שאלה לבנים של הפורום

שאלה לבנים של הפורום

תענו בבקשה בכנות, בלי לנסות להתייפייף,
כשאתם רואים מישהי בבר, מסעדה או אפילו ברחוב, מן הסתם הגודל של החזה שלה יגרום ליותר/פחות עניין. אבל האם תמצאו עניין ראשוני במישהי עם חזה קטן ותרצו להתחיל איתה? בעצם, לפני שמכירים ובתחילת ההיכרות, עד כמה הגודל של החזה משנה?

NEO83

New member

פרח יבש

New member
איזה אחד הסביר לי ככה

פנים>חזה>תחת>פרופורציות.

מן הסתם קודם מסתכלים על הפנים. גם אם יש לה גוף של ביונסה, ופנים כמו של בוראט... זה לא יהיה זה.

ואם יהיה לה חזה ענקי ותחת קטן ושטוח, שוב, זה לא יהיה זה, כי זה לא פרופורציונאלי...

אבל מה זה בעצם משנה לך?
כאישה, מאישה לאישה, זה לא הכמות, אלא האיכות

וחוצמיזה, עזבי מראה, הדבר הכי מושך, ואני מניחה שהרבה יסכימו איתי... זה בטחון עצמי... להיות נחמדה ועדינה... מספיק...

mad alot

New member
חוסר פרופורציות זה משהו שאנחנו אוהבים להגיד

בשביל לא להעליב שמנות.

דווקא פרופורציות של תחת קטן וציצי גדול מושך המון אנשים.
ואני לא מסכים לגבי העדינה :)

Optimistic Girl

New member
כל הקטע הוא

שהאישה תהיה שלמה עם הגוף שלה
ותואהב את עצמה כמו שהיא.

המן הסתם שלך הוא סתם לחלק מהבנים.

זה לא כל כך משנה. אבל דווקא אם היא מלאה
ואין לה חזה (קורה!) בהתאם- זה מוריד (למתעניינים
בחוסר פרופורציות).

אני באופן אישי תמיד נמשכתי לחזה גדול אבל ... אם יש לה חיוך יופה וחושומור שיגבה אותו אז גם חזה בינוני \קטן (מינימום קאפ C כי מתחת לזה זה כבר ציצי גברי או משטוחה
) לא יפריעו לי לנסות להתחיל איתה ...

מה לעשות שבשבילי קאפ B זה ציצי קטן .. וקאפ C זה לא כזה גדול כמו שנדמה לך גם DD או E זה לא כזה גדול .. זה הכל עניין של פרופורציות ביחס לגוף
לדוגמא לבייביסיטר (בת17-18) של הילד יש להערכתי קאפ C אבל בגלל שהיא בגובה 1.55 עליה זה נראה כמו קאפ F על מישהי בגובה 1.75

mad alot

New member
אין שוםזה דווקא טוב לי הסיפור הזה,

אתה תיקח כל מה שD ומעלה
ואני אקח C ומטה.

mad alot

New member

לא נראה לי שנשים יראו את זה בעין יפה אם נתחיל למשמש את הסחורה בשביל לבדוק את הטיב.

למעלה