שאלה לבנות הפורום

GalaxyVoice

New member
שאלה לבנות הפורום

וכל אחת אחרת שתתיקל בשרשור הזה.
כאשר אתן נמשכות\מתעניינות בבחור כלשהו אתן מראות את זה לו בצורה כלשהי?
ואם כן, באילו דרכים?
 

sanaya7

New member
אני מתעניינת בו

שואלת שאלות עליו, ומקשיבה ולא מדברת על עצמי.
 
אני לא דוגמה

כי זה כמעט לא קורה לי, אבל במקרים שכן:

* בעולם האמיתי: אם הוא תפוס - מתרחקת ממנו.
אם הוא פנוי - מחפשת הזדמנויות להיות בקרבתו, מפתחת איתו שיחה, מחייכת אליו, מנסה להכניס כמה אמירות יותר אישיות או משעשעות מהרגיל. אם העניין הדדי אז גם הוא מגיב באופן דומה, ואז זה מתפתח באופן טבעי.

* בפורומים או אתרי היכרויות: שולחת מסר אישי, מפרטת מה בו מוצא חן בעיניי ו/או מתאים לי. מתייחסת לדברים שהוא כתב. מספרת עוד כמה מילים על עצמי. אח"כ ממשיכים לאימייל/צ'אט/טלפון/פגישה, בקצב שמתאים לשנינו (אם בכלל, כמובן).
 

Grey Wind

New member
זה עובד?

אנשים נותנים אחד לשני "מבט קצר" 24/7
אם גברים הבינו רמז כזה אצלך כנראה יש לך מבט מיוחד
 

C l u e

New member
"היי, אתה חמוד, בא לך שנעשה עם זה משהו?"

לא אוהבת משחקים.
 

iba90

New member
חשבתי על מפגש פורום...

אבל אני יודע שאנשים לא יהיו אמיצים מידי בשביל להחשף...(אל תתנו להודעה הזאת לסטות מהנושא של ההודעה המקורית...אם בא לכם מפגש צ'לחו לי מסר או משהו...)
 
באמת?

אני אהיה ממש מופתע אם מישהי שפונה לבחורים בגישה כזאת היא נטולת ניסיון זוגי/מיני.. זה נדיר שבנות מתחילות עם בנים בצורה מפורשת ועוד יותר נדיר שהן כל כך ישירות (ואני אף פעם לא ראיתי מישהי פונה ככה למישהו בלימודים למשל... אולי משהו בסגנון בפאב).

או שאת פשוט רושמת שזאת הגישה שלך, אבל את פשוט לא מיישמת אותה במציאות (כי נניח "אף אחד לא מעניין אותי, ולכן אני לא מתחילה עם אף אחד".. שקרים קטנים כאלה שאחד החברים שלי סיפר לעצמו בתקופה שהוא היה לבד)
 

C l u e

New member
עשיתי את זה לא מעט פעמים

נכון שלא כל יום קורה שמישהו מוצא חן בעיני, אבל כשקורה אני לגמרי אומרת, במיוחד אם זה מישהו שאין לי איתו היכרות מוקדמת. עם חברים מהלימודים/עבודה אני לא מתנהגת ככה כדי לא לדפוק את הדינאמיקה הקבוצתית, וגם כי הם באמת לא מוצאים חן בעיני בקטע כזה.
ו.... אני לא נטולת ניסיון זוגי/מיני.
 
אם ככה אז התשובה שלך יותר מובנת

למרות שנראה לי שצריך לשים סוג של כוכבית מעל כותבים (כולל אני, מודה) שכותבים בפורום הזה ויש להם ניסיון.

אני חושב שפותח השרשור התכוון לאיך בנות מראות את העניין שלהן בסביבה יומיומית כמו לימודים/עבודה ולא בסיטואציות של הכרויות כמו בפאב.. מה שכן, אם את עושה את זה כשאת מוצאת מישהו שמוצא חן בעיניך זה יפה ומבורך בעיני והלוואי שזה היה המצב הרווח אצל כולן אז יישר כוח.

[הנימה המעט מופתעת/סרקסטית שלי הייתה בהנחה שאת חסרת ניסיון לחלוטין, ואז גישה כזאת די עומדת בסתירה לכך]
 

memee2

New member
תלוי.

אם אני מכירה אותו הרבה זמן, אני יגיד לו.
אם אני רק ראיתי אותו ולא מכירה אישית, אז לעולם לא.
 

Elle992

New member
אענה במידה והייתי נמשכת

אז במידה והייתי כמה שנים אחורה כיום במצב שאני כן נמשכת.

אני אגרום לצד השני שיזום ויבוא לנהל עימי דו שיח כלשהו ומאותו רגע כנראה שאני אקח את המושכות לאן שמרגיש לי נכון, בעיקרון אם הצד השני יוזם אין לי בעיה ליזום דברים אחרים אחרי...יש לי בעיה לבוא בעצמי וליזום מצב כזה כלומר של שיחה, כי הרי בשביל לומר לו מה אני חושבת/רוצה מימנו חייב להווצר דו שיח כלשהו, נכון? אז זהו.
 
אנחנו עברנו גן ילדים אני מקווה?!

אומרים בצורה מפורשת "אני נמשכת עליך מאמי"
כל כך קשה?!
זו לפחות אני.
 
למעלה