שאלה לבנות

קליתאה

New member
שאלה לבנות

האם מישהי הרגישה, שלקראת בואו של המחזור המהולל, ישנה החמרה בתסמינים של המחלה?

סיאמית

New member
חיובי פראי ../images/Emo5.gif

ובמחזור עצמו, אני הופכת למיפלצת מהגיהנום. גם עצבנית (אבל זה לא קשור לט.נ) וגם שורצת סימפטומים. נורא! זה עובר אחרי יומיים שלושה...
וברוכה הבאה! מה שלומך?

אורית...2

New member
חכי אחרי הלידה...... ../images/Emo57.gif ../images/Emo39.gif

סיאמית...אחרי הלידה זה מסתדר...!!! לא מבינה בזה אבל זה קשור להורמונים של האשה אחרי לידה... הרבה דברים משתנים, לא גילו לך את זה ???
לילה טוב !!!

סיאמית

New member
אאוץ´!!! היית חייבת להגיד "לידה?!!?

אני מתכוונת ללדת בקיסרי
יש לי את התחושה שהתעלות שלי (כן.. אני יודעת שיש לי רק אחת, אבל אני מעדיפה להתיחס אליה ברבים אם לא איכפת לכם) לא יעמדו בעומס!!! אאוץ!, כבר אמרתי?

אורית...2

New member
../images/Emo108.gif סיאמית יקרה... ../images/Emo107.gif

כן אמרתי את המילה לידה!!! ובלי "אאוץ´.."אחרי שהבת שלי ילדה את התאומות כשהאוזן שלי צמודה לחדר לידה...שמעתי רק צחוקים !ודיבורים !(כשהמילדת אמרה "הנה הראש," הבת שלי שאלה "איזה צבע השיער ??????") הדבר היחיד שלא שמעתי זה "צעקות" בחיי !!! היום יש "אפידורל..."שמעת על זה??? בזמני זה לא היה ...(כולם באו אלי יום אחרי הלידה לראות מי זאת שצרחה ככה בלילה...) זהו אז האפידורל הזה ,אם יהיה מותר לך לקחת אותו...(אני בטוחה שתבררי !!!) אז בשביל מה לחתוך ??? ואחר כך כאבים של ניתוח קיסרי ?! זה אאוץ´!!! אבל ברצינות סיאמית ! ביררת איך הכי טוב ללדת ???יש "פטנטים" מיוחדים למחלה שלנו ??? מה הניאורולוג ממליץ ??? מה הגיניקולוג ממליץ???זה מה שחשוב.!!!תקשיבי להם ! (ובאמת בלידה רגילה עם אפידורל כשהבעל לידך... ואת יודעת שאפשר ללדת גם בג´קוזי? בחיי, בחדר שהבת שלי ילדה היתה אמבטיה ענקית עם ג´קוזי...למי שרוצה ללדת בתוכה. טוב יש לנו עוד זמן לדבר על זה... !!! עכשיו לעבודה !!!

Navva

New member
לידה רגילה או קיסרי

אז ככה. בשבוע שעבר הייתי בבקורת "שיגרתית" (פעם ב 3 חודשים), כאשר על הפרק הנחיות של הנירולוגים לגינקולוגיםם לגבי הלידה. אני כבר בשבוע 30 (יותר קרוב מאשר רחוק). בשורה תחתונה, לפחות במקרה שלי, ההמלצה לנהל את הלידה לפי שיקולים גינקולוגיים. ואין מניעה לקבלת אפידורל. ההחלטה לגבי ניתוח קיסרי ע"פ שיקולים גינקולוגים רגילים. לאחר בקשה של רופא המשפחה (שמאשר לי את טופסי ה17 לביקורות), השבוע גם נפגשתי עם הנירולוג בקופה, והוא עובד במרכז טרשת בבי"ח שכן, וגם הוא תמך בהמלצה הזו. רק שהוא היה "קצת היסטרי" ורצה שאני עבור למעקב הריון בסיכון גבוה. הסיבה להמלצה של שניהם, היא כי לא ברור מה גורם לstress גבוה יותר לידה רגילה או ניתוח קיסרי (שגם לו הסיכונים משלו). כמו כן יצאתי מהפגישה בבי"ח מצויידת במספר הנייד החדש של הרופא, שאם במידה ואיזה שהוא מרדים "יפחד" לתת לי אפידורל בגלל הטרשת, לא להתבייש ולהתקשר בכל שעה שהיא.

