שאלה לבנות הפורום?

Wild elf

New member
כבוד על בכלל

כאן נמדדת אהבת אמת. אני דווקא אף פעם לא באתי הביתה עייף. ז"א גם כשלא ישנתי ימים והייתי עייף באותו יום, איך שנכנסתי הביתה- הכל התעופף. פתאום יש לי כ"כ הרבה דברים לעשות, אנשים לפגוש! רק תגידי לי, השנה וחצי נגמרו כשהוא השתחרר, או לפני? אם לפני, אז למה?

CluBeRiT

New member
הייתי מנסה לפחות...

אם זה היה מסתדר אני לא יודעת. אבל לא הייתי פוסלת אדם טוב רק בגלל תנאי השירות שלו

אני חושבת שלא תהיה לי בעיה עם

זה, נכון שאי אפשר לראות אותו מתי שרוצים אבל אפשר להסתדר

Anna Karenina

New member
בהחלט נכון,

ואגב, דווקא הריחוק הזה, שנכפה על בני הזוג בגלל הצבא, יכול דווקא לחזק את הקשר, כי לומדים להעריך את המפגשים הספורים...

Piren

New member
From my experience

Of the matter.. it's mostly "no" It depands on the age of the girl tho ... as it happens.. of my friends that have G/Fs most have G/F younger than they are (we're 20-21 .. the G/Fs range from 16-20 .. yeah. .16 ) The younger crowd is NEVER happy .. my friends spend half the day calming their G/F and trying to explain to them that they can not see them this week ... almost all of them lost their G/F . .the rest are holding on a thread The older crowd.. that serve themselfs seem to understand the matter better ... the ones that got simmiler serving terms (and close saturdays) are the best... they are having the same issues with their B/Fs (the jobnick ones that dont close ) and understand the issue ... but the amount of such girls is really small Although im G/Fless (so closing has no effect on me) .. im happy that the terms of my service are not as they used to be (used to be 12/2 12/2 19/2) and nowdays they are a "bit" better (last time i closed a saturday was on december .. heh.. tho we still dont get to go home during the week) So i can only comment from what ive been observing ..

קרבי?? כן למה לא??

היי יצאתי עם בחור קרבי . שהיכרנו הוא היה עם פז"מ של 8 חודשים בצבא.. הבעייה לא הייתה שהוא קרבי בכלל אלה שלא היינו יוצאים הרבה וכל פעם שהוא היה בא הביתה והיה לנו זמן היינו רק מתנשקים וכאלה (אני לא אפרט..)וככה לא למדנו להכיר אחד את השני כל כך אבל מאוד אהבנו.. ולא, לא נפרדנו בגלל שהוא היה קרבי..

Wild elf

New member
ברור שהבעיה

היא לא הקרביות. פשוט קרביות מתקשרת עם בית. ז"א עם חוסר בית.

לא ולא ולא!

אפילו שזה נשמע ממש אכזרי ונורא! היה לי חבר לפני שהתגיסתי ואני סגרתי 10 4 והיה סיוט, ובסוף אם המון כאב לב נפרדנו אחרי שנתיים וחצי הרבה בגלל המרחק! אחרי זה היה לי חבר מהבסיס, מהמחזור שלי.. כלומר אני הספקתי להשתחרר והוא המשיך לעשות 10 4 גם כן סיוט. צריך לתכנן איך בסופש הזה את רואה אותו הכי הרבה.. והוא צריך גם להספיק גם קצת חברים משפחה.. לא קל.. אם בכל זאת את הולכת על זה, את באמת צריכה להפנים שהוא צריך גם זמן לחברים שלו.. כי החבר הראשון שלי ממש חנק אותי (מאהבה) בקטע הזה דבר שחזר אליו כמו בומרנג בסוף ונפרדנו... בהצלחה בכל מקרה..

אם אני אוהבת אותו.... בטח

אבל המעצבן הוא שבנים לא עושים את זה בבשביל בנות קרביות....

Anna Karenina

New member
למה את מכלילה?

זה ממש לא נכון, שבנים לא עושים אותו דבר. יש לך דוגמא ספציפית? מקרה קיים? כי אני אישית יכולה לומר לך שבנים שיש להם חברה קרבית, כן מחכים לה, עם כל הקושי שבדבר. (בהנחה ושניהם מוכנים לקשר הזה ולכל מה שכרוך בו).

יש לי שתי דוגמאות

שתיים מהחברות שלי הן קרביות וחברים שלהם (לשעבר) פשוט לא יכלו לחכות להן במשך כל הזמן הזה.... ורוב הידידים שלי כששאלתי אותם מה הם היו עושים אם חברה שלהם הייתה מחליטה להיות קרבית אז חלק מהם (כנראה אלה שלא אוהבים מספיק) אמרו שכנראה שהם יבגדו קצת אבל ישארו איתה (חצי נחמה..) וחלק אמרו שהם יפרדו מהן. כמובן שאסור להכליל.... אז בנים... קבלו התנצלות...

אני לא הייתי יוצאת איתך.

לא בגלל סוג השירות הצבאי, אלא בגלל החתימה שלך. נ.ב. - כולם שתו מאמא שלך?.......ותחשוב על זה......

אם את אוהבת אותו לא היית שואלת

אם את אוהבת אותו לא היית שואלת, אם את לא אוהבת אותו : למה לך לצאת איתו

למעלה