שאלה לבעלות הנסיון....

מעיןבר

New member
כבעלת ניסיון

בפעם האחרונה עשיתי את הבדיקה כשהוא בבית, בשעות הבוקר המוקדמות כשהוא ישן - אז ניגשתי למיטה והערתי אותו עם חיוך גדול על הפנים - אני חושבת שזה היה אחד הבקרים המאושרים בחיינו...

Joy107

New member
אהבתי את הקטע עם המוצץ...

הבעיה היא רק שאצטרך כנראה להודיע לו עם אמבולנס צמוד, הוא בטוח יתחיל לבכות מהתרגשות...... תודה לכולן על הרעיונות

../images/Emo95.gifמשתדלת להיות מקורית

כבר ציינתי שאני לא האדם הכי מתאים לשאול אותו אבל אני באמת מקווה שכשיגיע היום הזה.., הוא יהיה מאושר מאוד בשבילכם.. כמו שאמרו לפניי:" בוקר מאושר בחייך..:)" בכל אופן מה שלא יהיה תהיה רגוע ומאושרת... בי בי ובהצחלה...

1תוליק

New member
שלי רדף אחרי והכריח אותי לעשות

את הבדיקה. אחרי שאיחר לי המחזור בחצי יום (אצלי הוא תקתק כמו שעון שוייצרי) הוא רץ והביא לי בדיקת הריון עם הכוס שעושים פיפי לתוכה , אבל הסתבר שזאת בדיקה מעפנה ומעצבנת שלא נתנה תשובה מהימנה, אז הוא טס לסופרפארם והביא את הערכה ("מקלון הזהב" אם אני לא טועה - איזה שם דוחה...) ואז עשיתי את הבדיקה, ובגלל שלא האמנתי לפס הנוסף אז חברה שלי עשתה גם ואז זה היה ממש ברור : אני ב-ה-ר-י-ו-ן. השאר היסטוריה. בהצלחה

אביבית1

New member
בעלי בכלל היה במילואים

ואני עשיתי את הבדיקה 3 ימים אחרי האיחור (כנראה שפחדתי מתשובה שלילית) ואחרי שראיתי את 2 הפסים (עניין של שניות) יצאתי עם חיוך על הפנים, והתקשרתי אליו לפלאפון, והוא אמר "אני לא יכול לדבר עכשיו", ואני כל כך רציתי לספר לו הייתי בעננים, אז פשוט שלחתי לו הודעת sms "מזל טוב אבא" ולקח לו משהו כמו 5 דקות להתקשר אליי בחזרה כי הוא היה בהלם.

למעלה