שאלה לבנים של הפורום

goldy

New member

פרח יבש

New member
אממ לא יודעת מה לומר לך...

לדעתי זה גם די תלוי איך את מתלבשת - מחשוף או לא מחשוף

אצלי המצב הוא די הפוך ממה שתיארת...
אפשר לומר שגם לי יש לא מעט, ולרוב החברות שלי אין בכלל~

ככה שכשאני מסתובבת לידן, זה עוד יותר מעצים את ההבדל

(חח אוף זה נשמע כזה סנובי מצידי).
ואיתי כן מתחילים, ואיתן לא.
אבל זה קצת הגיע למצב שהן מקנאות בי נורא... (אין לי גם למה שיתחילו איתי, כי יש לי חבר)....
ואני כבר לא רוצה לצאת איתן, כי הן סתם רעות אליי ולא כיפיות.

גם כן חברות

אולי שוב, זה עוד פרמטרים של ביטחון עצמי וכו'... אפשר להגיד שהן די חסרות בטחון עצמי, ואני לא... אבל שוב, לא יודעת.

N o R i K o

New member
לפעמים לובשת מחשופים, לפעמים לא

כשאני יוצאת עם חברות שלי המטרה היא להנות מהבילוי איתן, זה לא כאילו אני מתלבשת אוטומטית כדי למשוך אליי את כל הגברים סביבי. אני לובשת מה שמוצא חן בעיניי והאמת שלרוב זה בלי מחשוף

אחלה שאלה לחרמני הפורום

אוטומטית מסתכלים על הפנים אחרי שאומרים וואו... עוברים לישבן. אם הוואו עדיין בתוקף. רצים על זה לפני שהבחורה קלטה את מסע החקירות הפולשני.
כל השאר בונוס.

EdisonGirl

New member
"לפני שהבחורה קלטה.."

אני לא יודעת מה איתך, אבל כשאני עוברת ברחוב ומסתכלת על גברים שמסתכלים על נשים, קשה מאוד שלא לקלוט את זה! איכשהו עולה לי לראש הסצנה מתוך "מלך האריות" - סימבה הולך לו בין 2 שורות של צבועים. המבט שלהם? אז כזה!

נושיfay

New member
כל אחד וטעמו האישי...

אני בעלת מרפסת מכובדת.
והכי מצחיק זה שיש לי בן זוג שמשוגע על רגליים (בקיץ משתגע לגמרי) וממש לא מתלהב מחזה גדול, ואפילו מעדיף אותו קטן.

לדעתי יש בחזה או ליתר דיוק במחשוף נדיב (שלא חייב להיות על חזה גדול) בשביל למשוך את העין הגברית, אבל צריך שיהיה שם הרבה יותר מזה - שפת גוף, בטחון עצמי, פרופורציות ועוד ועוד כדי לגרום לבחור לעשות משהו אחרי הרגע הזה של "אחלה מחשוף יש לזאתי..."

FineSilverMan

New member
בגדול, הוא לא משנה

מעדיף גודל בינוני, על פני גדול מדי או קטן מדי.
אבל חשוב לי יותר הפנים ומימדי הגוף באופן כללי.

nivos7

New member
אותי לא הניקו

ככה שציצי הוא לא מה שמושך אותי...

אפילו ידידי פרוייד יאלץ להסכים עם האמרה הזאת

dawadi

New member
לא יודע מאיפה הגיעו כל התגובות

המיופייפות, עם כל הטענה לחוסר התייפייפות.
לא 10 ולא 100, לא בחברה אחת ולא בשפה אחת, עשרות אלפי גברים שדיברתי איתם ב 20 שנים האחרונות מסתכלים על השדיים במבט ראשון.
מחרטט מי שאומר שהוא לא מסתכל על השדיים, במיוחד אם השדיים במחשוף כזה או אחר, חושף פחות או חושף יותר, כמעט באופן אוטומטי.

זה לא משנה את העניין שלמרות העניין הראשוני בשדיים, זה משיג רק את המשיכה הראשונית.
מכאן, האישה צריכה לעשות את העבודה של להיות מושכת באמת, בכל המובנים.
אז כן, לשדיים מרכיב חשוב בקרבה הראשונית. אבל אחרי זה, אחרי העניין הראשוני הגדול או קטן פחות, יש עוד הרבה מה לעשות ומה להציג, וזה כבר משתנה מגבר לגבר.

Sunshine Smiles

New member
לי יש חזה ממוצע וזה מעולם לא הפריע לי

בכל הקשור בגברים. :)
זה תלוי במראה הכללי ובפורפציות. אני לא מעונינת גם לעשות הגדלת חזה כי אני יודעת שזה יראה מוגזם ויותר מדי "בוטילישס" ביחס לשאר המראה שלי,
חוצמזה שאני אוהבת שזה עדין ולא צורח לכל כיוון "שדייםםםם!! שדיים! שדיםם!!!" , אני אוהבת סקסיות משולבת באלגנטיות ולא בוולגריות.
יכולה להביא גם דוגמא שכל החברות שלי בעלות חזה גדול ועדין זה לא בדיוק עוזר להן בכל הקשור למין הגברי.
תהיי שלמה עם עצמך ותאהבי את מה שיש,
עדיף להשקיע בפיתוח עצמי מאשר לחשוב על גודל הציצי. :)

dawadi

New member
מילים ראויות!

"תהיי שלמה עם עצמך ותאהבי את מה שיש,
עדיף להשקיע בפיתוח עצמי מאשר לחשוב על גודל הציצי"

הייתי שמחה לעוד קצת שם למעלה

כי לפי המספרים והאתיות, החזה שלי לא נחשב גדול. הקטע המצחיק הוא שכל מי שאני אומרת לה/לו את זה, אומר/ת לי שהחזה שלי מספיק גדול. אל תדאגו, סיליקון זה לא הקטע שלי. רק הדרך הטבעית (לשיר לו טיפה).

אבל כשחושבים על זה, תמיד התחילו איתי גברים של ישבן, ככה שמבחינתם מה שיש לי זה מספיק.

אגב, כשגברים אומרים שהם מעדיפים ישבן, זה אומר שהם אוהבים גדול או קטן? זה תמיד בלבל אותי

טוסיק זה בדיוק כמו חזה .. יש שהואבים קטן ויש שאוהבים גדול
הכי טוב זה מין טוסיק כזה שיושב טוב במכנסון וקופיץ בשובבות כשהולכים

ai22

New member
תלוי את מי את מנסה "לצוד"

יש גברים שטחיים מאוד, שנוטים להיות די מרושעים.
נשים עם חזה גדול זוכות להמון הטרדות מצידם.
אלו בדיוק אותם אנשים שיתייחסו אליך כמו לזבל בגלל שהחזה שלך קטן.
כך שחזה גדול יכול להיות קללה לא קטנה.

לשאלתך - כן.
גברים שמפותחים יותר מבבון ממוצע, ימשכו מאוד גם למישהי עם חזה ממוצע (B).
לגבי מישהי עם חזה זעיר (A), מדובר אכן בבעיה שתרתיע חלק מהאנשים, אבל יש כאלו שמחפשים דווקא את זה.
וכמו שמישהו ציין, אם מישהי היא שמנה עם חזה ממוצע - היא תיראה "לא פרופורציונלי" ותזכה להתעלמות - גם מחובבי החזה הקטן וגם מחובבי השמנות.

למעלה