שאלה לבנות הפורום

Nurikabe

New member
גם אני לא נמשכת לאנשים שאני לא מכירה.

תחת גשר

New member
אם הייתי יודעת איך להתחיל..

כנראה שהפורום הזה לא היה ברשימת ה"מועדפים" שלי

כי זו הבעיה העקרית שלי .. להתחיל/ לגלות התעניינות/ לתת לצד השני OK
כי כל מי שמתחיל איתי הוא אף פעם לא הטייפ שלי ואני לא יודעת ליזום את מי שמעניין אותי

אני פעילה ומפעילה בשיחות אבל .. לא יודעת לעשות מהלכים של "i want you!'
ידיד שלי תמיד אומר לי : את משדרת "לא מעניין אותי ... הלאה", תפתחי!שדרי פתיחות (פתיחות? האמ.. מה לפתוח את הכפתור בחולצה ולהרים ת'חצאית ו- כאן ועכשיו?)
ברצינות, אני לא מאלו שמתעלמים.. אני משדלת לקבל הערות בונות וגם פתוחות .. אז אני מנסה הכל קליל . בכיף! בטח! צייסר פה צייסר שם, חה חה חה .. וכאן זה נגמר. לא הולך לי ועם השאר אני לא הולכת..

דרושה סדנא ל"איך מתחילים עם גבר": "תגיד... אתה בא לפה הרבה?" (עובד?)

GalaxyVoice

New member
איך להתחיל עם גבר

זה דיי פשוט כל מה שאתה צריכה לעשות זה לבוא אליו , לתפוס לו את המפשעה ואני מאמין שהוא יקלוט את המסר

hehe
אבל יותר ברצינות זה לא באמת כזה מסובך. רק להראות רמז להתעניינות שגבר יוכל להבין (תקחי לתשומת ליבך שרובנו דיי מפגרים בקטע הזה).

תחת גשר

New member
אני לא בורה גמורה

אני מגלה התעניינות ב"מה'נשמע?"(או כל משפט אחר עם שאלה) בליווי ליטוף על השכם, חיוך פה חיוך שם, המשך שיחה זורמת שאומרת: "היא ממש מתעניינת בך! בנאדם" וכו'
זה עובד על כל מי שבסביבה מלבד זה שאני מכוונת לעברו.
כנראה שהוא לא נכנס לרוב. או שאני לא עושה את זה נכון.

נראה לי שלהבא אני אנסה את הצעתך בטפיחה על המשפעה.. לא מבינה איך לא חשבתי על זה קודם - דיווחים בהמשך!-
"יומני היקר, היום טפחתי לו על המשפעה. הוא לא הבין את הרמז:(" (עוד הצעות?)

הקבUע

New member
אמממ

דווקא אני חושב שלבנות יש יותר "מרחב פעולה" לעומת בנים. במיוחד בהיבט המגע הפיזי, שהוא מאוד חשוב ביצירת משיכה (ואני לא מדבר על לאחוז לגבר במפשעה).
לדעתי בחורה שמשלבת מגע פיזי במהלך שיחה זה מאוד משדר כוונות... אפילו סתם ליזום איזה משחק עם הידיים.

"מה נשמע?" היא שאלת התעניינות שיותר מבטאת נימוס מאשר הצהרת כוונות.

הדרך הכי מקורית למשל שמישהי התחילה איתי, הייתה בנסיעה באוטובוס. היא פשוט הוציאה קרם ידיים, מרחה, ושאלה אותי אם אני רוצה. אני היססתי, והיא פשוט יזמה ומרחה על היד שלי בעצמה.
לצערי הרב המשכתי להסס במקום לפתח שיחה\לזרום.

למעלה