שאלה לבנות הפורום?

נוביצקי

New member
שאלה לבנות הפורום?

האם הייתן מוכנות לצאת עם חייל קרבי בידיעה שהוא הולך לסגור בשלושת השנים הקרובות 11-3 או במקרים גרועים יותר 18-3? (השאלה לא מיועדת לבנות שהיו להן חבר לפני הגיוס.)

מיטללל

New member
האמת?

האמת היא.. שאם הייתי עם מישהו לפני שהוא היה מתגייס, והייתי ממש אוהבת אותו, ואז הוא היה צריך לסגור 11-3 או 28-2 זה היה מכאיב לי המון נורא, אבל הייתי ממשיכה להיות איתו. אבל אם הייתי פוגשת באיזו מסיבה בן אדם שהיה לטעמי.. ואז הייתי שומעת שהוא קרבי שיוצא 18-3, זה היה נורא מרתיע אותי. ואם לא הייתי ממש אבל ממש נדלקת עליו זה גם היה הסוף. ועל זה נאמר... פויה

yardenj

New member
מיטל

זה אומר שאין לי סיכוי או שיש לי סיכוי?כי אני עדיין לא ממש חייל,אז יש מצב?

Anna Karenina

New member
אני דווקא הייתי הולכת על זה.

אם הוא היה מושך אותי, והיה לי טוב איתו והכל - אז למה לא? בגלל שהוא קרבי, אני לא אהיה איתו? אז נכון, זה קשה, וזה אפילו מעיק, אבל לפעמים שווה לעשות מאמץ בשביל אנשים שממש אוהבים. ולכן התשובה שלי היא בהחלט כן.

מיטללל

New member
בדיוק

"בשביל אנשים שממש אוהבים" אבל שאת פוגשת מישהו חדש את לא ממש אוהבת אותו... ולכן זה לא שווה לסבול, לרוב אין תנאים כדי לפתח קשר, להכיר אותו, שאפשר לראות בן אדם רק שהוא יוצא 12-2

Anna Karenina

New member
ממממ. סביר להניח.

אבל כמו בכל כלל, יש גם יוצאים מן הכלל. ולכן, אני לא פוסלת, גם אם מדובר במישהו חדש. חוצמזה, תמיד אפשר לתת לזה צ'אנס, ומקסימום מפרקים את החבילה. לא סיפור.

Wild elf

New member
מה את אומרת...

ובאמת היית מחכה לו שיחזור? כשהדבר היחיד שמחבר בניכם הוא הטלפון, וגם הוא לא תמיד? ואז, אם היית פוגשת איזה מש"ק ממטרות במסיבה, היית אומרת לחבר שלך "סליחה, אהובי, אבל אתה רחוק מדי. מה איכפת לי שאתה אוהב אותי? מה איכפת לי שכשאתה מחפש הסברים בתוך הלב למה לעזעזל אתה מסכן את חייך בחור נידך, אני זאת שעולה לך מול העייניים? הוא פה ואתה לא. תחפש לך מישהי אחרת(כן, אני יודעת שזה די קשה, אבל תתאמץ). אני מקווה שנישאר ידידים..."

Anna Karenina

New member
קודם כל -

אומרים "נידח", לא נידך. דבר שני - כן, באמת הייתי מחכה לו שיחזור. ולא ממש מתחשק לי להרחיב. במיוחד לא כשאתה מדבר בנימה כזו מזלזלת. כנראה שקשה לך להבין, שאם באמת אכפת לך ממישהו, אתה כן תחכה. לא אמרתי שזה קל, אבל זה אפשרי.

רגע רגע...

אני פה ניראה לי הכי קטן (18 לפני שבועיים...), אז אני לא יודע מה זה המספרים המוזרים הללו שאתם מציינים... יש למישהו הסבר?...

ilana4ka

New member
אני אישית

תומכת בדיעה של נועה. [שוב!!!
]. אם הבחור באמת מוצא חן בעיני, אני לא רואה שום סיבה שרק בגלל שהוא בקרבי אני לא אהיה איתו. וכן, אני מוכנה לחכות ולהתחשב. אניוויז, קשרים כאלה די נפוצים. זה לא דבר נדיר. והרבה זוגות מתמודדים עם זה. אותי, בכל מקרה, זה לא יכול להרתיע. לא אם הבחור מוצא חן בעיניי.

אושר מ

New member
הממ

11/3: 11 ימים בבסיס שלושה בבית. לא חבוה שתהיה בביתב אמצע שבוע. 18/3 אותו דבר אבל 18 יום בבסיס.

Wild elf

New member
מצטער

אם נפגעת. פשוט זה נושא כואב(כמו גם משחקים באנשים, למי שזוכר), ואני לא יכול להתאפק. זה מעצבן אותי אחו ש***טה. יש לי עוד שנה וחמש עד השיחרור, כל הזמן הזה לא הייתה לי חברה, ואני גם לא רוצה ולא מחפש(נו, אולי סטוץ קטן...). כי אני לא רוצה שהיא תחכה לי. אני לא רוצה שכל מה שאני יכול לתת לה יהיה יומיים בחודש(והיא לא תוכל לבוא לבקר אותי, מי יתן לה להגיע לנצרים?). ואני לא רוצה להיקרע ביומיים האלה בינה לבין החברים(למדתי בפנימייה, אז חברים שלי מפוזרים בכל הארץ). לאנשים שעושים יומיות או חמשו"שים או שבוע-שבוע אין את הבעיות האלה. שגיעות כתיב- אני רוסי, מותר לי

חושלה

New member
מנסיוני

עשיתי את זה יותר משנה וחצי... ועם אהבה ענקית והשליחות שלו וגם אני הייתי בצבא (למרות שלפעמים זה נראה צבא אחר לגמרי) וזה לא רק המרחק... זו גם הדאגה כל הזמן. זה שכשהוא חוזר הוא מת מעייפות. זה שהדברים שהוא עושה הופכים אותו לפחות רגיש (וזו לא ביקורת) אבל זה שווה את זה. כי כשאוהבים אוהבים וזהו. ...רק אל תצפה שהכל יהיה קל. היו לי המון רגעי שבירה והמון בכי ותסכול.

Wild elf

New member
כבוד על בכלל

כאן נמדדת אהבת אמת. אני דווקא אף פעם לא באתי הביתה עייף. ז"א גם כשלא ישנתי ימים והייתי עייף באותו יום, איך שנכנסתי הביתה- הכל התעופף. פתאום יש לי כ"כ הרבה דברים לעשות, אנשים לפגוש! רק תגידי לי, השנה וחצי נגמרו כשהוא השתחרר, או לפני? אם לפני, אז למה?

חושלה

New member
הרבה אחרי...

שנה וחצי זה הזמן שהיינו ביחד והוא היה בצבא. אח"כ היינו עוד חצי שנה ואז זה נגמר.(סה"כ שנתיים+) לא קשור לצבא...

למעלה