שאלה לבנות הפורום

sagi26

New member
שאלה לבנות הפורום

בנות שאלה אלייכן מה דעתכן על הגבר החדש, שמוריד שעורות, צובע שיער, לובש עגילים, מטפח את עצמו, מתלבש בצו האופנה, משקיע בגוף שלו בחדר כושר ובקיצור מה דעתכם על גברים מטרוסקסואלים??? שמתי תמונה שלי לדוגמא , אני רואה בי כגבר עם מודעות גדולה לכושר ולטיפוח ולאסטטיקה, מה מרתיע אתכן שהגבר משקיע בעצמו מה שפעם ציפו מאישה, או שאתן בעד שגבר לא יראה מוזנח כמו שרוב הגברים נראו בעבר, להזכירכם מראה האינססטול או מראה הקיבוצניק עם הסנדלים והמכנס המגוחך.

אישון36

New member
שיהיה שרירי

כל השאר שטויות. אישון. וחוץ מזה....כל דבר מתאים למשהו שונה -

פטרהV

New member
אני לגמרי בעד המטרוסקסואל..

וכך גם כל החברות שלי המגמה היא בהחלט חיובית ומתפתחת עם השנים.. כמובן שזה רק שיקול אחד בגבר...ואני לא אפסול גבר שלא אימץ עדיין את מגמת הגבר החדש..אם יש לו תכונות אחרות שמוצאות חן בעיניי... והמטרוסקסואל הוא לא "כוסית" (מילה מגעילה בפני עצמה) הוא פשוט ההפך מגבר מוזנח .

dudusch

New member
אין מקום להשוואה שעשית

לפי דברייך אפשר להבין שלגבר יש שני מצבים. מטרוסקסואל מוזנח גבר יכול להיות "גבר" מטופח בלי לשוטט שעות בחנויות למצוא את ה"לוק" הכי הכי, או להשקיע שעה בעיצוב הזקן והשיער, למרוט שיער וכל השאר. אני מסכים איתך שהמטרוסקסואל אינו "כוסית", אבל במקום מסויים מיטשטש הקו בין הגבר לאישה (ואני לא מביע דיעה), ממש כמו נשים שלובשות חליפות גבריות כדי להוכיח משהו...

Old Girl

New member
מאיפה זה הגיע?

לא ראיתי עדיין אף אישה שלובשת חליפה של גבר. זה לא מתאים בגזרה, ולרוב הנשים גם במידה. יש נשים שלובשות חליפות מחויטות אבל הן לא "גבריות" אלא נשיות ונתפרו לנשים, וזה לא "כדי להוכיח משהו" אלא כדי לשמור על הכללים המקובלים. בשוק העבודה המערבי, לבוש מחויט הוא מן קוד שמשדר רצינות ומקצועיות, הוא לא "של הגברים" אלא "של בעלי מעמד". לפני כמה ימים ישבתי עם אנשים שהולכים להיות שותפים שלי למיזם. ברור שלבשתי חליפה מחויטת, איך יכולתי לבוא לפגישה כזו? עם מחשוף? עם שמלת ערב? באתי כדי לשכנע להאמין ביכולות המקצועיות שלי, לא כדי שיתאהבו בי או משהו.

פטרהV

New member
הפכים

התכוונתי לשני מצבים בקצה הסקאלה בצד אחד המטרוסקסואל ובצד שני המוזנח. אני בעד המגמה הנוטה לכיוון המטרוסקסואל אני מעדיפה שגבר ישקיע יותר בחיצוניות שלו מאשר פחות.. ממש אין שום טישטוש בין גבר לאישה ..טיפוח גברי הוא טיפוח ג ב ר י ולא הופך אותו לנשי. פיתוח גוף חסון (לא בהגזמה) לבוש יפה (אח כמו האיטלקים), הקפדה על ציפורניים, על שערות שיוצאות מהאוזניים..תספורת יפה..כל אחד בהתאם למה שמתאים לו אז אם גבר מוציא שחורים ומקפיד על עור פנים נקי אז זה הופך אותו לנשי ? נו באמת גם אצל בנות יש טווח מסויים.יש את אלו שמגזימות בהשקעה בטיפוח..ויש כאלו שמזניחות...כל אחד מה שמתאים לו ואני לא מכירה נשים שלובשות חליפות כדי להוכיח משהו. אני מכירה נשים שלובשות חליפות בגלל ששזה יפה, רציני, מתאים, נוח וכדומה אני מרגישה שיש גברים ונשים שיותר נוח להם עם ההפרדה הפרימיטיבית (בעיניי) של המין היפה והמין החזק. ומרגישים מאוימים מהתפוררות של ההבחנה זהו. והם צריכים לבדוק עם עצמם למה.. (אולי לנשים מסויימות היה נוח תמיד להתבסס על היופי ? ואולי לגברים מסויימים תמיד היה נוח להתבסס על הכח ? ועכשיו הם מאבדים את הטאבו..ונדרשים לקצת יותר ? רק מחשבה). אז מהבחינה הזו באמת כבר יש טישטוש..כי אנחנו יודעים כבר שנשים הם לא רק יפות אלא גם חזקות..ואנחנו יודעים שגברים הם לא רק חזקים..אלא גם יפים !! אבל זה שאישה יותר חזקה לא הופך אותה לגברית וזה שגבר יותר יפה לא הופך אותו לנשי. אלא לחתיך, סקסי, אטרקטיבי נעים למגע נעים לעין ובראש טוב עם מודעות בריאה ! זו דעתי לפחות..

