שאלה לבנים (וגם לבנות..נראה לי
)

B a Z u K a

New member
שאלה לבנים (וגם לבנות..נראה לי../images/Emo3.gif)

מה אתם חושבים על עגיל בפופיק (מבנה גוף גבוה ורזה, רזה מאוד אבל לא מהסוג הזה שנראים כמו שלד) תודה=)

Cobe Anan

New member
השאלה היא..

מה את חושבת על עגיל בפופיק? את רוצה את זה? נראה לך שזה יתאים לך, או שזה נראה לך פשוט אופנתי? את מוכנה לסבול את הכאבים של האינפקציות בשביל זה? לפני 6 שנים רציתי לעשות עגיל בפטמה. ממש רציתי. אז עשיתי. שתביני, אז זה היה מאד חריג, אבל אני פשוט רציתי. כל כך רציתי, שאחרי שהעגיל נפל לי בצבא והחור נסתם, הלכתי ועשיתי עגיל חדש. מצד שני, לא הייתי עושה את זה בשביל להיות אחד מהחבר`ה. בשביל זה, אני מקסימום מוכן לסרק את השיער שלי לכיוון השני... עגיל בפופיק בשבילך- זה הולך להיות חלק ממך, חלק בלתי נפרד, או שזה עוד אקססורי שאת מתכוונת להיפטר ממנו רגע לפני שהוא יוצא מהאופנה? אני אישית לא ממליץ לך לעשות עגיל לפני שאת חושבת על זה טוב טוב, ומחליטה שזה הדבר הנכון. במיוחד בגילך, חשוב לוודא שזה לא עוד קטע עדרי. תאמיני לי, בעוד כמה שנים את תהיי גאה בעצמך ששרדת את תקופת העלומים שלך בלי להפוך את עצמך לקורבן אופנה.. זהו.

יש לי כבר 4 שנים ../images/Emo9.gif

זה יפה!!!! וכדאי לך!!! אבל שתדעי לך שצריך לטפל (משחות, חיטוי הכל) בהתחלה ממש המון כמה פעמים ביום, ולשמור על זה טוב!!!!

pain is MY love

New member
חפירות קובי...

כולה ילדה בת 15 רוצה לעשות עגיל. היא לא תהפוך להיות קורבן אופנה כי זה כבר לא באופנה! אני עשיתי אחד לפני 4 שנים, היום אני בכלל לא מסתכלת עליו. רוצה לעשות? תעשי, לא רוצה? אל תעשי. אבל אל תחשבי שזה ימשוך אליך בנים או יהפוך אותך ליותר "מאגניבה" (עובדה שהפנית שאלה זו לבנים) זה כולה עגיל!!!

Cobe Anan

New member
כן, גם זה..

וברגע שמישהי פוגעת בגוף שלה לטובת קישוט אופנתי שהיא לא באמת אוהבת, זה בדיוק הפירוש של קורבן אופנה. אני אישית חולה על עגיל בפופיק (ובעיקר על פופיק אחד ספציפי...), אבל מה שמשנה זאת דעתה. אגב, אם את קוראת מהר, תשימי לב שגם החפירות הכי עמוקות שלי פה מורכבות מ3-4 משפטים, פשוט כי אין לי מקום ליותר, אז... ששששששששצ!!!

T a u r u s

New member
נראה לי שעדיף בלי

הוא עלול לפצוע את שני הצדדים במהלך סקס....

pain is MY love

New member
מה?

מה זה השטויות האלה?! איך בדיוק נפצעים מעגיל בפופיק במהלך סקס?! נראה לי אתה מכוון לחור הלא נכון....

T a u r u s

New member
נראה לי שאם מחליקים יד על הבטן

ולא נזהרים, אז נתקלים בעגיל הזה ומושכים אותו... נראה לי שזה יכאב בעיקר לזו שתרכיב אותו (הכינוי שלך גורם לי לחשוב שזה דווקא רצוי). כמובן שאת יכולה להגיד שצריך פשוט להוריד אותו לפני סקס, אבל אם כך זו טרחה מיותרת... (אני מנסה לדמיין את עצמי מנסה להוריד את העגיל הזה בעדינות ובמהירות ולא מצליח)

pain is MY love

New member
אם כבר

לפני סקס אני צריכה לעשות "מסדר עגילים" ולהוריד עגיליים מהאוזניים, פיריסנג מהטבור, פיריסנג מהפיטמה ומהלשון (אבוי! שלא יתפס בטעות במקום לא רצוי...) זה נראה לך הגיוני?! כמו שלא סביר שטעביר יד על פנים של מישהי והאצבע שלך תתיקע לה בתוך האף ככה גם לא סביר שעגיל בפופיק יזיק איכשהו במהלך הסקס...

T a u r u s

New member
לי זה פשוט נשמע כואב כשנוגעים בו

אבל שדונת הבינה אותי מצויין ואומרת שזה לא כואב, אז קיבלתי...

Zoharrr

New member
עאלק בקטנה...../images/Emo190.gif

אני יודעת מה עשית בקיץ האחרון.... LOL

למעלה