שאלה לבנות .... הייתן שוכבות איתי ? אפילו היפוטתית
M mri10 New member 6/10/14 #2 אני אנסה את מזלי אתה בטוח שהשאלה רק לבנות??אולי בכל זאת?תרצה שאבנה לך ארון כדי שתוכל לצאת ממנו?? אהה ואני בכלל שואל בשביל חבר שלי.
אני אנסה את מזלי אתה בטוח שהשאלה רק לבנות??אולי בכל זאת?תרצה שאבנה לך ארון כדי שתוכל לצאת ממנו?? אהה ואני בכלל שואל בשביל חבר שלי.
ס סוקרטס פה New member 6/10/14 #3 אני לא אגיד שזה לא מחמיא לי אבל עדין דעת הקהל הנשי קוסמים לי יותר   אבל אתה יכול לבנות לי שרפרף בינתיים זה יהיה מגניב
אני לא אגיד שזה לא מחמיא לי אבל עדין דעת הקהל הנשי קוסמים לי יותר   אבל אתה יכול לבנות לי שרפרף בינתיים זה יהיה מגניב
ד דידי 9 New member 7/10/14 #13 חוץ מזה שכל הבנות שראו אותך מכאן- מאוד החמיאו לך-לפחות בחיצוניות.. אז התגובות פה-באמת שוליות.......
ד דידי 9 New member 7/10/14 #24 ביקשתי שתפרגן על השיר-אמרת "רק בלייב". מרחק שני מסרים או משהו כתבת שם אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז- תקרא עכשיו ת'תשובה שלי שוב שם, בטוח תבין. אם לא תבין-אז מרחק יריקה מהשמש...חכה לי שם .....
ביקשתי שתפרגן על השיר-אמרת "רק בלייב". מרחק שני מסרים או משהו כתבת שם אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז- תקרא עכשיו ת'תשובה שלי שוב שם, בטוח תבין. אם לא תבין-אז מרחק יריקה מהשמש...חכה לי שם .....
ס סוקרטס פה New member 7/10/14 #27 את סתם פחדנית הרי את בתוכך את מתה לנשנש אותי טבל אין בך תא אחד שיש לו אומץ להתמודד עם גבר אמיתי כמוני
את סתם פחדנית הרי את בתוכך את מתה לנשנש אותי טבל אין בך תא אחד שיש לו אומץ להתמודד עם גבר אמיתי כמוני
ד דידי 9 New member 7/10/14 #29 תגיד...... חחחחחח אתה חושב שאם תנופפ ב- "יש לךא ומץ אין לך אומץ-זה יזיז לי? אתה טועה.....כפרה! דבר שני-כנראה יש לך זיכרון סלקטיבי........הפחדן האמיתי מבין שנינו-זה אתה! אתה אתה אתה אתה אתה-אתה!
תגיד...... חחחחחח אתה חושב שאם תנופפ ב- "יש לךא ומץ אין לך אומץ-זה יזיז לי? אתה טועה.....כפרה! דבר שני-כנראה יש לך זיכרון סלקטיבי........הפחדן האמיתי מבין שנינו-זה אתה! אתה אתה אתה אתה אתה-אתה!
ס סוקרטס פה New member 7/10/14 #32 מה שעוזר לך לישון בלילה נסיכה   חבל שבמקום תירוצים את לא לוקחת את עצמך בידיים ועושה עם עצמך משהו חיובי
מה שעוזר לך לישון בלילה נסיכה   חבל שבמקום תירוצים את לא לוקחת את עצמך בידיים ועושה עם עצמך משהו חיובי
ד דידי 9 New member 7/10/14 #42 אני שמחה בשבילך אבל במקרה הזה-ישלך זיכרון ותחושות מאד סלקטיביים. כאילו אני בכלל לא הייתי שם......רק אתה. לא חשוב סוק, דיברנו על זה פעם.
אני שמחה בשבילך אבל במקרה הזה-ישלך זיכרון ותחושות מאד סלקטיביים. כאילו אני בכלל לא הייתי שם......רק אתה. לא חשוב סוק, דיברנו על זה פעם.