני מצטערת אם השתמשתי במילים קצת בוטות אבל השתדלתי מאוד להראות לך איך זה מהצד לשמוע אותך. אולי זה יעזור לך להחליט.

רחלי228

New member
נשמה

כולה מערכת יחסים בת שבועיים... לא חודשיים, לא שנתיים. שבועיים - שמתוכם נפגשנו אולי 5-6 פעמים. אם לי היה קורה אותו הדבר, במו פי הייתי מבקשת הפסקה עד שאדע איפה דברים עומדים... וכן, הגעתי לשלב בחיים בו מערכת יחסים עבורי היא בעיקר FUN. בניתי כבר בית, הקמתי משפחה. וכל מה שאני מחפשת הוא אדם שירצה לחוות איתי חויות חיוביות. כי נגמר לי כבר מהקשיים שהחיים הציבו בפני הרבה שנים. נשמה, באיזה סרט את?????????

MaYcHuK

New member
אני לא נמצאת בסרט חביבתי

אם זה כולה שבועיים מה הדילמה שלך? תשמעי לא פשוט למצוא היום בן זוג לא קל למצוא היום מישהו שמצחיק אותך ונכון הקמת בית משפחה וכו עברת שלב א' בחיים אבל מערכת יחסים היא לתת ולקבל. אין חד סטרי פה . רק לקבל , רק שיצחיק אותי אז קחי ג'יגולו או יזיז שישעשע אותך במיטה , לא תצטרכי לחלוק איתו חוויות לא נעימות ויהיה לך אחלה פאן בחיים. זה לא עובד ככה. אז פיטרו את הבחור . זהו? סוף העולם? בשנייה הזו הוא הופך להיות הומלס? הוא כבר לא שווה? אז עוד חודש הוא ימצא עבודה. הוא לא ביקש ממך לממן אותו הוא ביקש שתהיי בת זוג . זו בקשה הגיונית וזה לא משנה כמה זמן את יוצאת איתו. בקיצור הפיטורין זו לא סיבה לעזוב מישהו. מה כן סיבה? לראות שהבחור חי על חשבונך, להבין שאת לא נמשכת אליו, אין לך תקשורת איתו וכו , להבין שהבחור עצלן ולא רוצה לעשות כלום עם חייו. אלו סיבות מאוד טובות לקום וללכת לא מה שאת אומרת. זה שהוא פוטר לא אומר מבחינתך שאת נכנסת לחרא. את יוצאת איתו ולא עם מנהל העבודה שלו, ולא עם חשבון הבנק שלו. גזרת עליו גזר דין מוות והבחור בכלל בשעת הפשע היה בחו"ל ואין לו מושג מה קורה. והימים הראשונים של הפיטורין הם קשים כל עוד זה לא מתמשך יותר מדי זמן תני לבחור להתאפס על עצמו, להבין מה הוא עושה ואם את עד כדי כך קרה ורוצה רק פאן אז אמרתי לך מה את יכולה לעשות ( ויברטור מאוד טוב) לא צריך לדבר איתו, לתמוך בו נפשית אלא הוא טוב רק לשעשוע . ושוב סליחה שדבריי קשים ובוטים. בהצלחה לך

אז את היית אומרת לי

לא לחשוב ככה ובמיוחד לא מתחילה לרחם עליי ולחשוב שאני באמת אומלל אלא להבין שמה שאני רוצה זה יותר יחס והבנה ולכן אני מקצין ואומר לך שאני אומלל על מנת לתת לזה משקל יותר כבד.

למעלה