שאלה לבנות הפורום

זכוכיות

New member
יו לא נמאס לך לחפור?

ולשאלתך, לא. גם הצורך האובססיבי בחיזוקים פתטי משהו בעיני.

sagi26

New member
תגובה

אין לי בעייה שבחורה תגיד שאני שרירי מדיי או שהיא מעדיפה שחיפים לא זקוק לחיזוקים פשוט שטלתי שאלה על טעם נשי הרהה גברים מתאמנים היום בחדר כושר זה הכל לא זקוק לחיזוקים אני אישית מאוד מרצוה מהגוף שלי

BABELICIOUS

New member
בול../images/Emo93.gif

אדם שבאמת בטוח בעצמו לא כל הזמן אומר "תראו אותי. תראו אותי. תראו אותי מפה ותראו אותי משם ותראו אותי מנפח שרירים. תגידו לי שאני סקסי ושאתן רוצות לזיין אותי פליייז, בבקשה בבקשה מכן. תגידו שאתן רוצותותי." אם באמת לא היית זקוק לחיזוקים לא היית מנסה להשוויץ כאן כל הזמן. זה סימן מובהק של חוסר ביטחון עצמי. ואתה עושה את זה כבר איזה 3 שנים לפחות ותמיד מגיע ללא מוצא, אז אתה לא חושב שהגיע הזמן לשנות טקטיקה?

../images/Emo45.gif אני גם בדעה ששרירים לא מספיקים

לנו הם צריכים לבוא בנוסף ל תוכן , עולם פנימי , איטלגנציה ההתעסקות הזו גם בעיני נראית כפייתית ואובססיבית שחרר .. ..

ufffnick

New member
dd, זכוכיות...

צעשו חיפוש קצרצר על שם הבחור כאן באתר ותגלו שיש מחזוריות קלה בשאלות שלו, ב"חפירות" שלו, ובתגובות של הרבה אנשים אל ההתנהגות הזו. עזבו, המנהלת כבר תטפל בהצפה של הפורום בפוסטים שחוזרים על עצמם. אני אומר לשרשר אותו לפוסטים מלפני חצי שנה.

Barvazoom

New member
אני חוטאת בקריאה סמויה..../images/Emo9.gif

מדי פעם אני צצה לי בכתיבה בפורום אבל אני אתכם לאורך כל הדרך.
מה שלומך? איך נגמר הסיפור עם האופנוע? והלימודים?

ufffnick

New member
אז את מהצופות מהצד....

שלומי שפיר, האופנוע נעדר, וכנראה אפשר למצוא חלקים שלו מפוזרים במוסכים בארץ. הלימודים, בדימדומיהם. רק שיגמר כבר...

moi24

New member
מקדישה לך שיר

"חושב על דנה טלי ושרון חושב על רוני מאיה ולירון ולא אכפת לי גם מאיך שהן ניראות כי מה שבא לי לעשות זה רק בנות. חושב על דנה טלי ושרון חושב על רוני מאיה ולירון ולא אכפת לי שזה לא אמיתי... כי בדימיון שלי כולן רוצות אותי" שיהיה לך לבריאות
(סתם שמעתי את זה עכשיו ברדיו ונקרעתי... פעם ראשונה שהקשבתי למילים)

moi24

New member
../images/Emo6.gif

ומי אמר שהאומנות הישראלית מדרדרת...

למעלה