סבבה, ואם יש לו

את כל הזמן לטיפוח עצמו: צביעת,גבות ריסים,מריטת שיער,בית שחי,מפסעות,עגילים,שופינג וכו...אני בטוחה שבסופו של דבר יהה לו את הרצון והזמן לקבל כל חודש ולהכנס להריון. יהיה נחמד לדעת שהגבר שלנו מבין כל מה עובר עלינו.

זכוכיות

New member
אין לי בעיה עם זה, ואין לי בעיה עם

ההיפך הגמור. היה לי אקס שגם התאפר. וגם לשי כבר שמתי עיפרון שחור בעיניים בכמה הזדמנויות (אייקון, מותר!
) בכל אופן, היו לי מכאן ומכאן, זה לא מהותי בעיני. אולי חוץ מ"צו האופנה", זה יוצר אצלי איזשהי רתיעה (לפחות התחלתית).

Star_Dust

New member
אני בעד מטרוסקסואל לייט ../images/Emo13.gif

אין לי בעיה מיוחדת עם גברים שמשקיעים בעצמם למרות שעדיין די מצחיק אותי לראות גבר עומד חצי שעה מול הארון ומחפש איזו חולצה ללבוש
לגבי השקעה בגוף בחדר כושר, זה נחמד שגבר משקיע בעצמו בשביל הבריאות, אבל אני ממש לא אוהבת את כל מנפחי השרירים למיניהם. סתם עניין של טעם אישי.

cheshire9

New member
שמענו עליך

את בעד שחיפים בלי גראם של שרירים על הגוף עם כל מיני תילבושות גוף מזעזעות או לחילופין עניבות פסיכיות וחסרות הקשר

Star_Dust

New member
פתאום הזכרת לי ../images/Emo6.gif

שבאותו 'לא דייט' ראשון, הבחור הרשים אותי בחליפת הסופר הירו הפסיכדלי שלו
אחר כך הוא עוד מתלונן על זה שלא אכפת לי איך בני הזוג שלי נראים

ורד 1970

New member
../images/Emo12.gifרציני?

אני מקווה שזה רק בשביל הצחוק,ואתה לא יוצא עם החליפה המדהימה הזאת החוצה

Star_Dust

New member
לא, לא, סיפור אמיתי

זה אכן מה שהוא לבש לדייט הראשון איתי. ואני עדיין איתו. שלושה שבועות אחרי. אנשים, נא להתחיל להעריך אותי!

זכוכיות

New member
אני מבינה אותך לגמרי ../images/Emo13.gif

(גם הבחור שלי נוטה להסתובב בחוץ עם כובעים שונים ומשונים, עניבות שונות ומשונות, ומבט הזוי בעיניים..)

sagi26

New member
שאלה לבנות הפורום

סקס בפגישה הראשונה עשיתן לא עשיתן,, ממה נובעת הרתיע מסקס בפגישה ה1?? לגביי סטוצים: אתן בעד או נגד??? על איזה חלק בגבר אתן מסתכלות וזה מדליק אתכן , נגיד אתן מסתכלות על הישבן ואם יש לו ישבן סקס זה עושה לך את זה וכו גבר שעיר או חלק או באמצע?? תמשיכו לצאת עם גבר שהביצטעים שלו במיטה גרועים??? למה בחורות אומרת שהן לא מאוננות כי הרי ידוע ש90 אחוז כן עושות?? מה מדליק אותכן במיטה, סקס חזק או עדין???

sagi26

New member
שאלה נוספת לבנות הפורום

לבנות הפורום גוף גברי כמו שלי זה בעניכן סקסי או מוגזם או לא נמשכות תענו דוגרי

למעלה