חחחח איזה צנוע אתה! הנה עכשיו יש לך גם את זה.....
ס סוקרטס פה New member 7/10/14 #56 להגיד ככה סתם זה לא נחשב את צריכה לראות את הפנים מלאות ההוקרה כשהן אומרות לי את כל המילים הטובות האלו ועוד איזה מחמאות מרגשות בלי עין הרע   אם תתני לי משהו מהלב אני ארגיש
להגיד ככה סתם זה לא נחשב את צריכה לראות את הפנים מלאות ההוקרה כשהן אומרות לי את כל המילים הטובות האלו ועוד איזה מחמאות מרגשות בלי עין הרע   אם תתני לי משהו מהלב אני ארגיש
ס סוקרטס פה New member 7/10/14 #40 תמיד רציתי לעסוק בגמילות חסדים וזה גם נורא כיף לשדרג תבנאדם אני מקבל מלא פירגון
ס סוקרטס פה New member 7/10/14 #10 ממש לחוץ לך אני מבין כנסי למקלחת, למה אני אוהב את הסטירות שלי נקיות
E ExLibris499 New member 10/10/14 #85 מתוקי, הישועה, לא נועדה לבוא ממני....... ואם למרות התמונות נשארת לבד, כדאי שתעשה חושבים.
ד דידי 9 New member 10/10/14 #86 סוק אל תתיחס...יש כאן אנשים שמחליפים ניקים והם שמרו לעצמם כאלה ניקים כי אין להם אומץ לכתוב בניק שלהם/ן. יש לפחות 2 בנות מהפורום ההוא שכותבות בעוד 1000 ניקים. *בוודאות* אז פשוט אל תתיחס..... אתה נראה סבבה ויש לך עיניים מלאות באנרגיה של חיים! אש.....
סוק אל תתיחס...יש כאן אנשים שמחליפים ניקים והם שמרו לעצמם כאלה ניקים כי אין להם אומץ לכתוב בניק שלהם/ן. יש לפחות 2 בנות מהפורום ההוא שכותבות בעוד 1000 ניקים. *בוודאות* אז פשוט אל תתיחס..... אתה נראה סבבה ויש לך עיניים מלאות באנרגיה של חיים! אש.....
ד דידי 9 New member 10/10/14 #91 זה גם יכול להיות גבר סוק.......קנאי. חחחח יש הרבה גברים שכותבים פה בניק נשי עם איזה כרטיס מפוברק..... עלוב ועצוב.. אל תיתן לכאלה דברים לגעת בך.... זו אומללות.
זה גם יכול להיות גבר סוק.......קנאי. חחחח יש הרבה גברים שכותבים פה בניק נשי עם איזה כרטיס מפוברק..... עלוב ועצוב.. אל תיתן לכאלה דברים לגעת בך.... זו אומללות.