שאלה לבנות

סיאמית

New member
ספר מצחיק ../images/Emo6.gif

נכון שיש סרט "יומנה של בריג´יט ג´ונס"? אז יש גם ספר כזה... שונה מעט מהסרט - אבל מצחיק! מומלץ...

אורית...2

New member
אני יותר אוהבת ../images/Emo63.gif

את יאיר גרבוז ב"אני פולני..." יש בטח עוד רק שזה היחיד שקפץ לי עכשיו..(הוא ליד המיטה שלי) הבעיה שאני לא יכולה לקרוא אותו במיטה , כשבעלי ישן... הצחוק שלי מפריע לו לישון...!!!

??‡???

New member
¢תמיד פולני¢¿¿

גדול¡ יש לי אפילו קשר הדוק לספר הזה®®® אבל אני לא יכולה לגלות ÷© בכל מקרה מכירה ואוהבת מאוד

אורית...2

New member
למה את לא יכולה לגלות ???

גם לי יש קשר הדוק לספר...נה,נה, נה, נה,נה !!! יאיר גרבוז היה המורה שלי....(במדרשה לאומנות...כן גם שם למדתי...) והמון מהסיפורים אני מכירה תוך כדי השיעורים... יאיר היה משלב הסברים על "קומפוזיות" יחד עם "הסיפורים" שלו, אנחנו היינו על הרצפה בסוף כל שיעור שלו.......... את השיעורים שלו אני בחיים לא אשכח !!!חוויות !!!.... את יכולה לגלות לי ???מה הקשר שלך ???!!!(אפילו באי מייל אם זה כזה סוד...)אני כבר סקרנית. חבל שהוא לא כותב עוד ספרים בסגנון הזה, נכון ???
אה...היינו די הרבה בהריון בכיתה...(גם על זה היתה לו תיאוריה...) וגם עם תינוקות וכשמישהיא אחרה לשיעור הוא היה אומר "בוקר טוב!"...."גמרת להניק ..."

RomiVais

New member
גם אני טיפה סקרנית ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

אבל סיאמית - את לא חייבת!!!

סיאמית

New member
אל תבהלי! זה מהאימייל שלי בבית

(של נטויז´ן) כשהנושא: "אבל זה סוד!!!!!"
אז זה לא וירוס - תפתחי.

ODED99AA

New member
ולי לא מגיע מייל?

נעלבתי סיאמית אחרי כל המיילים שלא שלחתי לך ולכולם ככה את מחזירה לי? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
| מדורה |

סיאמית

New member
מתי שלחת לי מייל חצוף אחד?! ../images/Emo84.gif

ואל תשאל אותי בשביל מה הביצה עין!!! אתה בכלל לא מתיחס אלי
בכל מקרה, זה ממש לא סוד מעניין... תאמין לי
לא מסוג הסודות שבנים מתרשמים מהם. קבל
בכל מקרה...

קליתאה

New member
קליתאה - פירוש השם

קליתאה זהו חוף מצוייר ברודוס בכל פעם שאני רוצה להירגע - אני נזכרת במקום המשגע הזה...

ODED99AA

New member
אצלי זה דווקא

אמבטיית קצף שמרגיע אותי טוב כל אחד והדרך שלו :) שיהיה לך יום טוב

למעלה