RomiVais

New member
נאווה - שמחה בשבילך!! ../images/Emo13.gif

נראה שהכל מתקדם כשורה!!! בהצלחה מעכשיו, ואני מקווה שתמשיכי לעדכן אותנו. לתינוק/ת שלך יהיו המון דודים ודודות
לילה טוב והמון נשיקות וחיבוקים, רומי

Navva

New member
רומי תודה על התעניינות ושאלה ../images/Emo35.gif

שאלה לי, רומי האם אמא שלך אובחנה לפני או אחרי הלידות, וכיצד היא עברה את התקופה הזו? אני מקווה שהשאלה לא אישית מידי. תודה מראש נאוה

RomiVais

New member
נאוה יקרה... ../images/Emo13.gif

שאלה אישית מדי? הגזמת יקירתי, את יכולה לשאול כל מה שרק תרצי - ואני תמיד אשתדל לענות בצורה הטובה ביותר שאפשר!!
אמא שלי אובחנה "רק" בגיל 50. כך שזה היה רחוק מתקופת הלידות. צר לי שדווקא בזה אני לא יכולה לעזור, אבל מה שכן, תכתבי שאלה, כנושא חדש לנשות הפורום. אני בטוחה שישמחו לענות לך ולהיות לך לעזר!! אני לא בטוחה לגבי כמה נשים כאן חולות הרבה שנים, ועברו לידות, אבל אם יש - אין בליבי ספק שיענו לך, כאן בפורום, או באופן פרטי. אני מקווה שעזרתי טיפטיפונת ובאמת, תכתבי את שאלתך!! שיהיה לך ערב נפלא ביותר המון חיבוקים, רומי

סיאמית

New member
אבל התעלות!!!!!!

סתאאאאאאאם... אני משוכנעת שלא תהיה לך שום בעיה, כי לא אמורה להיות (טפוווווווווווווווווו כפול אלף) זו אני שבחרדה מהסיפור הזה, אז מה אני משליכה את זה עליך!?!?! אני חושבת שאבחר בקיסרי כי אני פשוט בתחושה שהטראומה הזו תעבור ביתר קלות אצלי. אני מקווה שלא יעשו לי יותר מדי בעיות עם זה. בכל מקרה... מוקדם מדי עבורי להחליט, לא? אני עדיין לא בהריון בכלל
אני חושבת. מחר אני אדע על בטוח... נשיקות!

סיאמית

New member
הכוונה...

לתעלה "ההיא" זאת שתינוקות עוברים דרכה
בדרך החוצה (ד"א מאותה תעלה הם גם מגיעים לשם
)... אז החלטתי לא לערב את האזור הזה בלידה וללכת על קיסרי.

RomiVais

New member
סיאמית - מחר בדיקה??? ../images/Emo13.gif

אם כן - שיהיה בהצלחה - אני מחזיקה אצבעות!!! המון
ו -
(הדודה לעתיד) רומי

סיאמית

New member
עניין ה"דודה" יחכה קצת כנראה ../images/Emo13.gif

לא נורא... גם לא חשבתי ש-. ועכשיו אני יודעת בבירור ש...לא. הנסיונות האמיתיים ממילא יתחילו רק החודש!

קליתאה

New member
היי סיאמית

היי, לפי הכינוי שלך, אני מבינה שאת חובבת חתולים אני אמא לחתולה פרסית מדהימה - סלסה שמה בישראל לצערי היום אני מרגישה די רע, מקווה לעבור את ההתקף הזה בלי שאריות...

סיאמית

New member
קליתאה...

השם הזה עושה לי אסוציאציה של זר פרחים ליד שימלת כלה... אל תשאלי אותי למה. אני גם לא יודעת איפה הכלה, אני רואה רק ת´שימלה! האמת? אני מעדיפה כלבים!!! יש חתולה אחת או שתיים שאני אוהבת... ובסך הכל אני מחבקת ומנשקת כל חיה שתיתן לי לגעת בה, אבל כלבים - הכי! צר לי לשמוע שאת מרגישה לא מי יודע מה היום... התקף, מה? אני מחזיקה לך אצבעות שלא תשאר לך שום שארית!!! הלאה השאריות!!! הלאה מפה!!! (זה לחש שכזה
). תשני טוב, תאכלי נכון ותנסי להיות במקומות שגורמים לך אושר ושלווה. ואל תשאלי אותי איך עושים את זה! נשיקות!

אורית...2

New member
קליתאה...אחרי שתעשי ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

אחרי שתעשי את כל מה שסיאמית יעצה לך !!! ( כל אחד והלחשים שלו...אני את שלי מטביעה בים, או מכניסה לשקית ושורפת אותה
) קחי ספר טוב, אבל משהוא מצחיק !!! לא כזה שבוכים בגללו (לי יש אחד כזה ליד המיטה...לכל צרה שלא תבוא...)
תיכנסי איתו למיטה ותשכחי מ..ה...כל !!! שיהיה לך לילה טוב, חלומות נעימים...ומחר בבוקר תקומי בריאה !!!אמן !!!

למעלה