שאלה לבעלות הנסיון....

Joy107

New member
שאלה לבעלות הנסיון....

לכל האמהות שבינינו ולאלה שכבר ראו את הקווים הכחולים... איך בישרתם לו שהוא עומד להיות אבא? בצעקות ושאגות מיד כשיצאתם מהשרותים או תכננתם משהו רומנטי וקסום? עדיין אין לי חדשות משמחות, אבל אתמול משום מה חשבתי על סיטואציה כזו ואיך הייתי רוצה להודיע לו.. שרשרו לי רעיונות אם יש לכן נשיקות לכולן רינת

פּוֹנְג

New member
אם תכנסי לפורום הריון ולידה

יש שם כמה וכמה שירשורים בנושא הזה. תעשי חיפוש, למשל עם המילה 'בשורה'. לי, משום מה אין מושג איך אני יעשה את זה. אני יודעת איך אני אודיע להורים, בעבודה ועוד כל מיני אנשים, אבל לו, הוא שאני מדווחת לו כל סימן שמסתמן לי בגוף (או נכון יותר הוא מדווח לי כי תמיד לקראת המכשפה יש לי פיצעונים בישבן
), אין לי שמץ. אולי אני אדאג שנסתכל על המקלון ביחד, או שאם זו תהיה בדיקת דם, אז על התוצאות. אבל לא בטוח שזה יהיה אפשרי. אני שמחה לגלות שאת הרגע הזה עדיין לא תיכננתי, משהו שיהיה לי בספונטניות.

28קטנה

New member
נראה לי שזה יהיה די רגוע עד סקפטי

משהו בנוסח -אהה תראה... אני גם לא ממש מאמינה בבדיקות ביתיות למיניהן. נראה לי שעד שאין בדיקת דם ממשית עם הוכחות מוצקות אני לא מתכוונת לתת לעצמי לחטוף את הג"ננה

dorlim

New member
אצלנו הוא פשוט רדף אחרי לשירותים

עם מקלון הבדיקה והכריח אותי לעשות...אני לא רציתי, כי בדיקה קודמת הראתה תוצאה שלילית ולא היו לי שום סיבות "לחשוד"... הוא לעומת זאת טוען שהיו לו המון סיבות - בין היתר ריב לא אופיני לי באמצע הלילה וציצים כואבים
עשיתי את הבדיקה ועוד לפני שהספקתי לסיים כבר הופיעו שני הקווים ואני צרחתי כמו משוגעת... הרי כלל לא ציפיתי שהתוצאה תצא חיובית, היתי בטוחה שאני רק "יוצאת ידי חובה" כדי להוכיח לו שהוא טועה
מסקנת הגבר - לעולם אל תטילו ספק באינסטינקטים שלנו

איך סיפרתי

בעלי היה במילואים שהראיתי את הקווים, כך שלא יכולתי להראות לו. לא סיפרתי לו עד שהגעתי לבקר אותו, ואז הוצאתי קופסת מתנה שבתוכה היה צילום אולטראסונד (אמנם ראו רק שק הריון, אבל גם זה משהו).

פלטרון

New member
תשאירי לו פתק על המקרר ../images/Emo13.gif

או שפשוט תחכי שהוא יעיר לך "ואוו השמנת בזמן האחרון" את - "מה אתה מפגר - אני בהריון חודש חמישי " הוא -
את- "מה, לא סיפרתי לך ?! "
קצת צחוקים על הבוקר פלטרון

פּוֹנְג

New member
../images/Emo45.gif מצא חן בעיני עניין המקרר ../images/Emo13.gif

אגבתבנות - להתנהג יפה, להתאפר ולחייך אנחנו בעמוד הראשון של הפרדס עם השירשור הזה.

הלכתי לעבודה שלו....

רק אחרי שקיבלתי גם תוצאה של בדיקת דם שהלכתי לעשות דחוף ושילמתי ממיטב כספי כדי לקבל תשובה מיידית כמעט. הוצאתי אותו מהעבודה וסיפרתי לו.. לעבודה הוא לא חזר באותו יום כי אז גם החלטנו להתחתן.

בפעם השנייה...

עשיתי בדיקה בצהריים בבית, כשהוא היה, ושנינו היינו בהלם כי זה לא היה מתוכנן. אחר כך ההיריון נפל. ועכשיו אני מחכה... לפעם השלישית.

debi8

New member
אצלי זה מתוכנן

כבר הרבה זמן איך אני אודיע: לשלוח לו SMS לפלאפון ולרשום משהו כמו אתה עומד להיות אבא או שני הפסים הגיעו מקווה לשלוח הודעה כזו בהקדם

פלטרון

New member
אגב - ממש אתמול ב"שבתות וחגים" ...

איך לבשר לבעל שהוא יהיה אבא בקרוב ... ומתי לא לבשר . פלטרון

m i c h a l y

New member
../images/Emo45.gif גמני ראיתי

וישר חשבתי על הדיון שהיה לנו כאן.... היא ממש אמיצה איך שחיכתה יום וחצי עד שמצאה את הרגע הנכון. שפת הים באמת נשמע כמו מקום נפלא, לא? (אנחנו התחתנו על שפת הים, אז בכלל...) בכל אופן, להגיד להורים שלו לפניו???????????????? מיכל

פּוֹנְג

New member
../images/Emo62.gif יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

למה שלא נשאל אנחנו את בני הזוג שלנו איך הם היו רוצים שנספר להם ונביא את זה לפה? או שנביא אותם ישירות... 'וישחקו הנערים לפנינו'...

פִּינְג

New member
פשוט לספר!

אם בן הזוג איתך בזמן הבדיקה אז הוא כבר יודע ואין מה לספר. אבל אם הוא לא, ואת יודעת לפניו, אז פשוט לספר! לדעתי, לא להתקשר, בטח שלא במייל. כי אני הייתי רוצה לראות את הפנים שלה כשהיא מספרת לי. להיות שותף לה כשהיא מוציאה מהפה את המילים "אני בהריון". ולשמוח לעצמי, ואיתה. בהצלחה.

רותם30

New member
אני סיפרתי בטלפון

טוב, עברנו טיפולים.... הוא ידע שאני עושה בבוקר בדקת דם אבל לא היינו עם ציפיות גבוהות מדי. בצהריים נכנסתי לאתר של קופת החולים וראיתי את הבטא. ישר התקשרתי אליו והוא צעק משמחה (מזל שהוא היה בבית). זה היה אחד הימים המאושרים בחיינו....

בעדינות וברוגע../images/Emo95.gif

אני אומנם לא מנוסה בעינין אבל אני חושבת שאת יכולה פשוט לנקוט בגישה הישירה חומד.. זאת אומרת להושעב אותו ולומר לו כל מה שיש לך לומר בנושא . מהתחלה ועד הסוף.. את צריכה להשתדל לעשות את זה בטקט ובהרוגע ובעדינות לחלק המון חיוכים כינויים והרבה קיצי פיצי.. בקיצור זה אמור להיות חדשות משמחות אבל גם במידה וזה לא הכי משמח את יכולה לנקוט בטקטיקה הזו לדעתי.. זה יותר מרגיע... הוא יראה שאת רגועה הוא אוטומטית ירגע... טוב שיהיהלך בהצלחה....

למעלה