שאלה לבנים (וגם לבנות..נראה לי
)

Piren

New member
לא הבנתי משהו...

אם יש לך פירסינג בפיטמה.. שזה פירסינג שיראו רק כאשר את עירומה (ולכן ניתן להניח שבדרך לעשות סקס), מה הפואנטה שלו אם את מורידה אותו לפני סקס?

pain is MY love

New member
אני גם לא הבנתי את זה...

אבל כל עוד זה חלק מ"מסדר העגילים" אני מורידה

נועם m

New member
אני לא אוהבת

אם את עושה, פשוט תדאגי שזה לא מזדהם לך וכאלה... וש"מה הגברים חושבים" לא יהיה השיקול שלך. תעשי את זה בשביל עצמך. (מצטרפת לחפירות של קובי
)

d e m o sthenes

New member
לדעתי זה יהיה יפה רק למי שתחשוב

בעצמה שזה יפה לה ותרגיש נוח עם זה.

Zoharrr

New member
אם את רזה כן

אם את שמנה לא. ואני אומרת את זה בתור בחורה שמנה. אני חושבת שמטרה של עגיל או כל דבר אחד זה להוסיף ליופי של מקום,איבר מסויים וגם למשוך תשומת לב. וכמו שאני חושבת שנזם לבחורה עם אף מכוער זה לא יפה כי זה מושך עוד תשומת לב ומדגיש את זה שהאף שלה מכוער כך גם עגיל בפופיק. אבל בתכלס? אני חושבת שעגיל בגבה או בלשון הרבה יותר נחמד, והכי טוב? קעקוע!

Zoharrr

New member
עוד פעם אתה?!?!?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עדיף שתהיה יפה ותסתום!!! ותשלים עם זה שאני דבה,לא שמנה טוב? "גדולה" "שמנמנה"

דיקלה21

New member
נחמד אך קצת נדוש

לי אישית יש, אני די קשורה אליו (בכל זאת 6 שנים..).. למרות שזה די פאסה לא הייתי מוותרת עליו.

Cobe Anan

New member
מה קשור פאסה, נדוש?

זה לא שכבר יש לה עגיל בפופיק והיא שוקלת לעשות עוד עגיל בפופיק.. לא צריך לעניין אותה איך זה אצל אחרים, כי בשבילה זה דבר חדש, ובכל מקרה, מה שחשוב זה אם היא אוהבת את זה או לא. זה לא שאחרי 10 שנות אופנה העגיל כבר לא מחמיא לבטן שטוחה, נכון? ונדוש או לא, אמרת בעצמך שאת אוהבת את העגיל שלך. אז מה הקשר?

B a Z u K a

New member
אני שואלת את זה כי אמרו לי שבנים

חושבים שזה זנותי..מעניין אותי לדעת אם זה באמת ככה

Cobe Anan

New member
איך שוב השתרבב לך שם `ז`...?

מה קורה מרינה, על מה את חושבת???

Zoharrr

New member
זאת מרינה פור קריינג אאוט לאוד!!!

על מה נראה לך שהיא חושבת?!?!?!! (מרינה את יודעת שאני אוהבת אותך הכי בעולם והייתי מוכרת את אמא שלי בשבילך) :)

למעלה