שאלה לבנות (גם הבנים יכולים לענות)

רחלי228

New member
עונה בכינוי של רחלי

וראיתי את כל השרשור.... אין לי ולו מילה אחת קטנה על התנהגותה והיחס של רחלי אלי. בסך הכל היא נתקלה בדילמה אנושית, שגם אני התתחבטתי בה. אין לי ספק שאני חשוב לבחורה המדהימה הזו, אחרת היא לא הייתה מתחבטת בשאלות, היא משקיעה בי את הנשמה שלה וכל שניה פנויה שלה. ההווה מחייך אלי, אני מאמין שגם העתיד....

אז אתה הבחור? סבבה

למה אתה צריך שירחמו עלייך? עזוב בחייך, עזוב רחמים. אתה תמצא עבודה והכל יהיה בסדר. בהצלחה לכם.

אם כל מה שאת מחפשת זה FUN

אז ניתן להסיק מזה שאת לא באמת מחפשת מערכת יחסים רצינית, אלא סתם מישהו להעביר איתו את הזמן בכיף. כי מערכת יחסים בוגרת ורצינית רחוקה מלהיות FUN נטו,ויש התמודדויות חלקן ידועות מראש וחלקן לא. אז אם את מחפשת כרגע מישהו לפאן, זה יכול להיות מכל מיני סיבות (ואם היית מציינת את הסיבה שלך, היה יותר קל לייעץ לך מה לעשות) זה יכול להיות בגלל שאת תמימה או אגואיסטית או עייפה ונטולת אנרגיות מקשר קודם או מסיבה אחרת , שבה פשוט אין לך כוח ואנרגיות ואת רוצה עכשיו באמת רק FUN. אגב, מותר לך.... לפעמים אנחנו נכנסים למקומות מסויימים ומגלים שלמרות שבזמן אחר אולי היינו רוצים/חושבים אחרת, אין לנו כוחות ורצונות ואנרגיות להתמודד איתם. אז אם את מרגישה שכרגע אין לך את הכוחות האלו, וזה גובה ממך יותר מידי, ותרי. אבל קחי בחשבון, שיתכן שאת עושה טעות גדולה. ייתכן שלא, אבל ייתכן שכן. בקיצור, תעשי מה שמרגיש לך הכי טוב.

FUN לחיים../images/Emo12.gifזוגיות היא לא לונה פארק

ואם המצב היה הפוך"??? היית מצפה מבן זוגך להחליף אותך במודל משופר יותר FUN???? אני מאמינה שהיית מצפה לתמיכה, בעיקר מוראלית כפי שכתבת, הכל יותר סביל כשיש מי שתומך ומעודד. את יכולה לעזור לו בשליחת קורות חיים, להקשיב לו, ללטף, אבל ממש לא לנפנף כי הוא כבר לא FUN. אם את מעלה את השאלה הזו את כנראה לו מוכנה נפשית להשקיע בקשר זוגי, כי זוגיות היא השקעה, היא טיפוח, היא תקשורת , ולא רק joy ו- happynes. * קארמה בעד השקעה בזוגיות *

יו את מי אני רואה פה???../images/Emo2.gif

מה נשמע מותק???????????????????????????? * קארמה בפגישה מרגשת *

../images/Emo2.gif

רק שלא תתעלפי

מה הציפיות שלי?

אני מחפשת זוגיות או fun? אם fun אז די ברור מה צריך לעשות אם זוגיות, אז גם די ברור מה צריך לעשות. אני אישית, בשני המקרים, הייתי נשארת ונותנת כל מה שיבקש, וכל מה שאוכל לתת. יש משהו חוצה גבולות, שהוא חשוב יותר, וזה להיות בן אדם, לא משנה מה. בטח ובטח אם אני מחפשת קשר אמיתי וזוגיות. אני גם לא הייתי צריכה שבועיים בשביל להגיע למקום הזה. יתכן ואם כל מה שחיפשתי זה fun הייתי נשארת למתוך בו, כחברה/ידידה ולא כבת זוג (תלוי מה היתה הגדרת הקשר ביננו - החוזה). בכל מקרה לא נעלמים... בשום פנים ואופן. היום הוא, מחר זו אני

רחלי228

New member
הבחירה שלי

לתת אוזן קשבת , להיות עבור, גם במרחק (אנחנו גרים בערים שונות). פעם בשבוע, כאשר בני עם אביו, אני אגיע אליו. עד שהדברים יסתדרו. בינתיים, לקחתי ממנו את קורות החיים שלו ואני בודקת קשרים עיסקיים שלי על מנת שנוכל לקדם את נושא העבודה. ולתת לקשר להבנות....

garcia

New member
כמה כבר תמיכה נפשית צריך לתת?

אז מצמצמים את עניין הבילויים באופן זמני. תכל'ס יש לו יותר זמן להיות איתך ביחד ובמקביל לצאת לחפש עבודה. שניכם נראה לי לוקחים יותר מדי קשה את העניין.

MaYcHuK

New member
יאפ צודק ../images/Emo45.gif

אני חושבת שהיא לוקחת את הסיפור קשה מדי הוא ... זה טבעי פוטר מעבודתו צריך כמה ימים לאיפוס

ד נ י ת3

New member
רחלי...

ת'אמת... זה נראה לי נורא אכזרי לבעוט בו בגלל שפוטר מעבודתו. את יודעת מה.. אפילו קצת כמו ניצול. זה כאילו שאת אומרת: "תשמע.. היה לי סבבה איתך, ועדיין סבבה לי, אבל מה - אתה עושה לי חור בראש עם הצרות שלך". לא יודעת, אפילו בשבילי זה מרגיש אכזרי לאללה.

הייתי תומכת בו../images/Emo24.gif

אבל!!!צריך גם "להזהר" בקטעים האלה, ואני מתכוונת לכמה זמן שלוקח לו אח"כ למצוא עבודה חדשה ולכמה הוא מוכן לסבול להיות בלי עבודה. ואני אסביר את עצמי: חברה שלי יצאה עם בחורשכשהם התחילו לצאת לא הייתה לו עבודה. הוא כל הזמן חיפש וחיפש אך לא מצא. ככה נגרר הקשר שנה בערך עד שהיא נשברה ועזבה אותו (כמובן שהיו עוד issues אבל זה היה משהו מרכזי שמראה על דפוס באופי). לכן, אם מדובר בקשר באמת חדש של שבועיים, והבנאדם פוטר אז הייתי ב-100% תומכת בו, אבל אם הייתי רואה שהוא לא עושה סימנים של אחד שרוצה למצוא עבודה חדשה בכל הכוח אז לא הייתי נשארת איתו והייתי חותכת כמה שיותר מהר כדי שאח"כ יהיה פחות קשה

ולא לשכוח

שיש גם אפשרות לחתום אבטלה, לקבל הבטחת הכנסה מביטוח לאומי- אף אחד לא נשאר עם התחתונים למטה ואין צורך ברחמים .

כן וסליחה

הדברים שלי אמורים להיות משורשרים לשירשור עצמו אבל היה לי יותר קל להשתרשר אלייך
סליחה על הבילבול.

למעלה